Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider Series: Γενική Συζήτηση

More
02 May 2006 23:23 #11772 by Σπύρος Κλαουδάτος
οντως και τα δυο αφησαν εποχη, αλλα προτιμω το 3 λογω της ποικιλιας των επιπεδων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2006 23:24 #12385 by Fevos Verganelakis
Edo einai merika sites pou mporoun oi fans tou Tomb Raider na doun, aksizoun mia matia kathos periexoun walkthrough tips hints cheats kai polla alla gia olla ta tomb raider...!

www.tombraiders.net/stella/
www.tombraiderchronicles.com/
www.tombraidergirl.com/

aksizei na tous riksoume mia matia... :cool:

More
07 Jun 2006 19:25 #14396 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Γιατί το AoD δεν σας άρεσε?
Εγώ με αυτό γνώρισα την Lara και από εκεί κόλλησα.. Τέλειο σενάριο, εκπληκτικά γραφικά. Έπαιξα και τα υπόλοιπα, δηλαδή προσπάθησα αλλά μάλλον δεν με τράβηξαν τόσο, σαν ατελείωτα μου φάνηκαν και τα παράτησα. Θα τα τερματίσω όμως κάποια στιγμή..
Τώρα παίζω το Legend, το οποίο είναι σαφώς καλύτερο από το AoD, και με καινούρια κόλπα και χειρισμούς!

More
08 Jun 2006 01:03 #14413 by Πανος Π
Παιδιά εγώ τερμάτισα το 2 αρχικά και πραγματικά ενθυσιάστηκα!
Τερμάτησα και το 3 αλλά με ξενέρωσε λίγο το σκηνικό με τους αρχηγούς!Κάθε σύμπλεγμα πιστών είχε και έναν αρχηγό αν θυμάστε..
Το 4 μ' άρεσε πάρα πολύ λόγω του ότι όλο το παιχνίδι εξελίχθηκε στην Αίγυπτο.. Αν και με δυσκόλεψε ιδιαίτερα που έπρεπε να εναλλάσεις τις πίστες για να τις περάσεις!Πήγαινες στην μία,έπρεπε να πάρεις κάτι,να πας σε μια άλλη να πάρεις κάτι άλλο να περάσεις από μια τρίτη για να καταλήξεις πάλι στην πρώτη.. :evil: Ήταν λίγο βάσανο..
Το 5 με δυσκόλεψε αρκετά μπορώ να πω αλλά δε μ' άρεσε τόσο!Ιδιαίτερα δύσκολες ήταν οι πίστες του Λονδίνου αν θυμάμαι καλά..
Το 6 δεν το τερμάτισα λόγω τεχνικών προβλημάτων.. Είχα φτάσει όμως αρκετά μακριά,ίσως και πολύ κοντά στο τέλος.. Δε μ' άρεσε ιδιαίτερα παρ' όλα αυτά οι καινούριες κινήσεις της LARA δώσαν άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι,όπως και ο περιορισμός τως σφαιρών!
Πολύ ωραίο παιχνίδι,το αγαπημένο μου θα έλεγα!Και πολύ δύσκολο...γι' αυτό κόλλησα άλλωστε! :wink:

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
20 Sep 2006 08:26 #19842 by Χάρης Φλουρής
Τα καλύτερα για μένα είναι:

1) 1 και περιμένω το remake πως και πως
2) 4 γιατί μου θύμισε αρκετά το 1
3) όλα τα άλλα εκτός από:
4) το AoD γιατί είχε προβλήματα χειρισμού (βασικά και να μην τα 'χε πάλι πάτος θα 'τανε)

Οπωσδήποτε το 1 είχε το καλύτερο σενάριο απ' όλα, αλλά ήταν παρα πολύ εύκολο. Αν θέλετε να το παίξετε τε, προτείνω μόνο τα πρώτα πιστολάκια και κανένα cure (μην πάρετε κανένα απο κάτω για να μην μπείτε σε πειρασμό). Μόνο έτσι έχει ενδιαφέρον. Μακάρι το Anniversary να είναι remake του πρώτου.

More
20 Sep 2006 14:04 #19853 by Στέλιος Μουρέλλος
Το 4ο μέρος πολύ πακέτο...Προσωπικά τα καλύτερα για μένα ήταν το 1 και το 2 γιατί ήταν πρωτότυπα για την εποχή εκείνη.

Λάρα για πάντα....!!!!!!

More
15 Sep 2009 16:25 #60963 by Μάνος Γρυπάρης
Ο δημιουργός του Tomb Raider Toby Gard, εγκαταλείπει την...Lara Croft ξανά!

Το 2003, η Core σταμάτησε να αναπτύσσει το Τomb Raider και την θέση της πήρε η Crystal Dynamics. Ο Toby Gard, δημιουργός του Tomb Raider, είχε μείνει αναγκαστικά για λίγα χρόνια χωρίς την Lara Croft, μέχρι που τον προσέλαβε η Crystal Dynamics για να συνεχίσει το έργο του, λόγω του ότι ήταν ο εφευρέτης της σειράς.

Τώρα, ο Toby Gard φεύγει από την Crystal Dynamics, άρα ουσιαστικά απομακρύνεται από το δημιούργημά του, την Lara Croft, για 2η φορά. Όταν ερωτήθηκε για την αποχώρησή του, δήλωσε πως "Το τι συμβαίνει με την Crystal Dynamics είναι κάτι που δεν αποκαλύπτεται. Το θέμα είναι ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορώ πλέον να εργαστώ μαζί τους κι έχω ξεκινήσει να στήνω την δικιά μου επιχείρηση".

Για την ιστορία, δείτε την συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Toby Gard για το Tomb Raider .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Mar 2015 13:51 #157442 by Γιάννης
Τα καλύτερα Tomb raider για μένα το 2ο και το 4ο φυσικά στο PS1.
Eίναι τα μοναδικά που έχω!!

More
10 Oct 2016 16:40 - 10 Oct 2016 21:31 #188585 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Είπα κι εγώ να ξεκινήσω τη σειρά από τη στιγμή που προστέθηκαν τα games στο Steam τα τελευταία χρόνια. Έπαιξα πρώτα το Anniversary και μετά δοκίμασα να αρχίσω το Tomb Raider II, ωστόσο μετά από μιάμιση ώρα προσπαθειών έχω απηυδύσει. Παρότι αποφάσισα ότι μπορώ να διαχειριστώ τα γραφικά μιας εντελώς άλλης εποχής, τα controls καθιστούν το παιχνίδι unplayable κατά τη γνώμη μου. Η ρομποτική κίνηση της Λάρα που δε μπορεί να στρίψει και κυρίως το γεγονός ότι τα κουμπιά του gamepad ή πλήκτρα του keyboard δεν ανταποκρίνονται άμεσα στις επιλογές και ιδιαίτερα στο άλμα -όπου δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους- με αποτέλεσμα να πέφτω συνέχεια, μου προκάλεσαν πονοκέφαλο και με έκαναν να το αφήσω. Πραγματικά, όσοι παίξατε αυτά τα παιχνίδια εκείνη την εποχή, μπράβο!

Προσωπικά, θυμάμαι ένα φιλαράκι να τα λιώνει στο PlayStation στα τέλη της δεκαετίας του '90. Προφανώς, και μόνο η δυνατότητα να παίξεις ένα τέτοιο 3D game τότε ήταν τεράστιο επίτευγμα, αλλά όσο κι αν προσπάθησα να προσαρμοστώ στη λογική, μου είναι αδύνατο να αφομοιώσω τα controls. Σε μιάμιση ώρα προχώρησα 1-2 λεπτά σε καθαρό χρόνο gameplay. Στη συνέχεια δοκίμασα το Tomb Raider III, όπου ο χειρισμός είναι λίγο πιο ομαλός, αλλά με τις παθογένειες που προανέφερα να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Μετά από 2,5 ώρεςαναγκάστηκα να το αφήσω κι αυτό, για τους ίδιους λόγους. Ωστόσο, θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα Τοmb Raider, αν και στα δύο επόμενα, τόσο το The Last Revelation όσο και το Chronicles, που έβγαιναν κάθε χρόνο, δεν περιμένω να αντικρίσω σοβαρές διαφοροποιήσεις στο χειρισμό.
Last edit: 10 Oct 2016 21:31 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
11 Oct 2016 10:29 #188601 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τα έχω και εγώ τα περισσότερα παιχνίδια στο steam και πάντα αντιμετώπιζα θέματα στο χειρισμό, αργούσε να ανταποκριθεί η Λάρα. Ειδικά στο Underworld και το Angel of Darkness. Πάντως σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς που τα έπαιζα(sega saturn και PS) μικρός με ένα φίλο μου δεν θυμάμαι τέτοια θέματα :p