Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Shadows of the Damned

More
05 Jul 2011 15:17 #95353 by Γιάννης Μπόκας

Το Shadows of the Damned είναι ένα survival horror video game, αναπτυγμένο από την Grasshopper Manufacture και κυκλοφορεί για Playstation 3 και Xbox 360 από την Electronic Arts. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Garcia Hotspur, ένας κυνηγός δαιμόνων από το Μεξικό, ο οποίος οδηγείται στα έγκατα του σκότους για να βρει και να φέρει πίσω την αγαπημένη του που την έχει απαγάγει ο Fleming, που τυχαίνει να είναι και ο άρχοντας του σκότους.

[youtube:1536luj4]
[/youtube:1536luj4]

Τρεις από τους ισχυρότερους άνδρες της βιομηχανίας των video games έχουν συνεργαστεί για την σχεδίαση του τίτλου. Ο Goichi Suda (Suda51), δημιουργός της σειράς No more Heroes, ο Shinji Mikami, δημιουργός του Resident Evil και ο Akira Yamaoka, δημιουργός της μουσικής του Silent Hill, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το Shadows of the Damned.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2011 20:51 #95365 by TheMetalhead111
Το σεναριο το εχουμε ξαναδει,Οσο για το gameplay δε μου λεει τιποτα...ισως το νοικιασω

More
05 Jul 2011 20:55 #95366 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Shadows of the Damned
Και εγω για ενοικιαση παω τιποτα το σπουδαιο

More
07 Jul 2011 12:30 #95453 by Γιάννης Μπόκας
Ο Garcia Hotspur είναι στην περίπτωσή μας ο άντρας ο πολλά βαρύς ή αλλιώς «ο μαμιάς της γειτονιάς». Πρόκειται για έναν Μεξικανό κυνηγό δαιμόνων γεμάτο τατουάζ και χαρακιές στο πρόσωπο, ο οποίος έχει ξεκληρίσει ουκ ολίγους δαίμονες καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του. Με αφορμή την αρπαγή της αγαπητικιάς του Paula, από τον «τριώροφο» δαίμονα Fleming, κατεβαίνει στην κόλαση και ξεκινά την εξολόθρευση των εναπομεινάντων δαιμόνων ώσπου να βρει την αγαπημένη του και να επιστρέψουν μαζί στην επιφάνεια.

Διαβάστε εδώ το review του Shadows of the Damned

More
07 Jul 2011 13:30 #95456 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μπα δεν μου πολύ αρέσει. Έχω και 2 μικρότερα αδέρφια που κολλάνε πάνω μου όταν παίζω και το παιχνίδι δεν είναι για μικρές ηλικίες. Ούτε για ενοικίαση. Αν και φαίνεται ενδιαφέρον το περιβάλλον, ίσως το πάρω δώρο σε έναν σχιζοφρενή φίλο μου :P

More
07 Jul 2011 17:40 #95462 by Βασίλης Δρέττας
Σαν ιδεα να πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσει αλλα σιγουρα αν πεσει η τιμη του θα το δοκιμασω

More
07 Jul 2011 17:53 #95463 by Kostas Milonas
Πολυ καλο το review παιδια καλη δουλεια :-)

Aπο οτι εχω καταλαβει για το παιχνιδι πρεπει να ειναι περιεργο αλλα και διασκεδαστικο, αν προσπερασεις βεβαια τα διαφορα θεματακια που εχει... Κριμα που δε εχει καποιο demo για να μπορεσω να σχηματισω καλυτερη εικονα για αυτο.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR