Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Front Mission Evolved

More
30 Oct 2010 19:03 #83008 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόκειται για ένα Action Shooter που διαδραματίζεται το 2171 και στο οποίο αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός ρομπότ και μαζί με άλλους...ανθρώπους μέσα σε ρομπότ, μάχεστε κόντρα σε εξωγήινα ρομπότ (αρκετά...πρωτότυπο!)

[youtube:k1dtqrak]
[/youtube:k1dtqrak]

Περιλαμβάνει μέτρια γραφικά, συμπαθητικά εφέ και επαναλαμβανόμενο gameplay

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2010 19:31 #83012 by rafor
Replied by rafor on topic Front Mission Evolved
Kαλο φαινεται σαν παιχνιδι, αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και περα θα γινει αρκετα βαρετο.Τα γραφικα πιστευω ειναι αρκετα καλα!

More
30 Oct 2010 19:35 - 01 Nov 2010 18:23 #83013 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Front Mission Evolved
Αρκετα "πρωτοτυπο" σεναριο,οπως εγραψε και ο Μανος πιο πανω. Παντως εγω θα ηθελα ενα παιχνιδι που να αναλαμβανεις τα ρομποτ στην προσπαθεια τους να κατακτησουν τη Γη.Αυτο θα ηταν πραγματικα πρωτοτυπο.... :mrgreen:
Last edit: 01 Nov 2010 18:23 by Lalo007.

More
30 Oct 2010 19:42 #83015 by rafor
Replied by rafor on topic Front Mission Evolved
Συμφωνω με τον Lalo!Θα ηταν πολυ καλη σαν ιδεα, αλλα ο πιστευω θα ηταν πολυ δυσκολος ο σχεδιασμος του περιβαλλοντος και εκει ισως να εχαναν το παιχνιδι...Εμενα στο συγκεκριμενο, δεν μου αρεσει οτι παει το ρομποτ πολυ αργα, βεβαια αυτο ειναι και ρεαλιστικο.Απο την αλλη και το boost ,που χρειαζεται συνεχεια για να προχωρας γρηγορα, υποχωρει αμεσως...Για λιγο καψιμο καλο ειναι το παιχνιδι!