Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ninety-Nine Nights II (Xbox 360)

More
12 Oct 2010 14:30 #81356 by Lalo007
Αυτα τα παιχνιδια απευθυνονται σε τελειως αψαχτο κοινο που μολις δει το ωραιο εξωφυλλο στο video club θα παει και θα το αγορασει και μπορει να του αρεσει κιολας!!Αλλα απο ατομα που ασχολουνται σοβαρα με το gaming μην περιμενετε πολλα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2010 20:10 #81392 by Aνέστης Αδαμίδης
Boss, υπερβάλεις. Το ίδιο κι εσύ Lalo...

More
12 Oct 2010 21:39 #81404 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Review εδώ

Χωρις καμια υπερβολή οχι το παιχνιδι ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ μετα απο μiα ωρα gameplay.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Oct 2010 21:48 #81406 by Aνέστης Αδαμίδης
Το διάβασα πριν το review. Μετά έγραψα ότι υπερβάλλεις. Κι εξακολουθώ να το πιστεύω. Αυτή είναι η άποψή μου. Εσύ τώρα σαν συντάκτης(κι έχεις παίξει και το παιχνίδι) έχεις άλλη άποψη. Αν είναι δώσε κι εμένα το CD να το δω κι εγώ το παιχνίδι και μετά ίσως αλλάξω(ή διαμορφώσω καλύτερα) την άποψή μου.

More
12 Oct 2010 21:52 #81407 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Το διάβασα πριν το review. Μετά έγραψα ότι υπερβάλλεις. Κι εξακολουθώ να το πιστεύω. Αυτή είναι η άποψή μου. Εσύ τώρα σαν συντάκτης(κι έχεις παίξει και το παιχνίδι) έχεις άλλη άποψη. Αν είναι δώσε κι εμένα το CD να το δω κι εγώ το παιχνίδι και μετά ίσως αλλάξω(ή διαμορφώσω καλύτερα) την άποψή μου.

Δεν το εχω πλεον εγω, βασικα ποτε δεν το ειχα. Στο xbox του ThunderHawk παιζω αρα οτι παιχνιδι παιρνω για review στο X κουτι 360 το παιρνει εκεινος :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Oct 2010 21:54 #81409 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Το διάβασα πριν το review. Μετά έγραψα ότι υπερβάλλεις. Κι εξακολουθώ να το πιστεύω. Αυτή είναι η άποψή μου. Εσύ τώρα σαν συντάκτης(κι έχεις παίξει και το παιχνίδι) έχεις άλλη άποψη. Αν είναι δώσε κι εμένα το CD να το δω κι εγώ το παιχνίδι και μετά ίσως αλλάξω(ή διαμορφώσω καλύτερα) την άποψή μου.

Δεν το εχω πλεον εγω, βασικα ποτε δεν το ειχα. Στο xbox του ThunderHawk παιζω αρα οτι παιχνιδι παιρνω για review στο X κουτι 360 το παιρνει εκεινος :P

Α ναι... Μου το είχε πει στην Athens Digital.