Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spider-Man: Shattered Dimensions

More
06 Aug 2010 12:47 #76372 by Στέφανος Τρίγγας
Το νέο Spider-Man είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Στο παιχνίδι θα 4 διαφορετικοί Spider-Man ο καθένας από διαφορετικό "σύμπαν", έτσι ο παίχτης θα μπορεί να παίζει με και με όποιον θέλει. Δείτε το σχετικό trailer και το πιο καινούργιο που δείχνει έναν από τους super κακούς του παιχνιδιού τον Vulture.

[center:1ayq9ssn][youtube:1ayq9ssn]
[/youtube:1ayq9ssn][/center:1ayq9ssn]

[center:1ayq9ssn][youtube:1ayq9ssn]
[/youtube:1ayq9ssn][/center:1ayq9ssn]

Το παιχνίδι θα είναι για PS3, Xbox 360, Wii, PC και Nintendo DS και θα κυκλοφορήσει στης 7 Σεπτεμβρίου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες Wikipedia .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2010 13:15 #76373 by Lalo007
Να πω την αληθεια ποτε δεν με συγκηνησε ο τιτλος...Μου παιρναει παντα αδιαφορος... :thumbsdown:

More
06 Aug 2010 13:16 #76374 by Ιβάν
Είχα παλιά ένα Spider-man, ήμουν τότε 11 χρονών. Στο θέμα μας τώρα, πιστεύω πως θα είναι αρκετά καλό, αλλά είναι οι συνηθισμένες κινήσεις και όλα τα σχετικά! Άντε να πρόσθεσαν 2-3 ακόμα. Ότι βλέπουμε και στις ταινίες του Spider-Man θα είναι. Αυτήν τη γνώμη έχω εγώ.

More
11 Sep 2010 00:51 #78283 by Στέφανος Τρίγγας
To παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει για PC την ίδια ημερομηνία με που ήταν να βγει και στις κονσόλες, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα αργότερα μέσα στο έτος.

More
16 Sep 2010 16:28 #78698 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ο νέος τίτλος spiderman κυκλοφορει. Είναι καλύτερος από οτι περιμέναμε ενώ σε κάποια σημεία μοιάζει με το Arkham Asylum.

Update!
Μπορείτε να διαβάσετε το review εδώ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.