Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NeverDead

More
09 Jul 2010 13:06 #75027 by Μάνος Γρυπάρης
[youtube:kzvjei17]
[/youtube:kzvjei17]

Η Rebellion, δημιουργός του Alien vs Predator και του Rogue Trooper, ετοιμάζει ένα νέο Action Shooter επιστημονικής φαντασίας. Στο τρέιλερ βλέπουμε ένα ζευγάρι να συζητάει χαλαρά, όταν ένα τέρας έρχεται από το πουθενά και διαμελίζει τον άντρα. Κι όλα αυτά ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το κεφάλι του αρχίζει να…μιλάει!

Όπως μαντεύετε κι απ’ τον τίτλο, οι δύο πρωταγωνιστές θα είναι αθάνατοι, για κάποιον ιδιαίτερο λόγο που ακόμη δεν γνωρίζουμε. Πάντως οι ατάκες του τρέιλερ είναι σπαρταριστές και οι ηθοποιοί αναμένεται να δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ. Το τρέιλερ ως pre-rendered video είναι ότι καλύτερο μας έχει δείξει η Rebellion Developments έως τώρα. Λέτε να κάτσει κάτι καλό;

Πάντως από χιούμορ οι Ιάπωνες σκίζουν, όπως μπορείτε να διακρίνετε!

[youtube:kzvjei17]
[/youtube:kzvjei17]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2011 12:26 #97044 by Μάνος Γρυπάρης
Gameplay video.

Άπειρο γέλιο! Ο τύπος πετάει τα χέρια του και φυτρώνουν καινούργια. Εντάξει, τι να λέμε τώρα. Bollywood...

[youtube:2a8l8r7z]
[/youtube:2a8l8r7z]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Aug 2011 18:35 #97050 by Σπύρος Λούης
Replied by Σπύρος Λούης on topic NeverDead
Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλό όσο φαίνεται αλλά τουλάχιστον δείχνει διαφορετικό εδικά αυτό που γίνεται με τον χαρακτήρα που βγάζει κομμάτια από το σώμα του δεν το έχω ξαναδεί από όσο θυμάμαι.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
08 Feb 2012 02:22 #104589 by Γιάννης Μπόκας
Στο άκουσμα ότι η Rebellion ετοιμάζει έναν τίτλο διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει, με πολλά πρωτοποριακά στοιχεία, σίγουρα η Konami θα έτριβε τα χέρια της από ευχαρίστηση. Αν και στο παρελθόν η Rebellion περισσότερο απογοήτευσε παρά ικανοποίησε το κοινό, αυτή τη φορά παρουσιάζει το NeverDead, έναν τίτλο του οποίου ο πρωταγωνιστής είναι πραγματικά αθάνατος. Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι; Αυτό θα το δούμε παρακάτω λίγο πιο αναλυτικά.

Διαβάστε εδώ το υπόλοιπο Review του NeverDead