Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect Star Wars (Xbox 360)

More
27 Jun 2010 21:15 #74542 by Μάνος Γρυπάρης
Η Lucas Arts ετοιμάζει με τη σειρά της ένα νέο παιχνίδι Star Wars μέσα στο 2011. Το τρέιλερ που είδαμε στην E3 ήταν πραγματικά εκπληκτικό και μένει να δούμε το παιχνίδι στην πράξη

[youtube:3tp1co90]
[/youtube:3tp1co90]

Άντε και πες ότι κουνάμε το φωτόσπαθο με τα χέρια μας. Πως θα προχωράμε άραγε? :-k

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2010 21:27 #74543 by Νικολής Ασημάκης
Έτσι όπως το βλέπω θα είναι κάτι σαν Wii χειριστήριο. Δηλαδή θα έχει πάνω κουμπάκια για μπρος-πίσω κλπ. Το δεξιά αριστερά είναι πιο εύκολο με κίνηση. Ελπίζω μόνο να μην βασιστούν μόνο στο gameplay και να έχει και κανένα στόρυ της προκοπής.

More
30 May 2011 19:43 #94091 by Μάνος Γρυπάρης
Το παιχνιδι θα παρουσιαστεί στην φετινή συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3, την ερχόμενη Δευτέρα 20:00-21:30.

Βασικά ένα rail Action περιμένουμε και τίποτε παραπάνω. Δηλαδή ο χαρακτήρας θα κινείται μόνος του κι εσείς με τα χέρια σας απλά θα κουνάτε το σπαθί. Μην σας ψαρώνει το τρέιλερ.

Δείτε βέβαια κι αυτά:
[youtube:3bom8kic]
[/youtube:3bom8kic]
[youtube:3bom8kic]
[/youtube:3bom8kic]

και σκεφτείτε τον εαυτό σας κάπως έτσι!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Feb 2012 18:26 #104471 by Άγγελος Φασούλης
[youtube:1oxwen76]
[/youtube:1oxwen76]

More
11 Apr 2012 17:18 #106735 by eliminator
Kinect Star Wars review

Πιάστε ένα Lightsaber και μπείτε στον Πόλεμο των Άστρων.

Review

Γιάννης Μπόκας

More
14 Apr 2012 08:58 #106838 by spartan117
Τελικα το παιχνιδι αποδειχτηκε μαπα. Ξερετε μηπως αν υπαρχει demo στο xbox live marketplace να το δοκιμασω και εγω, γιατι για αγορα δεν το κοβω.

More
14 Apr 2012 15:40 #106846 by Μάνος Γρυπάρης
Δυστυχώς όχι ακόμα αλλά ο product manager του παιχνιδιού, Glenn Gregory, είχε πει ότι θα βγάλουν demo αφού κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Όταν το μάθουμε θα σας ενημερώσουμε στα demos της Παρασκευής που ανεβάζει όπως πάντα ο Γιάννης.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Apr 2012 15:53 #106849 by eliminator

spartan117 wrote: Τελικα το παιχνιδι αποδειχτηκε μαπα. Ξερετε μηπως αν υπαρχει demo στο xbox live marketplace να το δοκιμασω και εγω, γιατι για αγορα δεν το κοβω.

Επειδή μάλλον θα αργήσει το Demo θα σου πρότεινα να το νοικιάσεις από ένα video club για να το δοκιμάσεις. Από το να το αγοράσεις και να κλαις τα 50 ευρώ...

More
14 Apr 2012 16:09 #106852 by spartan117
Α ωραια νταξει δεν βιαζομαι κιολας. Τα video club δεν τα παω καθολου οποτε δεν θα το νοικιασω. Μανο αμα το βρω 20€ να το παρω τι λες ?

More
14 Apr 2012 16:22 #106853 by eliminator
Η φθηνότερη τιμή που μπορείς να το βρεις τώρα είναι 45 ευρώ από το EasyBuyWorld. Η τιμή θα αργήσει να πέσει λογικά.