Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 3 (Liberty City)

More
06 Jan 2006 16:00 #7280 by Μάνος Γρυπάρης
Το GTA3: Liberty City έχει παλιώσει λίγο αλλά την εποχή που είχε βγει είχα μπρίκι Η/Υ κι έτσι δεν κατάφερα να το παίξω. Το έπιασα στα χέρια μου σήμερα και μπορώ να πω ότι παρά το ότι τα γραφικά του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για την εποχή μας (και βέβαια οι επόμενες εκδόσεις του είχαν σαφώς καλύτερα γραφικά) μπορώ να πω ότι το παιχνίδι παίζεται και σου τραβάει το ενδιαφέρον να το προχωρήσεις.

Πέρασα κάποιες αποστολές, με δυσκόλεψε λίγο η αποστολή όπου έπρεπε να μεταφέρω πάνω από 4 γκόμενες στο 5λεπτο αλλά πλέον κόλλησα στην 1η αποστολή του "J". Πρέπει να βάλω βόμβα σε ένα αμάξι και να το αφήσω πίσω. Οκ, τα έκανα όλα αλλά με πιο ρημάδι πλήκτρο ενεργοποιώ την βόμβα ? :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jan 2006 17:36 #7285 by a Guest
Replied by a Guest on topic Grand Theft Auto 3 (Liberty City)
Έμ , στο χειριστήριο του PS2 είναι ο κύκλος,τώρα στο PC δεν ξέρω!Αξίζει πάντως να το προχωρήσεις,έχει ωραίο σενάριο και αποστολές με χιούμορ,αν και ορισμένες είναι όντως ψιλοδύσκολες(Ήταν απ'τα παιχνίδια που είχα λιώσει στο PS2,χαλαρά το καλύτερο της εποχής του!)

Please Log in or Create an account to join the conversation.