Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Force Unleashed II

More
10 May 2010 12:53 #71812 by Μάνος Γρυπάρης
Παρά τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε η LucasArts για το πρώτο Star Wars: The Force Unleashed (το οποίο παρεμπιπτόντως πούλησε 7 εκατομμύρια κομμάτια), φέτος ετοιμάζει να δώσει μια απάντηση με το Star Wars: The Force Unleashed II.

Στο σενάριο θα πρωταγωνιστήσουν ο ηγέτης τον Sith, “Darth Vader”, καθώς και ο Yoda από τους Jedi. Εσείς, θα έρθετε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τον εκλεκτό του Darth Vader, τον Galen Marek, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα τρέιλερ, φημολογείται ότι ίσως στο ξεκίνημα στραφεί υπέρ των Jedi. Περισσότερες πληροφορίες όμως θα μάθουμε σύντομα, πιθανότατα στην έκθεση E3.

To Star Wars: The Force Unleashed II θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, για Playstation 3, Xbox 360, PSP, DS και Wii, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτή της 26ης Οκτωβρίου. Κι όπως καταλάβατε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι PC users θα μείνουν...«στην απ’ έξω».

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2010 16:05 #71822 by thanasis
Πολυ σπασιμο αυτο με το pc,ευτυχως που εχουμε και το ps3...Ευχομαι το νέο star wars να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο γιατι το πρωτο δεν μου αρεσε ιδιαιτερα...

More
08 Oct 2010 22:26 #80940 by Στέφανος Τρίγγας
Το πιο τελευταίο trailer του παιχνιδιού :

[youtube:1uql9as0]
[/youtube:1uql9as0]

More
08 Oct 2010 22:41 #80942 by Νικολής Ασημάκης
Γαμάτο trailer. Όλα τα λεφτά.

More
09 Oct 2010 00:18 #80960 by Στέφανος Τρίγγας

Nikolis wrote: Γαμάτο trailer. Όλα τα λεφτά.

Ναι όντως και εγώ εντυπωσιάστηκα.

More
22 Nov 2010 10:45 #84691 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το review του παιχνιδιού.