Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Brotherhood

More
22 Jul 2010 22:00 #75573 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ και μόνο που είδα οτι θα βγει το Assassin's Creed 3 ανατρίχιασα γιατί πορώθηκα με τα γραφικα του Assassin's Creed 2 φανταστείτε τη γραφικά θα έχει το 3. Εγώ έχω προσωπικά έχω παίξει το 1 και το bloodlines που είναι στο psp και είχα εντυπωσιαστεί και τώρα θα ξεκινήσω και το 2. Η μόνη βλακεία είναι ότι το 3 θα βγει το 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2010 21:07 #75619 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Νέο multiplayer trailer

[youtube:2lty5cnh]
[/youtube:2lty5cnh]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Jul 2010 23:23 #75631 by Γιώργος Δημόπουλος
Εμενα μου αρεσε πολυ ο γελοτοποιος και ο εκτελεστης. :D

More
24 Jul 2010 00:32 #75633 by MaTeKoN
Μου φαίνεται ή το παιχνίδι τα σπάει? Λίγο μωρέ.. όσο πατάει ο ελέφαντας :mrgreen:

More
24 Jul 2010 03:41 #75643 by Στέφανος Τρίγγας
Ναι όντος παιδιά το παιχνίδι φαίνεται πάρα πολύ καλό δεν μπορώ να περιμένω να βγει θα ποροθώ πάλι.

More
24 Jul 2010 14:11 #75650 by tatsou
άντε να βγει να πωρωθούμε,το καλύτερο game μετά το pro είναι πιστεύω.
respect :icon bow:

More
24 Jul 2010 15:08 #75656 by Νικόλαος Μαντάς
ανυπομονω για το συγκεκριμενο παιχνιδι!πρεπει να τα σπαει! :!:

More
29 Jul 2010 13:19 #75976 by Στέφανος Τρίγγας
Το Assassin's Creed: Brotherhood θα βγει 19 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, όμως η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει Multyplayer Beta αποκλειστικά για PS3 κάπου μέσα στον Σεπτέμβριο. Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν να δούμε το πολυσυζητημένο multiplayer.

[center:1gnq0jrs] [/center:1gnq0jrs]

Η Beta του παιχνιδιού θα αρχίσει να κυκλοφορεί στης 13 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το Playstation 3.

More
19 Aug 2010 18:57 #76922 by Μπάμπης Χαραλάμπους
[center:3pczl7nf]Gamescom Video [/center:3pczl7nf]

Κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Assassins Creed: Brotherhood, αυτή την φορά από την εκθεση Gamescom στην Γερμανία. Σε αυτό βλέπουμε το gameplay του παιχνιδιου και πόσο βελτιωμένο είναι σε σχέση με το προηγούμενο τίτλο της σειράς. Συγκεκριμένα είδαμε τον Ezio να είναι πάνω σε ενα άλογο και να δίνει σήμα στους υπόλοιπους assassins για να επιτεθούν στο επόμενο θύμα τους. Ακόμη είδαμε πως θα μπορείτε να κάνετε τα... ακροβατικά σας ακόμη και οταν βρίσκεστε στο αλογο σας.

Δείτε τα όλα αυτα, εδώ:

[center:3pczl7nf][youtube:3pczl7nf]
[/youtube:3pczl7nf][/center:3pczl7nf]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Aug 2010 18:44 #77015 by Τάκης Σπύρου
Απίστευτο το τελευταίο βίντεο!Πάλι θα κάνουμε μέρες να σηκωθούμε από τον καναπέ όταν κυκλοφορήσει. :lol: