Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αssassin's Creed ΙΙ

More
30 Dec 2010 21:14 #86988 by Νικολής Ασημάκης
Το έπαιξα στο PS3 (μέχρι το sequence 6) και τα σπάει. Σε κρατάει πολύ περισσότερο από το πρώτο, καθώς έχει πιο σφιχτοδεμένη ιστορία και δεν χρειάζεται να κάνεις όλο αυτόν τον κύκλο quest για να φτάσεις στο τέλος στο Assassination που είχε όλη την ουσία. Και είναι και ωραίο που έχει παραπάνω τον Desmond. Μπορεί να μην πρόλαβα να το τερματίσω, η παραγγελία του παιχνιδιού από το play.com για pc πάντως στάλθηκε. Νεότερα μόλις το τερματίσω. :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2010 21:25 #86989 by eliminator
Replied by eliminator on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Tα σπαει το παιχνιδακι. Ηταν το καλυτερο παραδειγμα της φρασης "ξερω τα λαθη μου και τα διορθωνω".

More
31 Dec 2010 16:42 #87019 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από το 3. Πήρα το PS3 χθες και λέω να αρχίσω να μαζεύω κάνα έξτρα παιχνιδάκι. Ήδη παρήγγειλα και το GoW Trilogy. Στα 28 ευρά το παίρνω από δω. Πόσο έχει κάτω, γνωρίζει κανείς;

More
04 Jan 2011 14:51 #87152 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Εχει παρατηρησει κανεις το συμβολο που υπαρχει πριν μπεις στο κεντρικο μενου?Η το συμβολο του κερσορα?

More
10 Jan 2011 16:48 #87566 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από το 3. Πήρα το PS3 χθες και λέω να αρχίσω να μαζεύω κάνα έξτρα παιχνιδάκι. Ήδη παρήγγειλα και το GoW Trilogy. Στα 28 ευρά το παίρνω από δω. Πόσο έχει κάτω, γνωρίζει κανείς;

24.90 απ' το EasyBuyWorld - www.ebw.gr . Δες αν έχει κατάστημα κοντά στην περιοχή σου γιατί ανοίγουν διάφορα τελευταία.

Lalo007 wrote: Εχει παρατηρησει κανεις το συμβολο που υπαρχει πριν μπεις στο κεντρικο μενου?Η το συμβολο του κερσορα?

Ε και?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jan 2011 00:40 #88225 by Νικολής Ασημάκης
Μόλις το τερμάτισα. Απείρως καλύτερο από το πρώτο με πιο σφιχτοδεμένη και ψαρωτική ιστορία. Αυτό το τέλος... Δεν έχω λόγια. Θα μείνει για καιρό στο μυαλό μου. Requiescat in Pace.

More
21 Jan 2011 23:16 #88329 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Αssassin's Creed ΙΙ

Manos wrote:

TheReaper wrote: Εγώ μάλλον θα ξεκινήσω από το 3. Πήρα το PS3 χθες και λέω να αρχίσω να μαζεύω κάνα έξτρα παιχνιδάκι. Ήδη παρήγγειλα και το GoW Trilogy. Στα 28 ευρά το παίρνω από δω. Πόσο έχει κάτω, γνωρίζει κανείς;

24.90 απ' το EasyBuyWorld - www.ebw.gr . Δες αν έχει κατάστημα κοντά στην περιοχή σου γιατί ανοίγουν διάφορα τελευταία.

Lalo007 wrote: Εχει παρατηρησει κανεις το συμβολο που υπαρχει πριν μπεις στο κεντρικο μενου?Η το συμβολο του κερσορα?

Ε και?

Ειναι το συμβολο των illuminati,μυστικης οργανωσης με στοχο την κατακτηση του κοσμου. :mrgreen:

More
13 Apr 2020 04:29 #233162 by Giorgos Tsolaridis
Το Assassin's Creed II θα διατεθεί δωρεάν
Από αυτή την Τρίτη.

Το Γερμανικό site προσφορών MyDealz δημοσίευσε ένα άρθρ ο στο οποίο αναφέρει ότι το Assassin's Creed II θα διατεθεί δωρεάν από αυτή την Τρίτη 14 Απριλίου μέσω του Uplay.

Θα μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να το κρατήσετε μόνιμα στο λογαριασμό σας. Επίσης, τα Assassin's Creed Brotherhood και Revelations θα διατεθούν σε έκπτωση.

Δείτε το προφίλ του Assassin's Creed 2 στο UPlay.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
16 Apr 2020 21:27 #233222 by Giorgos Tsolaridis
Το Assassin's Creed II διατίθεται δωρεάν
Ξεκινήστε τα downloads.

Η Ubisoft δίνει πράγματι το Assassin's Creed 2 δωρεάν.

Κατεβάστε το Assassin's Creed 2 στο UPlay.

Παράλληλα, υπάρχουν εκπτώσεις στα υπόλοιπα Assassin's Creed. Το Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition είχε 120 ευρώ και τώρα διατίθεται για 39.6 ευρώ. Το Assassin's Creed Origins κόστιζε 60 ευρώ και τώρα κοστίζει 15 ευρώ. Το Brotherhood έχει 6.8 ευρώ και το Revelations 8 ευρώ. Το Assassin's Creed Animus Pack, που έχει όλα τα Assassin's Creed, κόστιζε 530 ευρώ και πλέον διατίθεται για 148.40 ευρώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
19 Apr 2020 01:18 #233275 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Αssassin's Creed ΙΙ
Το έχω αποκτήσει ήδη και πιστεύω θα τρέχει στο Laptop μου κανονικά. :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish