Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Incredible Hulk Video Game

More
19 Aug 2008 23:43 #46248 by Γιώργος Πάσχος
Αν και δεν την έχω δει την ταινία, έχω ακούσει καλές κριτικές και οι φίλοι μου που την είδαν τους άρεσε. Παρόλα αυτά το videogame δεν είναι καλό. Όπως και όλα τα videogames που βγαίνουν από την μεγάλη οθόνη του cinema το 90% από αυτά είναι πατάτες. Δυστυχώς και το the incredible hulk δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Ο λιγοστός χρόνος που έχει στη διάθεση της να αναπτύξει ένα παιχνίδι κάποια εταιρία επειδή πιέζει η προβολή της ταινίας, γεμίζουν το παιχνίδι bugs και glitches, και μονότονο gameplay. Αυτό που κάνουν οι εταιρίες λοιπόν είναι να πουλήσουν το παιχνίδι ως υποπροοϊόν της ταινίας και σε αυτό πατάνε για την επιτυχία των πωλήσεών τους.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτή την κατάσταση που επικρατεί?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2008 01:31 #46254 by Νικολής Ασημάκης
Είναι όντως έλεος αυτή η κατάσταση, αν και μέσα στο 10% υπάρχουν ωραία παιχνίδια όπως το Lord of the Rings: Return of the King (προσωπική άποψη).

More
20 Aug 2008 15:32 #46275 by Γιώργος Πάσχος

More
20 Aug 2008 16:44 #46276 by Gabriel
paidia tetias ilikias paizoune l2 cs kai wow alla as to afisoume kalitera

More
31 Aug 2008 12:25 #46682 by Γιώργος Πάσχος
Διαβάστε λοιπόν το review, για να καταλάβετε ακόμη μια φορά πως τα games του cinema δεν αξίζουν της προσοχής μας.

The Incredible Hulk Video Game Review

More
18 Jun 2014 13:22 #145871 by Μάρκος Ασκανιάν
Μούφα, βαρετό, απαίσιο...

Adododo!!!