Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ninja Gaiden 2

More
08 May 2008 14:44 #42175 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το καινουριο Ninja Gaiden αναμενεται απο τα καλυτερα action hack n slash games EVER

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2008 21:12 #42196 by Μάνος Γρυπάρης
Το preview

Τελικά έρχεται τον Ιούνιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Ninja Gaiden 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στης 6 Ιουνίου. Η τιμή του όπως ήταν αναμενόμενο θα κυμανθεί στα 70 ευρώ και ο τίτλος είναι αποκλειστικότητα του Xbox 360. Δημιουργός του παιχνιδιού θυμίζουμε ότι είναι ο σχεδιαστής Tomonobu Itagaki της Team Ninja. Το δυνατό σενάριο και το επαναστατικό σύστημα μάχης του Ninja Gaiden 2 -που συνδυάζει ακροβατικές μάχες και μεγάλη ποικιλία όπλων- αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Επιπλέον, ο παίκτης θα μπορεί να μπορεί να επανακτήσει την ενέργειά του όποτε κάνει save. Αυτό σε συνδυασμό με την δυνατότητα επιλογής επιπέδου δυσκολίας, καθιστούν τον συγκεκριμένο τίτλο πιο προσιτό στους casual gamers. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.xbox.com/ng2 .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 May 2008 13:22 #42539 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε gameplay video και κολλήστε στην οθόνη!

[youtube]
[/youtube]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Jun 2008 00:07 #43725 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Εδω μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες review...

www.gameworld.gr/modules.php?nam ... ent&id=463

Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, που όμως λόγω του ονόματος που "κουβαλάει" δυσκολεύεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες...