Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Devil May Cry Series

More
25 Feb 2008 15:33 #40988 by Μάνος Γρυπάρης
Το topic αυτό αφορά την σειρά Devil May Cry από το 1ο μέρος μέχρι το 3ο. Μπορείτε να διατυπώνετε ελεύθερα τις εντυπώσεις σας για την σειρά.

Ακολουθούν τα reviews του GameWorld. Για να θυμούνται οι γνώστες και να μαθαίνουν οι newbies:
Devil May Cry 1
Devil May Cry 2
Devil May Cry 3

( συζήτηση για το Devil May Cry 4 )

Και τώρα το καλύτερο..................................:
Πως ένας τύπος ολοκλήρωσε το Devil May Cry 3 σε 1 μόλις λεπτό!!! Θα εκπλαγείτε!

Θεϊκό βίντεο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2008 23:50 #41079 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση. Το Devil May Cry 3 έχει βγει για PC; Και αν ναι, είναι χάλια λόγω port ή αντέχεται;

More
02 Mar 2008 16:39 #41109 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, είναι το μόνο που έχει βγει για PC (Special Edition) αφού το 4 ακόμα το αναμένουμε.
Είναι κατώτερο ακόμα κι απ' την έκδοση του PS2 αλλά ψιλοπαλεύεται

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Mar 2008 18:32 #41113 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά είπα να το δοκιμάσω και έμεινα. Ωραίο σενάριο και cutscenes αλλά από χειρισμό είναι άστα να πάνε!! Χρησιμοποιώ το χειρηστήριό μου, γιατί αλλιώς είναι unplayable αλλά και αυτό δεν είναι αρκετό! Το χειρηστήριο τα πάει καλά σε όλα τα σημεία εκτός από την κίνηση του χαρακτήρα που αναγκαστηκά κάνει κύκλους. Για να πας ευθεία πρέπει να χρησιμοποιήσεις πληκτρολόγιο! Φανταστείτε με από μια γωνία να κινούμαι με τα WASD και ταυτόχρονα να κάνω διάφορες κινήσεις και επιθέσεις με το χειρηστήριο! Είναι για γέλια!