Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bionicle Heroes

More
04 Jul 2007 20:05 #34598 by Μάνος Γρυπάρης
ΠΑΤΑΤΑ WARNING
/me θάψιμο mode enabled

Το συγκεκριμένο παιχνιδάκι κυκλοφόρησε πέρυσι (αν δεν με απατά η μνήμη μου) από την TT Games και την Eidos (που απορώ κι εγώ πως "έπαιξε μπάλα" μαζί του. Ούτε για την Reserve team δεν κάνει).

Είναι ένα Action Shooter μοναδικό! Τόσο μοναδικό που θα διαρκέσει 10-15λεπτά, ανάλογα με την αντοχή σας στις "πατάτες"!

Γραφικά: Παρά τα 3D Graphics, τα πάντα φωτίζουν γύρω σας σε σημείο που να μην καταλαβαίνετε τι σας γίνεται και να χάνετε τους χαρακτηρες από τα λέιζερ που εκτοξεύουν! Οι εχθροί σας είναι κακοσχεδιασμένοι όσο δεν παίρνει και με ελλεηνά τετράγωνα. Βρε μήπως συνδέσατε κατά λάθος το Wii με την οθόνη του υπολογιστή σας και δεν το πήρατε χαμπάρτι?

Ήχος: ΜΗΔΕΝ! Τα ίδια εφέ όπλων, τα ίδια εφέ εχθρών, το ίδιο μονότονα όσο κι αν προχωρήσετε

Gameplay: Action Shooter με τον χαρακτήρα τέρμα αριστερά στην οθόνη πρώτη φορά βλέπουμε! Για την κίνησή του χρησιμοποιείτε τα βελάκια και το ποντίκι. Όταν στρίβει η κάμερα προς τα αριστερά τότε εκεί κάπου "χάνετε" και τον μισό χαρακτήρα. Ο χειρισμός είναι σκέτη αυτοκτονία με άλλα λόγια.

Αντοχή: "ΤΙ ??? " (είπε ο Μαύρος Πητ του Θέμου και έφαγε το επόμενο burger)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Αν το δείτε σε κανένα Πλαίσιο ή Mediamarkt έστω 5 ευρώ σε προσφορά (αν το έφεραν δηλαδή και τους έμεινε stock) τότε ΜΗΝ το αγοράσετε! Θα αξίζει περισσότερο να επενδύσετε τα 5 αυτά ευρώ στον καφέ σας. Γιατί εκεί....τουλάχιστον θα διασκεδάσετε κάνα δίωρο (ακόμα κι ο καφές έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο από κάποια games)

/me θάψιμο mode disabled

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2007 20:24 #34600 by Μπάμπης Χαραλάμπους
/manos θαψιμο mode enable

Ανέφερες κάτι για τα γραφικά...ότι είναι ελεεινά και τέτοια... και τα συγκρίνατε με το Wii? Τόσο χάλια γραφικά έχει το Wii που δεν βλέπονται??? :o
Στο τέλος δεν θα το πάρω....
Σε δυο βδομάδες το είχα στα χέρια μου..
Με βάζεις σε υποψίες..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Jul 2007 20:46 #34603 by Αντώνης Κατρής
Έ δεν έχει γραφικά το Wii τι να κάνουμε... Για το χαβαλέ και το χειρισμό το παίρνεις...

Καλά ρε Μάνο τι περίμενες από παιχνίδι Lego (ναι ναι το Bionicle είναι της Lego)? Χίλιες φορές οι πλαστικές φιγούρες και τα τουβλάκια παρά η ηλεκτρονική εκδοχή

More
04 Jul 2007 20:57 #34608 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Sir_A_K\ wrote: Έ δεν έχει γραφικά το Wii τι να κάνουμε... Για το χαβαλέ και το χειρισμό το παίρνεις...

Καλά ρε Μάνο τι περίμενες από παιχνίδι Lego (ναι ναι το Bionicle είναι της Lego)? Χίλιες φορές οι πλαστικές φιγούρες και τα τουβλάκια παρά η ηλεκτρονική εκδοχή

και εγω ξαναρωταω τα grafix του PSX εχει το Wii? Τόσο χάλια;;;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Jul 2007 21:05 #34611 by Νικολής Ασημάκης

Sir_A_K\ wrote: Καλά ρε Μάνο τι περίμενες από παιχνίδι Lego (ναι ναι το Bionicle είναι της Lego)? Χίλιες φορές οι πλαστικές φιγούρες και τα τουβλάκια παρά η ηλεκτρονική εκδοχή

Ε,ε!!!!! Και τα LEGO Star Wars είναι LEGO, αλλά είναι μια χαρά παιχνίδια. Επειδή τα Bionicle είναι μούφα δεν σημαίνει πως είναι και όλα!

More
04 Jul 2007 21:24 #34616 by Μάνος Γρυπάρης

IloveCONSOLES\ wrote:

Sir_A_K\ wrote: Έ δεν έχει γραφικά το Wii τι να κάνουμε... Για το χαβαλέ και το χειρισμό το παίρνεις...

και εγω ξαναρωταω τα grafix του PSX εχει το Wii? Τόσο χάλια;;;;

Εεεεε, κόψε κάτι!!!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jul 2007 00:24 #34635 by Κωνσταντής Νικολάου
Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε. Το WII δεν κάνει πωλήσεις λόγο γραφικών η πρωτοτυπων παιχνιδιών. Μονο επειδή πλέον το game γίνεται interactive και ο gamer έχει άμεση επαφή μαζί του. Και όσοι λένε το WII έχει κάνει διπλάσιες πωλήσεις από το ps3 οποτε είναι και καλύτερο και όλες τις μπούρδες δεν ξέρουν τίποτα από consoles. Είναι λογικό αυτό. Εφόσον και η τιμή του PS3 είναι τριπλάσια του WII. Οποτε μια πώληση PS3 ισούται με 3 WII

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
05 Jul 2007 09:30 #34664 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν μπορουμε να κάνουμε σύγκριση με την τιμη αλλά με την ποσοτητα...
Έτσι σκεφτεται και η Sony... Οσο πιο πολλες κονσολες τοσο πιο πολλα τα χρηματα!

More
05 Jul 2007 10:38 #34670 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Bionicle Heroes
Ε, ε !!!
Ρε παιδιά !!! Σάμπως ξεφύγαμε λίγο από το θέμα ή μου φαίνεται ???