Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eledees (Wii)

More
24 May 2007 02:01 #32055 by Georgios Liatopoulos
Καθαρός χαβαλές το eledees. Πολυ γελιο να καταστρεφεις τα σιγιρισμένα δοματια. Ειδικα με πολους παίχτες γίνετε πανικος. Πολυ διασκεδαστικο. Εγώ προσπαθούσα αν ανοίξω την ντουλαπα και ο φίλος μου πήγε και σφίνοσε ένα κρεβατι απο πισο.

Επίσης σε πολες πίστες πρέπει να είσε προσεκτικός γιατι μτράει τη φασαρία που κάνεις

Εκτώς τον άλλον είναι exclusive και εκμεταλεύτε όσο λίγα το wiimote.

Το Game έχει και online λειτουργικότητα. Εκτώς από τις πίστες που μπορείς να στέλνεις σε φίλους, μπορείς να στέλνεις και screenshots

Θα βάλω περισότερες λεπτομέρειες όταν το παίξω αρκετα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2007 11:09 #32061 by Σπύρος Κλαουδάτος
ωραιος. αυριο πας για strikers?

More
24 May 2007 11:28 #32062 by Georgios Liatopoulos
Replied by Georgios Liatopoulos on topic Eledees (Wii)
Σιγά μην περιμένο ως αύριο. Είμαι ανυπομονος σαν και σένα. Από την αρχή της βδομάδας το ψάχνω! Αν δείτε την επίσημη ανακοίνωση της nintendo, κλέινουν για τετραήμερο απο παράσκευή. Οπότε λογικά θα το προμηθεύση στα μαγαζιά από σήμερα. Θα τα ψάξω όλα να το βρώ σήμερα.

Η βλακεία είναι ότι δεν έχω χρόνο να τα παίξω. Και το τριήμερο πάω εκδρομή. Ντάξει καλύτερα windserf από videogames.