Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Marvel Ultimate Alliance

More
29 Jan 2007 21:20 #26118 by Anestis
Είμαι fan όλων των Marvel Games. Με χαρά λοιπόν πήρα το Marvel Ultimate Alliance και διαπίστωσα ότι μόνο με ένα gamepad μπορεί να τρέξει το παιχνίδι. Αυτό της Logitech. Όλα τα υπόλοιπα crashάρουν το παιχνίδι και το τερματίζουν με σφάλμα στο desktop.
Κουλό ε? Μου πήρε ένα μήνα για να το βρω.
Ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το site της Marvel φυσικά αρνείται να φτιάξει κάποιο διορθωτικό patch. Υποστηρίζουν ότι δουλεύουν όλα τα gamepad με τους drivers των windows. Na κανω μια ερώτηση κρίσεως? Ποια συσκευη δουλευει σωστα μονο με τους drivers των Windows? (δεν περιμενω απαντηση εδω)

Ελπίζω να διαφώτισα όσους θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Η απάντηση στο γρίφο είναι...αποσύνδεση οποιουδήποτε διαφορετικού gamepad πλυν της logitech και τρέξιμο του παιχνιδιού με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο (για όσους προσπαθούν με αυτό τον τρόπο...καλή τύχη!)

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.