Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Just Cause

More
21 Oct 2006 05:32 #21304 by Αντώνης Κατρής
Πάντως έτσι λίγο που το είδα σήμερα σε XBox 360 οκ μπορεί στην πορεία να μην βγαίνει αυτό που όλοι θα περίμεναν αλλά δε νομίζω ότι είναι για 6.7!!! Σίγουρα όμως είναι αρκετά δύσκολο να παίξεις τέτοια παιχνίδια σε κονσόλα. Αν δεν υπάρχει ο πόντικας να μπορείς να κάνεις το κουμάντο τότε όλα δυσκολεύουν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2006 22:38 #23173 by Σπύρος Κλαουδάτος
οριστε και το Review

gamesradio.gr/modules.php?name=R ... ent&id=167

More
15 Dec 2006 11:11 #23846 by Μάνος Νικολόπουλος
Πολυ καλα γραφικα περιβαλλοντος(γιατι στα προσωπα μου φαινεται χανει λιγο..)...Το gameplay με διεψευσε λιγο γιατι με το αυτοματο targeting η ζωη σου γινεται πολυ πιο ευκολη..τελικα..Τρομερη η σκηνη του Rico οπου αν τον αφησεις λιγο χωρις κινηση, κανει το σταυρο του (καθολικα) και φιλαει το σταυρουδακι στο στηθος του..μου θυμισε κατι απο Desperados και εκει πωρωθηκα!
Αλλα αν δειτε το πως κλεβει τα ελικοπτερα κλπ....πολυ φαντασια ρε παιδι μου..Αυτα δεν τα κανει ουτε ο James Bond οταν εχει ορεξη!Γενικα χανει σε ρεαλισμο αλλα μαλλον αυτη ειναι η ομορφια του.
Τωρα το gamespot ή τα εχει χαμενα εντελως,ή απλα δεν το επαιξε σε HD οπως το επαιξα εγω.. :lol: