Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Silent Hill 2

More
20 Jul 2006 02:18 - 27 Nov 2006 02:59 #17061 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν το SH2 είχε πολύ καλά (για την εποχή του) γραφικά με μόνο μειονέκτημα την κάμερα η οποία δεν ήταν και τόσο...user-friendly. Σε θέμα gameplay θα το χαρακτήριζα "σπάσιμο νεύρων" (κι αναφέρομαι στην έκδοση για PC).

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάστε το review

Παρ' όλα αυτά, έχω να παρατηρήσω στο κυρίως μέρος του παιχνιδιού ότι τέτοιο τρέξιμο δεν έχουμε ρίξει ούτε στο Lineage 2! Μετά τον μαραθώνιο της εξοχής άρχισε ο μαραθώνιος της πόλης. Έχω λοιπόν κολλήσει στο σημείο όπου μόλις μπήκα στην πόλη, την εξερεύνησα, είδα το Flower Shop (το οποίο δεν περίμενα να το βρω κλειστό), έκανα μια γύρα, μάζεψα μερικά health packs και τώρα κάθομαι και κοιτάζω τον ξανθό χαζό. Παρεμπιπτόντως μία σκιά-ζόμπι εμφανίζεται πίσω μου αραιά και που αλλά όταν το ακολουθώ έχει εξαφανιστεί. Που πηγαίνω, τι κάνω, δώστε λύση μήπως κι ασχοληθώ.

ΥΓ. Στην 1η έκδοση κατάφερα κι έπιασα όπλο και σκότωσα καμιά 20αριά δρακάκια πριν κολλήσω. Εδώ τα πράγματα χειροτερέψανε με το καλημέρα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Nov 2006 02:59 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2006 03:08 #17063 by ghost dog
Replied by ghost dog on topic Silent Hill 2
Έλα ρε noob δεν είναι και τόσο δύσκολο το silent hill 2

--=GhostDog=--

More
21 Jul 2006 01:52 #17092 by Μάνος Γρυπάρης
1)Πως πατάς το κεφάλι αυτών των σιχαμερών πλασμάτων?
2)Στο εργοτάξιο που λες (το οποίο τελικά ήταν πάνω δεξιά τέρμα Θεού) βρήκα μόνο μία σήραγγα 5 μέτρων (με αδιέξοδο) που είχε έναν εχθρό. Άρπαξα την σανίδα, το καθάρισα, επέστρεψα στην πόλη κι εκεί έχει ένα κάρο τέρατα. Που είναι το όπλο? Οεο?

Το τροχόσπιτο και το Cafe θυμάσαι που περίπου βρίσκονται? Το σημαντικότερο πιστεύω είναι να βρω ένα οπλάκι να κάνω την δουλειά μου, διαφορετικά δεν βγαίνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jul 2006 03:53 #17096 by ghost dog
Replied by ghost dog on topic Silent Hill 2
Η σανίδα είναι το πρώτο σου όπλο

--=GhostDog=--

More
24 Jul 2006 21:12 #17259 by Μάνος Νικολόπουλος
Βασικα αυτο με την καμερα εμφανιζεται σχεδον σε ολα τα SH με μικροτερο βαθμο βεβαια καθως φτανουμε στα τελευταια..πικρα αλλα ξεπερνιεται ευκολα..
Οσο αναφορα τη βοηθεια ο Ghostdog τα ειπε πολυ σωστα..Αυτο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει καταρχην να εξομοιωθεις με τα melee weapons γιατι στην πορεια ακομα και να βρεις διαφορα οπλακια συντομα θα μεινεις απο σφαιρες σκοτωνοντας το καθε ζομπι που σκαει μυτη..Τα οπλακια ειναι καλο να τα κρατας για τους αρχηγους..

More
25 Jul 2006 13:38 #17285 by Στέλιος Μουρέλλος
Φιλε μου να κοιτας συνεχεια τον χαρτη ο οποιος θα σου φανει πολυ χρησιμος!!
απο οτι θυμαμαι το πρωτο level ειναι ενα Μotel...αν θυμαμαι καλα!!

παντως τι καλυτερο απο μια σανιδα να βγαζεις το αχτι σου σε αυτα τα αθωα τερατακια??? (και που να παρεις το chainsaw)...

More
26 Nov 2006 18:06 #22791 by Γιώργος Σοφιανός
Πλέον είναι διαθέσιμο και το review του Silent Hill 2.

Κάντε κλικ εδώ

More
04 Jul 2022 00:03 #265387 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Fan του Silent Hill έφτιαξε ένα σημαντικό bug του Silent Hill 2...20 χρόνια μετά

Silent Hill 2: Enhanced Edition v2.

Ένας fan της σειράς Silent Hill και developer , διόρθωσε ένα σημαντικό bug που υπήρχε στο παιχνίδι...20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Η έκδοση 2.0 του Silent Hill 2: Enhanced Edition διορθώνει το πρόβλημα αυτό και αναδομεί τη ροή ήχου του παιχνιδιού για να αποφύγει το σχετικό bug.

Το bug που υπήρχε δημιουργούσε crash σε multi-core επεξεργαστές. Τέτοια bugs υπήρχαν σε PC ports την εποχή του PS2. Το Silent Hill 2 έπαιζε καλά σε μονοπύρηνους επεξεργαστές, αλλά όχι το ίδιο σε επεξεργαστές πολλών πυρήνων που κυκλοφόρησαν από την δεκαετία του 2000 και μετά. Ο ήχος κάποιες φορές δεν έπαιζε και στο τέλος ερχόταν ένα crash στο παιχνίδι.

Για να παίξετε δηλαδή σωστά το Silent Hill 2 στα PC θα έπρεπε να απενεργοποιήσετε όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή σας, εκτός από έναν, μέσω του BIOS. Με το patch που έφτιαξε ο fan του παιχνιδιού, γίνεται ξαναχτίσιμο της audio engine ώστε να υπάρχει σταθερότητα σε σύγχρονες CPUs πολλών πυρήνων. Η custom audio engine διορθώνει επίσης διάφορα άλλα προβλήματα και αστάθειες, ενώ υπάρχουν και διορθώσεις στα γραφικά. Η ομάδα του Enhanced Edition πραγματικά έκανε πολύ καλή δουλειά.

Το Silent Hill 2 για PC πωλείται σε retail αντίτυπα για κάτι εξωφρενικές τιμές στο eBay (μέχρι και 700 δολάρια).
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
09 Jul 2022 22:32 #265468 by Απόστολος Μητσακούλης
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Παιχνιδάρα πάντος, αξέχαστο παιχνίδι.

More
14 Oct 2022 19:00 #267110 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Silent Hill 2
Η Konami εμπνεύστηκε τον Pyramid Head του Silent Hill από τους εκτελεστές του Braveheart

Σύμφωνα με τον designer της σειράς.

Ο Msahiro Ito, creature designer της σειράς Silent Hill, ο σχεδιασμός του Pyramid Head προέρχεται από τους εκτελεστές στο Breaveheart.

Συγκεκριμένα, ο Ito δήλωσε: Θυμόμουν τους ανθρώπους από την ταινία που έβαζαν μία τσάντα στο κεφάλι τους και μετά διάβασα για αυτούς. Τελικά μου ήρθε η ιδέα ενός παλιομοδίτικου εκτελεστή. Ο Ito μοιράστηκε τις εν λόγω πληροφορίες μαζί με ένα στιγμιότυπο από την ταινία.

The inspiration for the background of Pyramid Head from SH2 as the executioner. From a film Braveheart. pic.twitter.com/B2GAbHAsuB

— 伊藤暢達/Masahiro Ito (@adsk4) October 13, 2022

Διαβάστε το review του Silent Hill 2.