Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 1 remake

More
10 Jan 2024 10:43 #274579 by Μάνος Γρυπάρης
Το 2013, ο Hideo Kojima, τότε αντιπρόεδρος της Konami Digital Entertainment και επικεφαλής της Kojima Productions, μίλησε στην E3 2013 σχετικά με τις κονσόλες της επόμενης γενιάς, τα Moby Dick Studios, αλλά και για ένα...remake του Metal Gear 1.

Σύμφωνα με το GameReactor, ο δημιουργός της πολυβραβευμένης σειράς Metal Gear Solid δήλωσε στην έκθεση E3 ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα remake του πρώτου Metal Gear Solid που είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation και τα PC το 1999 και το 2000 αντίστοιχα. Στο remake αυτό θα χρησιμοποιηθεί η νέα μηχανή γραφικών Fox Engine, η οποία είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία ανάπτυξής του (Kojima Productions) με σκοπό την δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς όπως τα PlayStation 4 και Xbox one. Επειδή όμως η Kojima Productions είναι απασχολημένη με το Metal Gear Solid V, ο Kojima αναζητεί άλλη εταιρεία ανάπτυξης που να μπορεί να αναλάβει αυτό το εγχείρημα.

Όταν ο Kojima ερωτήθηκε σε συνέντευξη τύπου της Konami στην E3, για το αν προτιμάει το PlayStation 4 ή το Xbox One, απάντησε "Νομίζω θα αγοράσω και τις δύο. Αλλά την ίδια στιγμή πιθανόν θα μου τις στείλουν οι ίδιο!" κάτι που προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκόμενων. Κατέληξε ωστόσο λέγοντας ότι "Λόγω της τιμής προφανώς θα αγόραζα το PlayStation 4". 

2024 UPDATE
Πάνω από μία δεκαετία μετά και διέρρευσε ότι ένα Metal Gear Solid 1 Remake βρίσκεται ακόμα σε ανάπτυξη!

Η είδηση έρχεται από το Ισπανικό site AreaJugones, το οποίο είχε αποκαλύψει πρώτο το God of War Ragnarok Valhalla DLC, συνεπώς μπορεί να κριθεί μέχρι στιγμής αξιόπιστο. Πάντως, όταν υπήρχε η αρχική πληροφορία για το Metal Gear Solid 1 remake, ο Hideo Kojima βρισκόταν...ακόμα στην Konami!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.