Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War Trilogy

More
24 Dec 2023 20:14 #274258 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony ετοιμάζει remaster με την ονομασία God of War Trilogy, που θα περιέχει τα God of War 1, 2 και 3, σύμφωνα με τον Nick Baker του Xbox Era, ο οποίος ανακοίνωσε στο "The 4th Annual Grubbsmas Shpeshaltacular" ότι γνωρίζει πως ένα remaster των τριών πρώτων παιχνιδιών God of War "ίσως να είναι σε ανάπτυξη".

Ο Baker δήλωσε: "Εγώ, για πολύ καιρό, ήμουν ένα άτομο που θρηνούσα για την κατεύθυνση που πήγε το God of War κάπως και λαχταρούσα για τα hack-and-slash παιχνίδια God of War. Απλώς τα αγαπώ τόσο πολύ. Είπα σε έναν φίλο μου που επίσης λατρεύει την τριλογία του God of War ότι μπορεί να βρίσκεται σε ανάπτυξη και μετά ενθουσιάστηκε πολύ. Και έχω ακούσει ότι μπορεί η αρχική τριλογία του God of War να γίνει remaster στο PlayStation."

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2023 11:48 #274280 by Nikos Georgopoulos
God of War Trilogy remaster

Φήμες για σύγχρονες εκδόσεις των τριών πρώτων God of War.

Η Sony ετοιμάζει remaster με την ονομασία God of War Trilogy στο PS5, που θα περιέχει τα God of War 1, 2 και 3, σύμφωνα με τον Nick Baker του Xbox Era, ο οποίος ανακοίνωσε στο "The 4th Annual Grubbsmas Shpeshaltacular" ότι γνωρίζει πως ένα remaster των τριών πρώτων παιχνιδιών God of War "ίσως να είναι σε ανάπτυξη".

Ο Baker δήλωσε: "Εγώ, για πολύ καιρό, ήμουν ένα άτομο που θρηνούσα για την κατεύθυνση που πήγε το God of War κάπως και λαχταρούσα για τα hack-and-slash παιχνίδια God of War. Απλώς τα αγαπώ τόσο πολύ. Είπα σε έναν φίλο μου που επίσης λατρεύει την τριλογία του God of War ότι μπορεί να βρίσκεται σε ανάπτυξη και μετά ενθουσιάστηκε πολύ. Και έχω ακούσει ότι μπορεί η αρχική τριλογία του God of War να γίνει remaster στο PlayStation."

Ο Baker δεν μπορούσε να δεσμευτεί για ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας ούτε ήταν ξεκάθαρος εάν θα ήταν "ένα απευθείας port της κυκλοφορίας του PS3". Επίσης, δεν πιστεύει ότι το God of War Ascension του 2013 περιλαμβάνεται στο remaster.

Please Log in or Create an account to join the conversation.