Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Have A Nice Death

More
10 Dec 2021 14:35 - 10 Dec 2021 14:36 #258175 by Σταμάτης Καράμπογας
Η Perfect World Entertainment και η Magic Design Studio ανακοίνωσαν το Have A Nice Death κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021.

Το Have A Nice Death είναι ένα 2D Action Roguelite στο οποίο θα χειρίζεστε τον Death, τον CEO της Death Incorporated, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την διαχείριση των ψυχών των νεκρών, καθώς θα πολεμάτε στα κεντρικά της εταιρείας με υπαλλήλους και θα μαζεύετε ψυχές. Κάθε δωμάτιο των τεράστιων κεντρικών της εταιρείας θα είναι procedurally generated και οι επικεφαλής κάθε τμήματος, οι οποίοι ονομάζονται Sorrows, θα είναι τα bosses του Have A Nice Death.

Ο Death θα μπορεί να βρει περισσότερα από 30 ξεχωριστά όπλα και spells κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία θα μπορείτε να αναβαθμίσετε και να τα κάνετε πιο ισχυρά. Ακόμα, ο Death μπορεί να αναβαθμίσει τον εαυτό του μέσω των Curses, όμως αυτό θα αλλάζει τον κόσμο γύρω του. Η εταιρεία ανάπτυξης Magic Design Studios συνεργάστηκε με τον lead developer του Dead Cells, Sebastien Benard, ο οποίος είχε καθήκοντα συμβούλου.

Ο Benard δήλωσε τα εξής: “Τα concepts του Have A Nice Death με κέρδισαν και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα εργαστώ πάνω σε αυτό το game. Θα παίζετε ο Death, ο CEO του κάτω κόσμου με τα χαριτωμένα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά και ένα εξαιρετικό gameplay loop. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα επόμενα εξαιρετικά Roguelites.”

Το Have A Nice Death θα κυκλοφορήσει για PC τον Μάρτιο του 2022 και αργότερα για κονσόλες.

Science isn’t about why! It’s about why not!
Last edit: 10 Dec 2021 14:36 by Σταμάτης Καράμπογας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2021 22:26 #258379 by Stathis Moose Stathopoulos
Have A Nice Death

Ένα χαριτωμένο 2D Action Roguelite.

Η Perfect World Entertainment και η Magic Design Studio ανακοίνωσαν το Have A Nice Death κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021.

Το Have A Nice Death είναι ένα 2D Action Roguelite στο οποίο θα χειρίζεστε τον Death, τον CEO της Death Incorporated, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την διαχείριση των ψυχών των νεκρών, καθώς θα πολεμάτε στα κεντρικά της εταιρείας με υπαλλήλους και θα μαζεύετε ψυχές. Κάθε δωμάτιο των τεράστιων κεντρικών της εταιρείας θα είναι procedurally generated και οι επικεφαλής κάθε τμήματος, οι οποίοι ονομάζονται Sorrows, θα είναι τα bosses του Have A Nice Death.

Ο Death θα μπορεί να βρει περισσότερα από 30 ξεχωριστά όπλα και spells κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία θα μπορείτε να αναβαθμίσετε και να τα κάνετε πιο ισχυρά. Ακόμα, ο Death μπορεί να αναβαθμίσει τον εαυτό του μέσω των Curses, όμως αυτό θα αλλάζει τον κόσμο γύρω του. Η εταιρεία ανάπτυξης Magic Design Studios συνεργάστηκε με τον lead developer του Dead Cells, Sebastien Benard, ο οποίος είχε καθήκοντα συμβούλου. Ο Benard δήλωσε τα εξής: “Τα concepts του Have A Nice Death με κέρδισαν και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα εργαστώ πάνω σε αυτό το game. Θα παίζετε ο Death, ο CEO του κάτω κόσμου με τα χαριτωμένα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά και ένα εξαιρετικό gameplay loop. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα από τα επόμενα εξαιρετικά Roguelites.”

Το Have A Nice Death θα κυκλοφορήσει για PC τον Μάρτιο του 2022 και αργότερα για κονσόλες.

More
06 Nov 2024 14:28 #278900 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έχω αναλάβει το review του Ηave a nice Death. Μου αρέσει πάρα πολύ το cartoonish art direction του παιχνιδιού. Το γεγονός πως στον διάλογο κρύβονται τόσα σοβαρά θέματα όπως ο θάνατος κ.α μου δείχνει πως οι δημιουργοί δεν δημιούργησαν το παιχνίδι μόνο για γέλια. Αντιθέτως χρησιμοποιούν το art style αυτό για να δώσουν μια πιο χαλαρή εικόνα. Το gameplay είναι απλό όμως πολύ ενδιαφέρων. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα Scythes(δρεπάνι) και το παιχνίδι προσφέρει διαφορετικά είδη με διαφορετικό gameplay. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά είδη μαγείας τα οποία κάνουν κάθε προσπάθεια διαφορετική.

More
13 Nov 2024 19:35 #278982 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε το Have a Nice Death review
Προσωπικά το Have a Nice Death  ήταν ένα hidden gem που δεν περίμενα να με εκπλήξει τόσο. Το παιχνίδι έχει ένα ωραίο gameplay το οποίο πιστεύω δεν τον συναντάμε συχνά. Το directional combat είναι responsive στο πάτημα του κουμπιού και υπάρχει μια ευχαρίστηση όταν κάνεις με επιτυχία τα combos  χωρίς να δεχτείς επίθεση. Το Roguelike element κάνει την κάθε προσπάθειά μου διαφορετική και έτσι δεν μπορούσα να ησυχάσω και να μάθω με μόνο ένα playstyle. Η ιστορία μαζί με το cartoonish art direction αποσπούν την προσοχή από θέματα όπως καρκίνος και θάνατος. Τα side quest είναι χιουμοριστηκά και ευχάριστα. Είτε είναι Χριστούγεννα, Halloween ή και θεατρική παράσταση. Το μόνο μου παράπονο είναι ελάχιστα glitch που συμβαίνουν σε συγκεκριμένο όροφο και τα μονότονα βαρετά φόντα.
Φυσικά η εταιρεία είναι σχετικά καινούργια όσο αφορά τα stand alone games. Θα ήθελα να δω πιο θα είναι το επόμενο τους παιχνίδι και γενικώς την εξέλιξή της στο industry.