Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game

More
10 Jun 2021 23:43 - 11 Jun 2021 15:18 #252291 by Μάνος Γρυπάρης
Ο director του Call of Duty Zombies mode θα αναπτύξει ένα νέο Action game για την Sony Η Deviation Games υπόσχεται άφθονη δράση και πλούσιο περιεχόμενο.
 Κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας ανάπτυξης Deviation Games με την Sony.
 Το όνομα της εταιρείας μπορεί να μην λέει πολλά στους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο, οι διευθυντές της εταιρείας είναι ο Dave Anthony και ο Jason Blundell, πρώην επικεφαλής του Call of Duty, ο οποίος δημιούργησε το επιτυχημένο Zombies mode! Ο Blundell αποχώρησε πέρυσι από την Treyarch.

Η ομάδα τους δουλεύει ήδη για την Sony και θα αναπτύξει μια νέα gaming σειρά, που θα αποτελεί ένα "Action game που θα κάνει πάταγο" όπως είπαν. Θα είναι ένα έργο που θα προέλθει από "εμπειρία δεκαετιών στο σχεδιασμό games και θα αποτελέσει  κάτι νέο με καινοτομία που δεν έχετε ξαναδεί στο παρελθόν. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι πλούσιο σε περιεχόμενο. Θα εστιάσουμε πολύ στη δράση και την ενέργεια" πρόσθεσε ο Dave Anthony, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η Deviation Games δεν είναι μια απλή indie εταιρεία, αλλά απασχολεί πάνω από 100  developers  και αναπτύσσεται διαρκώς. Επομένως λογικά θα δούμε κάτι δυνατό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 11 Jun 2021 15:18 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2024 10:14 #275309 by Nikos Georgopoulos
H Deviation Games έκλεισε οριστικά πριν την πρώτη της κυκλοφορία

Παρότι ακόμα δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση από την Deviation Games, αρκετοί εργαζόμενοί της ανακοίνωσαν στα social media το κλείσιμό της.
Ο Alex Hunstad δήλωσε στο LinkedIn: "Μετά το κλείσιμο της Deviation Games την προηγούμενη Παρασκευή, ψάχνω δουλειά ως Character Artist." Ο λογαριασμός του Resetera, TolerLive επιβεβαίωσε τα νέα: "Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ψάχνω για νέα δουλειά. Η ομάδα ήταν εξαιρετική και ελπίζω ότι όλοι θα βρουν νέες δουλειές σύντομα. Και πραγματικά ελπίζω αυτός τυφώνας στην βιομηχανία να σταματήσει."

Deviation Games has seemingly closed down, according to employee posts on LinkedIn:

▪️ t.co/GzBvfVEaV8

▪️ t.co/AokFIB3Ts7

The studio was formed by ex-Call of Duty and Treyarch developers and was working on an original AAA shooter in partnership with PlayStation. pic.twitter.com/P5BtqaCMIN

— Shinobi602 (@shinobi602) March 9, 2024

Η υπεύθυνη του τμήματος HR, Kriste Stull δήλωσε: "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το κλείσιμο της Deviation Games. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε ολόκληρη την ομάδα. Σας ευχαριστώ για την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και όσα προσφέρατε στην Deviation. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με όλους σας. Για την υπόλοιπη βιομηχανία, θα οργανώσουμε ένα event και θα μας άρεσε οποιαδήποτε εταιρεία προσλαμβάνει να δώσει το παρόν. Ελάτε σε επαφή μαζί μου αν θέλετε να συμμετέχετε."

Παρότι το νούμερο δεν είναι επίσημα γνωστό, η Deviation Games φαίνεται ότι είχε περίπου 90 εργαζομένους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.