H Deviation Games έκλεισε οριστικά πριν την πρώτη της κυκλοφορία
Παρότι ακόμα δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση από την Deviation Games, αρκετοί εργαζόμενοί της ανακοίνωσαν στα social media το κλείσιμό της.
Ο Alex Hunstad δήλωσε στο LinkedIn: "Μετά το κλείσιμο της Deviation Games την προηγούμενη Παρασκευή, ψάχνω δουλειά ως Character Artist." Ο λογαριασμός του Resetera, TolerLive επιβεβαίωσε τα νέα: "Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ψάχνω για νέα δουλειά. Η ομάδα ήταν εξαιρετική και ελπίζω ότι όλοι θα βρουν νέες δουλειές σύντομα. Και πραγματικά ελπίζω αυτός τυφώνας στην βιομηχανία να σταματήσει."
Deviation Games has seemingly closed down, according to employee posts on LinkedIn:
▪️
t.co/GzBvfVEaV8
▪️
t.co/AokFIB3Ts7
The studio was formed by ex-Call of Duty and Treyarch developers and was working on an original AAA shooter in partnership with PlayStation.
pic.twitter.com/P5BtqaCMIN
— Shinobi602 (@shinobi602)
March 9, 2024
Η υπεύθυνη του τμήματος HR, Kriste Stull δήλωσε: "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το κλείσιμο της Deviation Games. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε ολόκληρη την ομάδα. Σας ευχαριστώ για την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και όσα προσφέρατε στην Deviation. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με όλους σας. Για την υπόλοιπη βιομηχανία, θα οργανώσουμε ένα event και θα μας άρεσε οποιαδήποτε εταιρεία προσλαμβάνει να δώσει το παρόν. Ελάτε σε επαφή μαζί μου αν θέλετε να συμμετέχετε."
Παρότι το νούμερο δεν είναι επίσημα γνωστό, η Deviation Games φαίνεται ότι είχε περίπου 90 εργαζομένους.