Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

More
18 Feb 2021 11:29 - 18 Feb 2021 11:30 #246450 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Super Mario 3D World για το Switch, η Nintendo ανακοινώνει το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Είναι ένα remaster του The Legend of Zelda: Skyward Sword και θα κυκλοφορήσει για το Switch.
Δείτε το επίσημο τρέιλερ:

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword ήταν η δέκατη έκτη καταχώριση της σειράς The Legend of Zelda και κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 για το Wii. Διαδραματίζεται στο αιωρούμενο νησί Skyloft και στην περιοχή κάτω από αυτό. Κυκλοφόρησε στο Wii U eShop τον Σεπτέμβριο του 2016.
Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD υπόσχεται καλύτερο χειρισμό, καλύτερα framerate και γραφικά. Στο remaster αυτό μπορείτε να παίξετε χρησιμοποιώντας το motion control των Joy-Con χειριστηρίων, όπως και στο πρωτότυπο, ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα button controls.Μαζί με το remaster θα κυκλοφορήσουν και νέα θεματικά Joy-Con χειριστήρια. Το δεξί έχει θεματική εμπνευσμένη από το Master Sword ενώ το αριστερό από την Hylian Shield.
Last edit: 18 Feb 2021 11:30 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2021 18:03 #246478 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Πολύ όμορφη ανακοίνωση από την Nintento θυμάμαι το είχα τερματίσει στο Wii και αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα Zelda ήταν το swordplay δηλαδή οι κινήσεις και τα skills που είχες και χειριζόσουν με το σπαθί με το χειριστήριο(+το Motionplus)του Wii. Επίσης έιχε ωραίο σχεδιασμό, dungeons και ικανοποιητικά side quests. Η αλλαγή, όσον αφορά την μετακίνηση του Link,από άλογο σε πουλί μου άρεσε αρκετά καθώς έδινε διαφορετική ελευθερία και ήταν διασκεδαστικό να πετάς οπουδήποτε βρίσκοντας θησαυρούς,ανακαλύπτωντας νέες τοποθεσίες και πράγματα αλλά και πραγματοποιώντας κάτι σαν mini quests ιπτάμενοι στον κόσμο του παιχνιδιού. Είναι μια καλή ευκαιρία να το  θυμηθούμε ξανά στο Switch με καλύτερα γραφικά και  και νέα θεματικά Joy-Con χειριστήρια  και προσωπικά σίγουρα θα το αποκτήσω.

More
28 Sep 2021 14:50 #255822 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Skyward Sword HD με το που μπήκε στο Switch με εντυπωσίασε. Προσωπικά δεν είχα ποτέ Wii και ούτε ήμουν μεγάλος fan των The Legend of Zelda, επομένως μπήκα στο παιχνίδι χωρίς κάποια προκατάληψη. Μπορώ να πω ότι σιγά σιγά με κερδίζει η σειρά The Legend of Zelda και το Skyward Sword HD ίσως ήταν το καλύτερο εναρκτήριο σημείο στα 3D Zelda. Φυσικά, η μεγαλύτερη αλλαγή και κάτι που προσωπικά αγάπησα απο την πρώτη στιγμή είναι τα 60fps. Πραγματικά δίνουν μια άλλη αίσθηση στο Skyward Sword. Ακόμα, η επιλογή μεταξύ χειριστηρίου ή motion controls ήταν κάτι αρκετά ευχάριστο και έκανα την αλλαγή αρκετές φορές για να δω ποιο με βολεύει περισσότερο. Εννοείται ότι το Skyward Sword είχε αναπτυχθεί για τα motion controls, όμως η μεταφορά του στο Switch και η εισαγωγή της υποστήριξης του χειριστηρίου έγινε με αρκετή επιτυχία. Ο κόσμος δείχνει πανέμορφος και μέχρι στιγμής τα dungeons είναι αρκετά διασκεδαστικά και το συναίσθημα του να λύνεις έναν δύσκολο γρίφο είναι εθιστικό. Περιμένω να δω που θα με πάει η ιστορία και τι μου κρύβει το Skyward Sword HD και θα μοιραστώ τις σκέψεις μου σύντομα με γραπτό review!

Science isn’t about why! It’s about why not!

More
29 Sep 2021 10:44 - 29 Sep 2021 10:46 #255839 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θεωρείται νομίζω υποτιμημένο το συγκεκριμένο Zelda και λιγότερο ποιοτικό σε σύγκριση με τα άλλα, προσωπικά όμως εμένα  μου άρεσαν τα νέα στοιχεία που είχε όπως αντί για άλογο να έχεις το πουλί αλλά και γενικά ο σχεδιασμός του όσον αφορά κυρίως τα dungeons. Από την άλλη μεριά ήθελα παραπάνω gadgets ή στη θέση τους μαγεία δηλαδή την κλασσική πράσινη μπάρα. 

More
04 Oct 2021 12:26 #256005 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε εδώ το αναλυτικό review!
To The Legend of Zelda: Skyward Sword ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Παρόλο που δεν έφερε τις σούπερ-wow αλλαγές σαν remaster, αξίζει μόνο και μόνο λόγω των 60fps. Δηλαδή, εκτός απο τους fans που θα το παίξουν επειδή στο παρελθόν δεν είχαν την ευκαιρία, αξίζει να το παίξουν και όσοι το είχαν παίξει στο Wii λόγω της αναβαθμισμένης ποιότητας. Η ιστορία του Skyward Sword είναι περισσότερο μια ιστορίας αγάπης και σε όλη την διαδρομή δεν ξεχνάει να μας το θυμίζει. Το Skyward Sword HD μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε με δυο controls, είτε με το χειριστήριο, είτε με τα joycons. Από συνήθεια διάλεξα στην αρχή το χειριστήριο, όμως ο τρόπος που γίνονται οι επιθέσεις, με τον δεξιό μοχλό, μου φάνηκε λίγο περίεργος. Αργότερα χρησιμοποίησα τα joycons με τα motion controls και το gameplay ήταν πραγματικά ευχάριστο. 

Τα dungeons συγκριτικά με προηγούμενα The Legend of Zelda μου φάνηκαν μικρότερα και με λιγότερα "μυστικά", όμως είχαν το ίδιο περίπλοκους γρίφους. Ακόμα, οι εναλλαγές μεταξύ επιφάνειας και αέρα έδιναν μια άλλη οπτική στον παίκτη. Το γεγονός ότι μπορείτε να πετάτε με το Loftwing σας σε όλα τα μικρά νησάκια του Skyloft και να ανακαλύπτετε NPCs και μυστικά, προσθέτει μια αίσθηση ελευθερίας στο Skyward Sword. Πιστεύω πως αυτή η HD έκδοση ταιριάζει τόσο σε όσους θέλουν να ξαναβιώσουν την περιπέτεια του Skyward Sword, όσο και σε όσους θέλουν να το παίξουν για πρώτη φορά. Η διάρκειά του είναι κοντά στις 40 ώρες, επομένως θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετές ώρες για την περιπέτεια αυτή, οι οποίες ωστόσο θα το αξίζουν.

Science isn’t about why! It’s about why not!