Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Silent Hill 5!Ερχεται?!?

More
30 Jun 2006 00:07 #16037 by Μάνος Νικολόπουλος
Ως γνωστος φανατικος της σειρας Silent Hill και εχοντας λιωσει στο 3 και 4(The room) περιμενω πως και πως τον ερχομο του Silent Hill 5.

Ενω λοιπον υπηρχε η αναφορα στο Silent Hill 5 με την επονομασια "Shadows Of The Past" του οποιου η αφιξη αναμενοταν καπου στο τελος του 2006,ξαφνικα τα παντα αλλαξαν με

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2006 10:52 #16044 by Σπύρος Κλαουδάτος
μπορεις να δωσεις λινκ με αυτη τη δηλωση? επισημη ανακοινωση του 5 εγω δε βλεπω πουθενα. ασε που οι φημες λενε οιτ αν ερθει, θα ερθει μονο στο ps3...

More
30 Jun 2006 14:55 #16053 by ghost dog
Άμα έχεις λειώσει τα 3 και 4 θα σου πρότεινα να παίξεις τα 2 πρώτα, που κατά την γνώμη μου είναι και πολύ καλύτερα. Ειδικά το πρώτο έιναι κλάσεις ανώτερο από όλες τις συνέχειες.

Όσο για το 5 με το ηλίθιο PS3 στη μέση να το καθυστερει ,το βλέπω να αργεί

--=GhostDog=--

More
30 Jun 2006 19:03 #16074 by Σπύρος Κλαουδάτος
θα εχει πλακα αν βγει αποκλειστικο, που θα αναγκαστεις να αγορασεις το "ηλιθιο" ps3...

More
30 Jun 2006 20:21 #16077 by Μάνος Νικολόπουλος
καλα τρομερη πλακα θα εχει οντως να βγει μονο σε PS3!!!!Θα φυγει ντοματα!!(Κυριως απο εμενα)Λινκ θα το ψαξω..Εγω τις δηλωσεις τις βρηκα απο ενα αγγλικο περιοδικο για Games!!(Ο καμμενος!!)Εχω παιξει και το 2 και το 1 και ειναι κορυφαια!!!!