Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Demon Slayer για το PS4

More
23 Mar 2020 11:33 #232690 by Σταμάτης Καράμπογας
Ανακοινώθηκε ένα καινούργιο Action Demon Slayer για το PS4. Από το τρέιλερ δεν βλέπουμε και πολλά, μόνο ότι το στύλ γραφικών του είναι ίδιο με αυτό του anime.
Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Πως σας φαίνεται ;

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2021 15:06 #254152 by Stathis Moose Stathopoulos
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles gameplay trailer

Παρουσιάστηκε στο State of play. Ημερομηνία κυκλοφορίας και pre-order.

Η Sega παρουσίασε ένα story trailer για το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles

Το δημοφιλές manga έρχεται υπό την μορφή video game. Στο story trailer θα πάρετε μια γεύση από το εξαιρετικό voice acting. Το παιχνίδι καλύπτει δύο κεφάλαια της ομώνυμης σειράς. Αποτελεί ένα Third-Person Action, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Εταιρεία ανάπτυξης είναι η CyberConnect2. Οι fans του anime θα αναγνωρίσετε το χαρακτηριστικό στυλ μάχης και τους διαλόγους. Στα του gameplay θα ελέγξετε τον Tanjiro και διάφορους βοηθητικούς χαρακτήρες, όπως οι demon slayers Zenitsu και Inosuke. Θα υποστηρίζεται επίσης τοπικό και online multuplayer, όπως και στα Naruto: Ultimate Ninja Storm games.

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles, που περιλαμβάνει τα Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Keppuu Kengeki Royale και Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου 2021 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Κάντο προπαραγγελία μέχρι τις 30/7 από το GWShop.

More
31 Oct 2021 17:08 #256903 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Demon Slayer είναι μια σειρά που ξεκίνησε από manga και με την κυκλοφορία του anime του έγινε υπερβολικά δημοφιλές. Μετά το anime κυκλοφόρησε ταινία Demon Slayer και κατάφερε να γίνει η ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην Ιαπωνία, ξεπερνώντας τις θρυλικές ταινίες του Studio Ghibli. Λογικό επόμενο ήταν να κυκλοφορήσει και ένα game με το Demon Slayer. Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles το ανέπτυξη η Cyber Connect 2, γνωστή για τα anime-Fighting games της όπως τα Naruto Ultimate Ninja Storm, Dragon Ball Z Kakarot και άλλα πολλά. Το Demon Slayer είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ. Απο τις πρώτες ώρες μαζί του μου θύμισε έντονα το Naruto Ultimate Ninja Storm 3 που είχα παίξει πρόσφατα. Στο PS5 τρέχει άψογα μέχρι στιγμής και τα γραφικά των χαρακτήρων μου θυμίζουν έντονα το Okami που αγαπώ πολύ. Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι δραστικά στην πορεία, ωστόσο θα μοιραστώ όλες τις σκέψεις μου σε αναλυτικό review σύντομα.

More
18 Nov 2021 19:48 #257374 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το review εδώ!
Το Demon Slayer: The Hinokami Chronicles καθώς ολοκλήρωνα την ιστορία του, με επιβεβαίωσε. Καθ'όλη την διάρκεια του story ήταν παρόμοιο και χωρίς εκπλήξεις. Παρόλο που σαν ιστορία ήταν αρκετά καλό και με έκανε να ξεκινήσω και το anime για να μάθω περισσότερα, η εκτέλεση θα έλεγε κανείς ότι ήταν λίγο.... ατυχής. Οι χαρακτήρες ήταν περιορισμένοι, αν και αργότερα προστέθηκαν με patch άλλοι δύο νέοι χαρακτήρες. Το μεγάλο πρόβλημα με το Demon Slayer: The Hinokami Chronicles είναι ότι δεν προσπαθεί να εξελίξει κάτι. Μένει στα ίδια που κάνει τόσα χρόνια η CyberConnect 2. Η εξερεύνηση είναι ελεεινά περιορισμένη και οτιδήποτε εκτός απο τις μάχες είναι οριακά ανούσιο. Αντί να κάτσει να φτιάξει έναν καλύτερο και πιο βαθύ κόσμο, η CyberConnect 2 αποφάσισε να γεμίσει το story με "cinematics" που αντικειμενικά μόνο οι fans θα κάτσουν να δουν.

Τα δυο (2!) minigames που έχει σπάνε την μονοτονία, αλλά είναι τόσο σύντομα που ξεθωριάζουν εύκολα. Η ιστορία του είναι καλή και για κάποιον που είναι ήδη fan, το game θα του φανεί ωραίο και θα τον ικανοποιήσει. Για εμένα προσωπικά που ξεκίνησα το game χωρίς να έχω ιδέα τι εστί Demon Slayer, το Hinokami Chronicles μου φάνηκε ότι υστερεί σε πολλούς τομείς. Σίγουρα με έκανε να ψάξω περισσότερο την σειρά, αλλά σαν game είναι απλά για να είναι. Εν τέλη, το έκανα ένα Platinum γιατί μου φάνηκε εύκολο, ωστόσο δεν νομίζω να το ακουμπήσω ξανά.