Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil Village

More
26 Jan 2021 12:55 #245179 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Resident Evil Village
Τέλειο παλτό όπως και η φιγούρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2021 13:47 #245193 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil Village
Η φιγούρα εννοείται πολύ ωραία αλλά εγώ προσωπικά 1800 $ δεν θα πλήρωνα ούτε για την φιγούρα ούτε για το παλτό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
27 Jan 2021 14:43 - 27 Jan 2021 14:47 #245258 by Blood Prince
Λοιπόν θέλω να πω κάποια πράγματα.

Πολλοί λένε πως τα Resident Evil Village και Resident Evil 7 δεν είναι Resident Evil.

Δεν είμαι fan του lore των Resident Evil.

Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ever ήταν το Resident Evil Revelations στο PC.

Ο αδερφός μου όταν ήταν μικρός έπαιζε το Dinocrisis όταν κυκλοφόρησε και τον παρακολουθούσα να παίζει.

Η πρώτη μου επαφή με το lore ήταν οι ταινίες με την Milla Jovovich.

Εγώ παίζω Resident Evil λόγω της horror ατμόσφαιρας.Δεν με νοιάζει αν τα παιχνίδια συνεχίζουν τον πυρήνα της ιστορίας.

Βέβαια έχω διαβάσει πως το Resi 7 δεν είναι εντελώς αποκομμένο όπως και το Resi 8 λόγω Chris Redfield αλλά εγώ προσωπικά προσελκύομαι από το horror στοιχείο, την gothic αισθητική αλά Bloodborne και λιγότερο από την σχέση που έχει το lore με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Για μένα πολύ καλά κάνει η Capcom που δίνει νέα πνοή στην σειρά με βάση το lore.Βέβαια δεν είμαι υπέρ της εντελώς action τροπής που πήρε στο Resident Evil 6.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Jan 2021 14:47 by Blood Prince.

More
28 Jan 2021 10:48 - 19 Feb 2021 15:43 #245303 by Blood Prince

edit Αφού έγινε μεταφορά το πόστ στο οποίο αναφερόμουν,θα πρέπει να διαγραφεί το παρόν κατά την γνώμη μου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Feb 2021 15:43 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Jan 2021 10:21 #245359 by Giorgos Tsolaridis
"Έφυγε" η Jeanette Maus, voice actor του Resident Evil
Η 39χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός Jeanette Maus, η οποία υποδύεται διάφορους χαρακτήρες στο επερχόμενο Resident Evil Village, έφυγε από την ζωή. Η Maus έδινε μάχη με τον καρκίνο του εντέρου εδώ και καιρό και κατέληξε στα 39 της χρόνια.

Η Capcom έκανε μία ανάρτηση ως φόρο τιμής στο Twitter , γράφοντας: "Εμείς στην Capcom R&D1 είμαστε βαθύτατα στεναχωρημένοι για τον θάνατο της Jeanetet Maus, της ταλαντούχου ηθοποιού, η οποία υποδύθηκε διάφορους διαφορετικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των μαγισσών στο επερχόμενο Resident Evil Village. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους αγαπημένους της."

H Maus έπασχε επίσης από την νόσο του Crohn ενώ μολύνθηκε και από Covid-19 μέσα στο 2020. Ο αρραβωνιαστικός της, Warren, δήλωσε : "Με διαλυμένη όμως γεμάτη ευγνωμοσύνη καρδιά, σας ενημερώνω ότι η Jeanette Maus έφυγε από την ζωή, εχθές το βράδυ λόγω επιπλοκών του καρκίνου. Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος όμως είμαι πολύ περήφανος για την ίδια. Πάλεψε τόσο σκληρά και με τρομερή χάρη και θετική στάση, η οποία ενέπνευσε τόσο εμένα όσο και εσάς, είμαι σίγουρος."

Η Maus εργαζόταν με την John Rosenfeld Studios σε διάφορα projects και η εταιρεία ανέβασε επίσης έναν φόρο τιμής για την μνήμη της: "Οι καρδιές μας ραγίσανε σήμερα. Η Jeanette υπήρξε μέλος της JRS οικογένειας για σχεδόν δέκα χρόνια και ενσωματώθηκε στο DNA της ομάδας ως μαθήτρια, καθηγήτρια, προπονήτρια και φίλη. Η Jeanette ήταν μία πραγματική καλλιτέχνης η οποία ένιωθε ευγνωμοσύνη για αυτό. Είχε ένα αήττητο πνεύμα και αστείρευτη πείνα να γίνει καλύτερος άνθρωπος, η καλύτερη καθηγήτρια, η καλύτερη φίλη και η καλύτερη ηθοποιός που θα μπορούσε να γίνει. Ο κόσμος έχασε μία δύναμη της φύσης και θα το αισθανόμαστε για πολύ καιρό. Είμαστε τυχεροί που την γνωρίσαμε και κατάφερε να αγγίξει τον καθένα από εμάς ξεχωριστά."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
01 Feb 2021 18:23 #245496 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil RE: Verse gameplay video
Παρουσιάζονται οι δυνατότητες των χαρακτήρων.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube το κανάλι KendoGunShop Survival Horror έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το gameplay του Resident Evil RE: Verse gameplay, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν με το Resident Evil Village.

Όταν πεθαίνετε θα επανέρχεστε σας κάποιο bioweapon όπως οι Nemesis, Super Tyrant και Jack Baker από το Resident Evil 7. Το comic book filter θα μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Βασικό σκοπό θα είναι να μαζέψετε πόντους και όταν έχετε τον ρόλο κάποιου τέρατος θα μπορείτε κανονικά να επιτεθείτε και άλλα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Claire Redfield και τις δυνατότητές της καθώς και άλλους χαρακτήρες: Leon S. Kennedy, Ada Wong, Jill Valentine, Chris Redfield και Hunk. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει ένα παθητικό και δύο ενεργά abilities καθώς και διαφορετικά stats, όπως survivability, weapon power, skill power και άλλα. Τα Bioweapons έχουν όμως από μόνο δύο ενεργά abilities. Ammo και powerups βρίσκονται διασκορπισμένα στον χάρτη.

More
03 Feb 2021 15:02 #245630 by Giorgos Tsolaridis
"Έφυγε" η Jeanette Maus, voice actress του Resident Evil
Funding για να ξεπληρωθούν η θεραπεία και η κηδεία

Στο GoFundMe είχε δημιουργηθεί μία σελίδα με σκοπό να βοηθήσει στα έξοδα της θεραπείας του καρκίνου της Maus, αλλά και της ασθένειας Crohn’s.

Ο αρχικός στόχος της σελίδας ήταν να μαζευτούν 60.000 δολάρια, πράγμα που έγινε, καθώς τώρα υπάρχουν 61.496 . Η είδηση είναι πολύ θετική καθώς αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν την οικογένεια της Maus να ξεχρεώσει το κόστος της θεραπείας ή άλλα έξοδα όπως η κηδεία της, καθώς η ίδια δεν βρισκόταν σε θέση να εργαστεί.

Την δουλειά της Jeanette στο Resident Evil Village θα την δούμε στις 7 Μαΐου, όπου θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S

More
03 Feb 2021 15:06 - 03 Feb 2021 15:06 #245631 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote: Την δουλειά της Jeanette στο Resident Evil Village θα την δούμε στις 7 Μαΐου, όπου θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S

Διανύουμε την αρχή του τέλους του PS4 και πάλι καλά που θα το δούμε και στο PS4.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Feb 2021 15:06 by Blood Prince.

More
03 Feb 2021 18:18 #245667 by Giorgos Tsolaridis
Capcom: "Η Lady Dimitrescu είναι 2.89"
H Ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το ύψος τερματίζοντας τις εικασίες.

Η Lady Dimitrescu, η ψηλή κυρία από το Resident Evil Village είναι ψηλή και επίσημα πλέον.

Μετά από μερικές εβδομάδες όπου υποστηρικτές του Resident Evil Village κάνουν εικασίες για το ύψος της Lady Dimitrescu, η Capcom έκανε μία σημαντική επιβεβαίωση, η Lady Dimitrescu είναι 2,89! Όπως καταλαβαίνετε μία κυρία με ύψος 2 μέτρα και 89 εκατοστά, κοντά δηλαδή στα τρία μέτρα είναι πραγματικά τεράστια. Οι fan artists μπορούν πλέον να αποτυπώσουν καλύτερα την Lady Dimitrescu ενώ σίγουρα ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο του ανθρώπινου ύψους.
Δείτε το σχετικό tweet.

Ο υψηλότερος άνθρωπος που έχει καταφραφεί στα χρονικά είναι ο Robert Wadlow και ήταν μόνο 2.72 εκατοστά, δηλαδή τουλάχιστον 25 εκατοστά πιο κοντός από την κυρία της Capcom.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαϊου.

More
05 Feb 2021 10:27 #245791 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil Village: H Capcom δίνει κρυπτογραφημένες πληροφορίες για την ιστορία μέσω Twitter
Οι δύο αναρτήσεις ανέβηκαν με διαφορά μίας εβδομάδας.

Ο λογαριασμός του Resident Evil Village στο Twitter ανεβάζει κρυπτογραφημένες πληροφορίες για την ιστορία για όποιους μπορούν να τις αποκρυπτογραφήσουν.

Με διαφορά μίας εβδομάδας, ο λογαριασμός ανήρτησε δύο tweets που δείχνουν διαφορετικές πλευρές της ιστορίας. Το πρώτο tweet αναρτήθηκε στα τέλη του Ιανουαρίου και ήταν ένα απλό σημείωμα που έγραφε "κάνε τις ετοιμασίες σου όπως έχω υποδείξει. Μην με απογοητεύσεις". Το σημείωμα έχει υπογραφή MM, κάτι που πιθανότατα είναι αναφορά στην μυστηριώδη Mother Miranda, στην οποία μιλάει η Lady Dimitrescu στο τηλέφωνο σε ένα από τα τρέιλερ.

Το σημείωμα υπογραμμίζει όσα το τρέιλερ άφησε να εννοηθούν, ότι δηλαδή η Mother Miranda είναι ο εγκέφαλος πίσω από την απροσδιόριστη τελετή που διοργανώνει η Lady Dimitrescu με τις κόρες της. Το δεύτερο tweet περιέχει μία σελίδα που αναγράφει No; RE VIII και "Σημειώνονται πρόσφατα ίχνη και αίμα πάνω στον δρόμο. Τα σημάδια υποδεικνύον ότι σύρθηκαν σώματα". Υπάρχουν κάποιες λέξεις που έχουν κρυφτεί στη σελίδα, αν και σύμφωνα με εικασίες το πρώτο κενό ενδέχεται να γράφει Eastern Europe.

Η Capcom είναι συνηθισμένη στο να δίνει στοιχεία μέσω γρίφων στο κοινό της. Το demo του Resident Evil Village είναι διαθέσιμο για PS5 ενώ ένα δεύτερο demo θα είναι διαθέσιμο για όλες τις κονσόλες μέσα στην άνοιξη. Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μάιου, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να δούμε πολλά teasers και γρίφους ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του.