Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gears of War

More
20 Oct 2006 16:52 #21283 by Vasilis
Replied by Vasilis on topic Gears of War
Μπορεί να συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS3 αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο...
Και αυτό γιατι το PS3 θα έχει 600+ ευρώ οπότε θα απογοητεύσει τους ανίδεους που θα τρέξουν να το πάρουν.
Έτσι το ενδιαφέρον τους θα γυρίσει σε εναλλακτικές λύσεις,το X360 έχει όνομα,και άμα προβληθεί κατάλληλα
το Gears of War και απ'την τηλεόραση θα αποφέρει χοντρά κέρδη για την Microsoft και την Epic.

He who brakes the law,goes back to the house of pain...

Gears of War

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2006 20:28 #21290 by Σπύρος Κλαουδάτος
To Gears θα πουλησει τρελα, αυτο ειναι σιγουρο. Το PS3 επισης θα πουλησει τρελα και δε θα επηρεαστει απο το Gears.

Oσο για το demo, νομιζω πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που η Εpic τελειωσε το παιχνιδι στην ωρα του για μια φορα. Το να ζηταμε ντεμο απο αυτους ειναι υπερβολικο. Αφηστε που στην προκειμνεη περιπτωση δε χρειαζεται κιολας. Το τεραστο hype κανει απο μονο του τη δουλεια.

Και ναι, το 360 εχει ονομα. Να μη πω τι ονομα ομως...Τα φτυσε σημερα και το δικο μου, οπως τοσες χιλιαδες αλλα...

More
25 Oct 2006 21:28 #21497 by Σπύρος Κλαουδάτος
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Λοιπον, το παιχνιδι ειναι και επισημα χρυσο (μπηκε δηλαδη στην διαδικασια παραγωγης) και για να το γιορτασουν, η MS και η Epic εβγαλαν στο Marketplace το καινουριο τραιλερ-διαφημιση του παιχνιδιου. Ειναι εκπληκτικο, συναισθηματικο, πανεμορφο και οτι αλλο θελετε. Δημιουργηθηκε ολοκληρωτικα με την μηχανη του Gears και δεν ειναι cg.

www.xboxyde.com/news_3737_en.html

Aκομα και αν δεν σας ενδιαφερει το παιχνιδι για οποιοδηποτε λογο, πρεπει να δειτε το τραιλερ.

More
07 Nov 2006 19:55 #22065 by Σπύρος Κλαουδάτος
9.6 απο Gamespot. 9.4 απο IGN, 9.5 απο teamxbox, 10 απο 1UP

Νομιζω τα σκορ μιλουν απο μονα τους...

More
13 Nov 2006 23:37 #22260 by Χριστόφορος
Replied by Χριστόφορος on topic Gears of War
Ο Παπασωτηρίου έχει βγάλει pre-order για τις 24/11/06 την κονσόλα(μάλλον premium)μαζί με gears.Τίμή(βέβαιως-βεβαίως)δεν έχει ανακοινωθεί αλλά αν είναι ίση με αυτή του πακέτου 360+pro6 τότε...

PSN: personGR

More
14 Nov 2006 17:48 #22288 by Σπύρος Κλαουδάτος
Nαι, και το Πλαισιο ετοιμαζει κατι τετοιο. Ουσιαστικα πρεπει να προκειται για αλλο ενα bundle που ετοιμαζει η MS για το 360. Αν αυτο με το pro 6 θεωρειται επιτυχημενο τοτε αυτο με το Gears πως να το πουμε? Ειναι η απολυτη αγορα κονσολας αυτην την holiday season.

Το Gears δυστυχως θα το παιξω απο την αλλη εβδ καθως το 360 μου τα τιναξε ξανα, δυο εβδομαδες μολις αφου μου το δωσανε απο το service...Καραγκιοζηδες.

More
14 Nov 2006 21:51 #22295 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Nαι, και το Πλαισιο ετοιμαζει κατι τετοιο. Ουσιαστικα πρεπει να προκειται για αλλο ενα bundle που ετοιμαζει η MS για το 360. Αν αυτο με το pro 6 θεωρειται επιτυχημενο τοτε αυτο με το Gears πως να το πουμε? Ειναι η απολυτη αγορα κονσολας αυτην την holiday season.

Το Gears δυστυχως θα το παιξω απο την αλλη εβδ καθως το 360 μου τα τιναξε ξανα, δυο εβδομαδες μολις αφου μου το δωσανε απο το service...Καραγκιοζηδες.

Μήπως το 360 σου έχει ολοκληρωτικό πρόβλημα;Anyway πιστεύω πως είναι το απόλυτο bundle(gears+360) της χρονιάς(για λογική τιμή...).

More
14 Nov 2006 23:19 #22301 by Σπύρος Κλαουδάτος
μα αυτο ειναι το θεμα...μου δωσανε αλλο 360, προφανως μεταχειρισμενο.

More
15 Nov 2006 14:22 #22305 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: μα αυτο ειναι το θεμα...μου δωσανε αλλο 360, προφανως μεταχειρισμενο.

Hmm...κλέφτες...fuck...

More
20 Nov 2006 19:53 #22475 by Σπύρος Κλαουδάτος
Για πρωτη φορα απο τοτε που κυκλοφορησε το Halo 2, επεσε απο την πρωτη θεση των most played παιχνιδιων στο Xbox Live. Ξεπεραστηκε φυσικα απο το Gears. Και τα μεγαλεια συνεχιζονται...
Να δειτε που θα προλαβει να πουλησει ενα εκατ μεχρι το τελος του 2006.