Εστιατόριο έφτιαξε το πιο ακριβό ramen παγκοσμίως, για την προώθηση του Yakuza: Like A Dragon
Σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής της Sega, στην Αυστραλία.
Η Five Star Games, εταιρεία διανομής της Sega, στην Αυστραλία
συνεργάστηκε με το Gumshara
, γνωστό εστιατόριο στην Αυστραλία για να δημιουργήσουν το πιο ακριβό ramen του κόσμου, για την προώθηση του Yakuza: Like A Dragon.
Το συγκριμένο μπολ με ramen περιέχει αστακό, χοιρινό, noodles, κοστίζει περίπου 282 δολάρια και ονομάζεται "Rags to Riches" και είναι μια αναφορά στην ιστορία του πρωταγωνιστή του Fighting, Kasuga. Συγκεκριμένα χρειάστηκαν 15 κιλά αστακού και κόκκαλων από χοιρινό.
O Mori Higashida, σεφ στο εν λόγω εστιατόριο και δημιουργός του μπολ ανέφερε: "Ήταν φοβερό ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω ένα τόσο ιδιαίτερο ramen και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Η γυναίκα μου είναι μεγάλη fan της σειράς Yakuza και γνωρίζω από πρώτο χέρι την τρέλα που επικρατεί σε αυτό. Πιστεύω να πιάσαμε το νόημα της σειράς με τον δικό μας τρόπο.
Δείτε την λίστα με τα υλικά του ramen: πέντε κιλά κεφάλια αστακού πρώτης ποιότητας, 10 κιλά κόκαλο χοιρινού, ένας ολόκληρος αστακός – η ουρά και το χρυσό κεφάλι είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να μοιάζουν με δράκο, noodles, παραδοσιακή γαρνιτούρα των ramen όπως αυγό, φύτρες μπαμπού και φρέσκο κρεμμύδι, χρυσά nori.
Ένα άτομο στην Ουαλία θα γευτεί αυτό το γεύμα ως μέρος μιας προσφοράς του Twitter καναλιού Xbox ANZ, ενώ ως μέρος αυτού θα κερδίσει και μια κόπια του παιχνιδιού για το Xbox One και ένα χειροποίητο Like a Dragon noren.
Η Sega ανακοίνωσε ότι το Yakuza: Like a Dragon θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Την ίδια ημέρα κυκλοφορούν και τα Xbox Series X/S. Το επερχόμενο Action-Adventure θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 2 Μαρτίου 2021