Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Shadow of the Tomb Raider

More
20 Jul 2018 19:42 - 20 Jul 2018 19:43 #215854 by Γιώργος Τζίτζιφας
Είχα να παίξω κάποιο Tomb Raider από την εποχή της πρώτης τριλογίας, οπότε στην E3 έπαιξα το demo του επερχόμενου μέρους της σειράς. Οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν γενικά θετικές, η έμφαση στο stealth θυμίζει ένα πάντρεμα Indiana Jones και Solid Snake. Τεχνικά είναι άρτιο, απλά φοβάμαι μην οι λύσεις στις μάχες ή στην εύρεση διαδρομών αποτελούνται από μια και μόνο τακτική. Διαβάστε περισσότερα στο preview μου.
Last edit: 20 Jul 2018 19:43 by Γιώργος Τζίτζιφας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2018 02:14 #219233 by Μάνος Γρυπάρης
Shadow of the Tomb Raider review
Parkour & Stealth Simulator 2018!

Η νέα περιπέτεια της Lara Croft δεν δείχνει να αλλάζει σχεδόν καθόλου το gameplay της σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

Η Eidos Montréal που ανέλαβε, δεν καταφέρνει σε καμία περίπτωση να εξελίξει την σειρά, όπως το έκανε με επιτυχία η Crystal Dynamics. Έτσι λοιπόν συνάντησα τους ίδιους γρίφους του στυλ "πέτα το βέλος απέναντι και πιάστο στο κουβάρι για να κρεμαστείς στο σκοινί", "οδήγησε το νερό κάπου με μηχανισμούς" ή "μετακίνησε μοχλούς". Οι δε μάχες με εχθρούς ήταν εύκολες και επαναλαμβανόμενες. Το παιχνίδι αναλώνεται σε stealth με το οποίο εξοντώνεις πανεύκολα εχθρούς καθώς επιτίθεσαι μέσα από βλάστηση (ακόμα και στο hard) και χαζά trial-and-error sequences.

Μόνο οι φανατικοί της σειράς Tomb Raider αξίζει να το αποκτήσετε. Οι υπόλοιποι καλύτερα να το δανειστείτε. Δείτε επίσης και το gameplay video μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Oct 2018 13:50 #219529 by Giorgos Tsolaridis
Shadow of the Tomb Raider: Πολλά αρνητικά user reviews στο Steam
Λόγω της μείωσης τιμής μέσα σε ένα μήνα.

Ενώ συνήθως η ανακοίνωση ενός Steam sale είναι αιτία χαράς στην κοινότητα των εκατομμυρίων χρηστών του, στην πρόσφατη περίπτωση του Shadow of the Tomb Raider, συμβαίνει το αντίθετο. Πολλοί από τους χρήστες του Steam που αγόρασαν ή προπαρήγγειλαν το παιχνίδι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι είναι ήδη διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς τόσο σύντομα μετά την κυκλοφορία του.

Κύμα αρνητικών κριτικών έχει δεχθεί η τελευταία προσθήκη στην ιστορία της Lara Croft στη σελίδα της στο Steam, με αποτέλεσμα η συνολική της βαθμολόγηση να πέσει από «Κυρίως Θετική» σε «Μεικτή». Σύμφωνα με το ιστορικό των κριτικών από χρήστες, τα αρνητικά σχόλια άρχισαν να συσσωρεύονται στις 16 Οκτωβρίου και ενώ πλέον η κατάσταση έχει σχετικά σταθεροποιηθεί, συνεχίζουν να εμφανίζονται νέες κριτικές με αρνητικό περιεχόμενο.

Το γεγονός ότι η αντίδραση των χρηστών έφτασε αμέσως μετά την ανακοίνωση της έκπτωσης που προσφέρει το steam sale του Shadow of the Tomb Raider από την προηγούμενη εβδομάδα δεν είναι τυχαίο. Η τιμή του παιχνιδιού μειώθηκε κατά 34% η για την standard έκδοση (από 59.99€ σε 39.99€) και 47% για την Croft Edition (από 109.56€ σε 58.78€).

Όσοι απέκτησαν το παιχνίδι αμέσως μετά την κυκλοφορία του, θεώρησαν ότι η προσφορά του σε έκπτωση μόλις ένα μήνα αργότερα είναι άδικη και προσβλητική για όσους είχαν ήδη επενδύσει το αρχικό ποσό. Ως αποτέλεσμα, η σελίδα του παιχνιδιού γέμισε με αρνητικά σχόλια, τα οποία έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια ωθώντας τη σελίδα του παιχνιδιού στο προσκήνιο των πιο πρόσφατων νέων της υπηρεσίας Steam. Παρόλαυτα To Shadow of the Tomb Raider παραμένει σε προσφορά για μερικές ακόμη ώρες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
06 Dec 2018 22:05 #220729 by Axilleas Loizidis
Αναρτήθηκε στο Steam.

Το Shadow of the Tomb Raider δεν εντυπωσίασε όσο τα προηγούμενα games της prequel σειράς και στα πλαίσια των εκπτώσεων και των δωρεάν demos που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, η Square Enix σας προσφέρει ένα δωρεάν trial στο Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να παίξετε τα πρώτα levels του παιχνιδιού. Η πρόοδός σας θα συνεχίσει αν αγοράσετε την τελική έκδοση η οποία έχει έκπτωση 50% και από το ίδιο link την αγοράζετε για 30€ έναντι 60€.

Τώρα αν με ρωτάτε αν θα έδινα τόσα χρήματα, η απάντηση είναι "Όχι". Για 75% θα το σκεφτόμουν σύμφωνα με τις απειροελάχιστες αλλαγές που είδα στο gameplay.

Διαβάστε το review μου για το Shadow of the Tomb Raider και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

More
08 Feb 2019 22:10 - 08 Feb 2019 23:22 #222976 by Blood Prince
Με βάση τις απογοητευτικές κριτικές που διαβάζω σε διάφορα ριβιού αν είχα αγοράσει το Rise of the tomb raider δεν θα έμπαινα στο κόπο καν να σκεφτώ κατά πόσο θα το αγοράσω.

Επειδή όμως έχω ασχοληθεί μόνο με το Tomb Raider του 2013 και τα γραφικά κυρίως στο Medium (ultra με κάτω από 30 fps).....έχω μπεί σε σκέψη να αγοράσω το Shadow of the tomb raider λόγω καλύτερων γραφικών καθώς η Lara θα είναι πιο απολαυστική.Επιπλέον στο PS4 θα μπορώ να παίξω και στα 60 FPS με βάση φήμες αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από το ριβιού.

Πέραν των όσων ανέφερα όσον αφορά το gameplay απ'οτι γνωρίζω στο Shadow of the tomb raider δεν υπάρχει το πιστολίδι που υπήρχε στο Tomb Raider του 2013 και οι γρίφοι είναι περισσότεροι, (π.χ υποβρύχια εξερεύνηση) ... επιπλέον δίνεται η δυνατότητα αύξησης δυσκολίας στους γρίφους και μείωσης στις μάχες. Αυτό το χαρακτηριστικό,μου αρέσει αρκετά καθώς όταν στο Tomb Raider του 2013 υπήρχε αρκετή σύρραξη δεν μου άρεσε καθόλου.

edit :Σκέφτομαι αρκετά σοβαρά μήπως προτιμήσω το Rise of the tomb raider αλλά θα έχω τον καημό πως αγόρασα ένα παλιότερο παιχνίδι της σειράς.Αν τα ριβιού αποθέωναν το Shadow θα το αγόραζα χωρίς σκέψη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2019 23:22 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 03:50 - 09 Feb 2019 03:54 #222986 by Blood Prince
Από Gameplay πάντως που βλέπω από Shadow of the tomb raider φαίνεται πολύ ωραίο καθώς περιλαμβάνει αναρριχήσεις σε ωραίο γραφικό περιβάλλον και εξερεύνηση (χαρακτηριστική η θέα της θάλασσας από ψηλά) .Επιπλέον μου αρέσει ο νέος σχεδιασμός της Lara.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 03:54 by Blood Prince.

More
22 Mar 2019 14:36 #224261 by Blood Prince
Μέχρις στιγμής σε κάθε topic γράφω τι δεν θα αγοράσω,όμως το gaming εξακολουθεί και μου αρέσει και το Shadow of the tomb raider είναι στην λίστα για μελλοντική αγορά.

[IMG

Peter Baylish

More
27 Mar 2019 17:28 - 29 Mar 2019 19:01 #224357 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Μέχρις στιγμής σε κάθε topic γράφω τι δεν θα αγοράσω,όμως το gaming εξακολουθεί και μου αρέσει και το Shadow of the tomb raider είναι στην λίστα για μελλοντική αγορά.

Λαμβάνοντας υπ'οψην το review του gameworld προτίμησα να αγοράσω το Rise of the tomb raider xD

Παρόλα αυτά όταν κυκλοφορήσουν όλα τα DLC μπορεί να αγοράσω και το Shadow στο μέλλον.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2019 19:01 by Blood Prince.

More
01 Jan 2022 02:21 #259561 by Nikos Georgopoulos
Το Tomb Raider Trilogy δωρεάν

Τρία games στο Epic Games Store!

Η Epic Games επιστρέφει και πάλι στις εβδομαδιαίες προσφορές των δωρεάν games.

Αυτή τη φορά όμως σας προσφέρει μια ολόκληρη τριλογία! Το Tomb Raider Trilogy θα γίνει δικό σας αν το κατεβάσετε από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 18:00.

Κατεβάστε το Tomb Raider reboot .

Κατεβάστε το Rise of the Tomb Raider .

Κατεβάστε το Shadow of the Tomb Raider .