Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Origins

More
17 Feb 2018 15:46 #212624 by A
Replied by A on topic Assassin's Creed: Origins
Τα αγαλματίδια είναι φανταστικά. Και Ευρώπη να κυκλοφορούσαν τα 400€ είναι πολλά. Θα αρκεστούμε στο Discovery που θα είναι και δωρεάν :-)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2018 15:21 #215710 by Georgios Kyranis
Εχω μια απορια για τον γιο του Bayek
Warning: Spoiler!

More
07 Jul 2018 19:15 #215715 by Χριστιάνα Θάνου
Όλα έγιναν κατά λάθος αλλά αυτός που τα προκάλεσε στο συγκεκριμένο σημείο ήταν ο Flavius. Όπως βλέπεις, ξεφεύγει από την επίθεση του Bayek και τον κατευθύνει προς τον μικρό. Ο Bayek με τόση φόρα που είχε πάρει δεν κατάφερε να σταματήσει την κίνησή του.
The following user(s) said Thank You: Georgios Kyranis

More
12 Jul 2018 21:59 - 12 Jul 2018 22:00 #215780 by Georgios Kyranis
Εχει παρει κανεις Πλατινα;
Μου εχει μεινει το Old Habits Trophy και 1 ακομα που θα το παρω σε +New Game
Δεν βρισκω όμως πουθενα στον χάρτη (?)
Last edit: 12 Jul 2018 22:00 by Georgios Kyranis.

More
09 Feb 2019 13:49 - 09 Feb 2019 14:19 #223004 by Blood Prince
Κινήσεις όπως η κυκλοφορία νέου DLC όταν έχει ήδη κυκλοφορήσει το Assassin's Creed Odyssey δεν είναι καλό για τους fan καθώς όταν κάποιος έχει ξοδέψει ήδη χρήματα προκειμένου να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο,δεν είναι οτι καλύτερο να σου έρχονται μετά από ένα χρόνο και να σου λένε πως θα κυκλοφορήσει και πρόσθετο περιεχόμενο και μάλιστα επί πληρωμή.

Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της κίνησης και μάλιστα μετά την κυκλοφορία του Odyssey καθώς αποσκοπεί στην κερδοφορία,εκμεταλλευόμενη την άυξηση των πωλήσεων,και την φήμη του τίτλου,η οποία στην τελική ίσως αποφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

edit:Απ'οτι είδα αναφέρει 23/1/2018,όχι 23/1/2019.....πάλι καλά.

Αναφέρει όμως επιπλέον χαρακτηριστικά " η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον και ένα νέο horde mode για το οποίο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες."

Απ'οτι είδα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει και Deluxe Edition...ελπίζω να μην δούμε νέο περιεχόμενο επί πληρωμή.H Deluxe Edition περιλαμβάνει τα DLC που προαναφέρθηκαν ως Free Content. xD

Warning: Spoiler!

Δυστηχώς όμως η Deluxe είναι εξαντλημένη παντού,οπότε ίσως αγοράσω την Standard.Εντύπωση μου κάνει πάντως,καθώς η Deluxe είναι αυτή που θα έπρεπε να υπάρχει σε προσφορά λόγω αυξημένης ζήτησης και όχι η Standard.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 14:19 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 20:40 - 09 Feb 2019 21:04 #223031 by Blood Prince
Θα ήθελα να ρωτήσω από περιέργεια,η Aya είναι playable χαρακτήρας τελικά ;

Εχω διαβάσει πως υπάρχει η δυνατότητα αυτή,με την ολοκλήρωση των Main & Side Quests κατά την διάρκεια Free Roam αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Επιπλέον πρέπει να είναι playable κατά διαστήματα κατά την διάρκεια Main Quests.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 21:04 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 22:06 #223035 by Κωστας Σουφλακος
Έχω παίξει πολλες ώρες και εχω τερματίσει το Origins καθώς επίσης έχω κάνει και πολλα side quests . Σε όσα (side quests) έχω κάνει η Aya δεν ήταν playable . Επίσης η Aya οπως και όλοι οι χαρακτηρες του game ειναι "playable" (μόνο περπατάς και να τρέχεις μπορείς) στο descovery mode του Origins . Η Aya είναι playable μόνο σε καποια main missions (αν θυμαμαι καλα στο τελος)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Feb 2019 18:00 - 14 Feb 2019 18:01 #223217 by Blood Prince
Σήμερα εγκατέστησα το Assassin's Creed Origins για πρώτη φορά στο PS4 και μου κατεβάζει patch με την ονομασία Version 1.43 .

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το μέγεθος,καθώς αναφέρει 7.842 GB !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Feb 2019 18:01 by Blood Prince.

More
15 Feb 2019 12:26 - 15 Feb 2019 12:27 #223240 by Blood Prince
Σήμερα μετά την εγκατάσταση του patch κατά την περιήγηση στο Main Menu έπαθα πλάκα καθώς είδα την φωτό του The Curse of pharaoh ως φόντο και αναρωτιέμαι μήπως έχω και τα DLC ; :p

Το discovery mode το έχω σίγουρα.

Επιπλέον εκεί που σκεφτόμουν για επίπεδο δυσκολίας το Hard είδα πως υπάρχει και ένα άλλο το Nightmare και δεν ξέρω ποιό να επιλέξω.

p.s Η όμορφη ελληνοκαναδή Μελισσάνθη Μάχουτ :3 συμμετέχει και στο AC Origins.

Φωτό από το main menu

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 15 Feb 2019 12:27 by Blood Prince.

More
15 Feb 2019 13:20 - 15 Feb 2019 13:21 #223244 by Blood Prince
Τα στοιχεία τα οποία κάνουν δήθεν το Odyssey πιο δύσκολο,ισχύουν με το Nightmare mode του Origins.

Ακολουθεί η περιγραφή :

Nightmare mode: a new Nightmare difficulty level will be available. The enemies will become more resilient to damages and more dangerous.

Enemy scaling: by popular request, we will add the enemy scaling option. When this option is activated, the game automatically scale the lower level enemies to your level.

Nightmare and First Civ pack items will be available in the Heka Chest.

Είμαι μεταξύ Hard και Nightmare αλλά σκέφτομαι να το επιλέξω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Feb 2019 13:21 by Blood Prince.