Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil 7

More
19 Oct 2016 16:15 #188795 by Δημήτρης Φιλίππου
Συμφωνώ ότι το first person το κάνει πιο τρομακτικό. Κατά τη γνώμη μου όλα τα Horror games πρέπει να είναι first person .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2016 21:10 #189228 by Πιέρρος Φουστέρης
4 εκατομμύρια αντίτυπα περιμένει η Capcom να πουλήσει το Resident Evil 7 στον πρώτο financial χρόνο, μην αποκλείοντας, όμως, το γεγονός να γίνει ένας foundation τίτλος, μιας και η ψηφιακή διανομή των βιντεοπαιχνιδιών επιτρέπει στους νέους τίτλους να συνεχίσουν να πουλάνε, ακόμα και 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Θυμίζουμε πως το Resident Evil 7 κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου, 3 μέρες πριν βγει στους κινηματογράφους η τελευταία, όπως υποστηρίζει η ίδια η Capcom, ταινία της Resident Evil σειράς, The Final Chapter. Σημείωσε, όμως, πως οι CG ταινίες δεν θα σταματήσουν σύντομα, με την επόμενη να είναι η Resident Evil: Vendetta, της οποία το trailer μπορείτε να παρακολουθήσετε ακριβώς από κάτω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
07 Nov 2016 23:41 #189232 by Μπάμπης Χαραλάμπους
To παιχνίδι από ότι έχουμε δει από το demo φαίνεται να είναι πολύ καλό. Πιστεύω πως αν η ταινία ειναι εξήσου καλή τότε θα ξεπεράσουν τον αριθμό πωλήσεων που έχουν βάλει ως στόχο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2016 20:40 #189287 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Resident Evil 7
Έχω την αίσθηση ότι μπορεί και να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια. Έχοντας πάρει μια δόση μέσω των teaser trailers πως θα είναι περίπου το παιχνίδι, δείχνει ότι έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο.
Μετατρέποντας το σε FPS είναι λες βιώνεις ο ίδιος τα συναισθήματα του πρωταγωνιστή. Ανυπομονώ να έρθει ο Ιανουάριος για να βγει και το παίξω επιτέλους.

Όσο για τις ταινίες τις θεωρώ σκουπίδια, είναι να ανοίξει την κάδο και να τις πετάξεις. Οι μόνες που αξίζουν είναι οι 2 πρώτες άντε και η 3η. Από την 4η και μετά άθλιες, το μόνο που αξίζουν είναι η δράση και τα εφέ. Οι CGI ταινίες είναι σαφώς καλύτερες αλλά για να τις καταλάβεις θα πρέπει να έχεις παίξει όλα τα παιχνίδια της κεντρικής σειράς.

More
09 Nov 2016 21:44 #189288 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για τις ταινίες συμφωνώ, προσωπικά μόνο η πρώτη μου άρεσε κάπως, λόγο ατμόσφαιρας. Όσον αφορά το παιχνίδι είμαι επιφυλακτικός. Δεν μου αρέσει η μεταφορά σε first person και από όσα βίντεο είχα δει αν δεν έλεγαν ότι είναι Resident Evil θα μου φαινόταν σαν κάποιο καινούργιο horror παιχνίδι. Σαν horror λοιπόν μπορεί να βγει καλό αλλά σαν Resident δεν ξέρω. Δεν θέλω να φανώ κολλημένος ή παρελθοντολάγνος αλλά όταν γίνονται τόσο μεγάλες αλλαγές στην συνταγή ενός τίτλου είναι πάντα ρίσκο. Μακάρι να έχουμε καλό αποτέλεσμα και μια νέα αρχή για τη σειρά.

More
10 Nov 2016 12:50 #189310 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Resident Evil 7
Εννοείται ότι σαν τους παλιούς τίτλους δεν έχει, είναι μακράν οι καλύτεροι. Και αν δεν ήταν αυτοί δεν θα υπήρχε σήμερα το 7.
Στο ότι δεν θυμίζει τίτλος Resident Evil έχεις δίκιο, αν δεν το λέγανε ούτε εγώ θα το καταλάβαινα. Και δεν έχουν δείξει και ένα τρέιλερ της προκοπής, πιο πολύ υπερφυσικό θυμίζει με τρελούς παρά με ζόμπι.

More
07 Dec 2016 20:13 #190509 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Capcom ανανέωσε το demo του Resident Evil 7 στο PS4 προσθέτοντας ένα νέο τέρας και ακόμη περισσότερες βίαιες σκηνές. Επίσης μετά από αρκετό καιρό, οι κάτοχοι PC και Xbox One θα μπορέσουν να δοκιμάσουν το Resident Evil 7. Το Beginning Hour demo έλαβε δύο updates, το Twilight που μεγαλώνει την περιοχή που μπορείτε να εξερευνήσετε και το Midnight που προσθέτει περισσότερα δωμάτια, ένα όπλο, έναν νέο εχθρό και επιπλέον endings. Το demo θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου στο Steam και στις 9 Δεκεμβρίου στο Xbox One. Διαβάστε αναλυτικά για ότι ξέρουμε για το παιχνίδι μέχρι στιγμής εδώ

Δείτε το video με τις νέες σκηνές και το νέο τέρας:

More
10 Dec 2016 00:26 #190662 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν ανατριχιαστικές σκηνές από το gameplay του Resident Evil 7: Biohazard.

Όπως μπορείτε να δείτε, η οικογένεια των Baker έχει αρκετά...βίαιες διαθέσεις.

More
17 Dec 2016 05:00 #191060 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Capcom συνεχίζει να τροφοδοτεί με νέα τρέιλερ και gameplay videos λίγο πριν την κυκλοφορία του demo στις 19 Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε για την αγορά της Ιαπωνίας στο Αντίστοιχο YouTube κανάλι του Resident Evil είναι γεμάτο κραυγές, έντονες σκηνές σε γρήγορους ρυθμούς και jump scares με την συνοδεία της ανατριχιαστικής μουσικής “Aunt Rhody”, στοιχεία που σίγουρα συνθέτουν μια τρομακτική εικόνα μέσα σε μόλις 29 δευτερόλεπτα. Δείτε το βίντεο:

More
19 Dec 2016 21:17 #191187 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία του demo στα PC και ελάχιστες απαιτήσεις

Το Beginning Hour demo του Resident Evil 7 είναι πλέον διαθέσιμο και για τα PC και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Steam . Ταυτόχρονα, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα της ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις του, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ελάχιστες απαιτήσεις (1080p στα 30fps):
Επεξεργαστής: Intel Core i5-4460 στα 2.7GHz ή AMD FX-6300
Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 760 ή AMD Radeon R7 260x με 2GB VRAM
RAM: 8GB
Λειτουργικό: Windows 7/8/8.1/10 64-bit

Προτεινόμενες απαιτήσεις (1080p στα 60fps):
Επεξεργαστής: Intel Core i7-3770 στα 3.4GHz ή αντίστοιχος της AMD
Κάρτα γραφικών: 4GB VRAM
RAM: 8GB
Λειτουργικό: Windows 7/8/8.1/10 64-bit