Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Horizon: Zero Dawn

More
16 Jun 2015 04:54 - 25 Feb 2017 22:37 #162716 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Νέο Action game από τους δημιουργούς του Killzone!

Μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η press conference της Sony. Η Guerrilla Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Killzone, ανακοίνωσε το Hozion Zero Dawn, ένα νέο third-person Action game. Τα γεγονότα της ιστορίας διαδραματίζονται στο μακρινό μέλλον και μετά από μία ηλιακή καταιγίδα που φαίνεται πως σχεδόν κατέστρεψε τον πολιτισμό μας.

Διαβάστε το review
Attachments:
Last edit: 25 Feb 2017 22:37 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2015 02:28 #162789 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Φαίνεται καλό αν και κρατάω μία πισινή λόγω σεναρίου. Δεν ξέρω η υπόθεση μου φαίνεται πολύ περίεργη. Τα γραφικά του από την άλλη πλευρά πρέπει να είναι εξαιρετικά.

More
08 Jul 2015 13:57 #164031 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

Scorcher wrote: Φαίνεται καλό αν και κρατάω μία πισινή λόγω σεναρίου. Δεν ξέρω η υπόθεση μου φαίνεται πολύ περίεργη. Τα γραφικά του από την άλλη πλευρά πρέπει να είναι εξαιρετικά.

Επειδή έκατσα και σκέφτηκα μερικά πράγματα, το σενάριο ίσως είναι τελικά καλύτερο απ'όσο νομίζαμε. Η μόνη "τρύπα" είναι οι μηχανικοί δεινόσαυροι, που έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι ρόλο βαράνε!

More
26 Jul 2016 12:39 #185282 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Horizon: Zero Dawn
Δείτε νέο βίντεο από την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού με το αγαλματίδιο.

More
08 Sep 2016 11:10 #187319 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο gameplay video έδωσε στη δημοσιότητα η Guerilla Games, στα πλαίσια του PlayStation Meeting! Το ωραίο είναι πως πρόκειται για gameplay από το PS4 Pro, τη νέα κονσόλα της Sony!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Jan 2017 18:05 #192150 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο Kojima έχει Horizon: Zero Dawn Lego

Μία σπάνια κατασκευή.

Το Horizon: Zero Dawn θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και ο Hideo Kojima, ως συνεργάτης της Sony καθώς αναπτύσσει το Death Stranding, πήρε στα χέρια του σε αποκλειστικότητα ένα σετ Lego με δεινόσαυρους από το Horizon: Zero Dawn.

Ο Ιάπωνας game designer πήρε στα χέρια του το σπάνιο αυτό σετ που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, τράβηξε φωτογραφίες από τα τουβλάκια Lego πριν και μετά την κατασκευή της και τις ανέβασε στο Twitter. Το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο. Η κατασκευή ονομάζεται Tallneck και θα εμφανιστεί εντός του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη κατασκευή Lego δημιουργήθηκε από έναν ανεξάρτητο fan, τον Wayne de Beer και όχι από την επίσημη Lego. Ο Community Manager της εταιρείας ανάπτυξης Guerilla Games, η οποία αναπτύσσει το Horizon Zero Dawn, επικοινώνησε με τον fan της (και παράλληλα fan των Lego) και έτσι πήρε στα χέρια του την κατασκευή, μαζί με οδηγίες, παραδίδοντάς την στον Kojima.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κατασκευές Lego με θέμα τα αγαπημένα μας games. Βέβαια αρκετοί hardcore fans των Lego νοσταλγούν περισσότερο τα παλιά, σπάνια τουβλάκια (που έχουν αποκτήσει μεγάλη αξία στις μέρες μας), σε σχέση με τα καινούργια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

More
11 Jan 2017 19:01 #192299 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δείτε το story trailer

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer του Horizon: Zero Dawn, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηρωίδα Aloy, η βασική hunter που θα ελέγχετε στο παιχνίδι.

Δείτε την καθώς συνομιλεί με τους συμπολεμιστές της κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την εξωγήινη απειλή.

More
11 Jan 2017 20:44 #192302 by Αγγελική Γοργορίνη
Νομίζω θα είναι μια απ' τις παιχνιδάρες που ετοιμαζόμαστε να δούμε φέτος. Να 'ναι καλά ο αδερφός μου με το PS4 του, με βλέπω πάλι να βολεύομαι μια χαρά. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 Jan 2017 21:53 #192304 by Angel
Replied by Angel on topic Horizon: Zero Dawn
Ένας απο τους λόγους που θα ήθελα να έχω ps4.Αυτό,το Final Fantasy XV,το Kingdom Hearts και το The Last of Us....ε και το uncharted και το....oh god σταματάω,είναι πολλά τελικά :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
24 Jan 2017 16:46 #192942 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Season Pass και microtransactions

Η Guerilla Games επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι το Horizon: Zero Dawn θα τρέχει σε ανάλυση 1080p στα 30fps στο βασικό μοντέλο του PS4.

Οπτικά θα εμφανιστεί βελτιωμένο στο PS4 Pro. Συγκεκριμένα, σε 4K τηλεοράσεις θα “τρέχει” σε ανάλυση 2160p μέσω της γνωστής τεχνικής του checkerboard rendering, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί στα 30fps ή αν θα το δούμε στα 60fps. Σε 1080p τηλεοράσεις, θα χρησιμοποιείται μια εξελιγμένη τεχνική antialiasing (SSAA). Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι η Guerilla Games δεν έχει στα σχέδιά της κάποιο Season Pass, ενώ το Horizon: Zero Dawn δεν θα περιέχει κανενός είδους microtransactions.