Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

More
06 Feb 2017 16:23 #193487 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δείτε το βίντεο όπου ο Μάνος παίζει την beta του Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.
Πολλά τα προβλήματα με αστεία, τραγελαφικά bugs

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2017 19:47 #193493 by Αγγελική Γοργορίνη
Τουλάχιστον σου προκαλούν και γέλιο τα συγκεκριμένα bugs, πέρα απ' το να σου σπάνε τα νεύρα. :P Για να δούμε, θα προλάβουν να τα εξαλείψουν όλα μέχρι την κυκλοφορία του ή θα πάρει αναβολή?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Feb 2017 20:07 #193494 by Angel
Μάνο εσυ καρκίνιασες πολύ περισσότερο απο μένα...Σε λυπήθηκα...Θα το είχα σπάσει στην θέση σου :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
06 Feb 2017 23:09 - 06 Feb 2017 23:11 #193500 by Θοδωρής
Εγώ μετά από πολλές ώρες που το έπαιξα (το παιχνίδι) σε ps4, μόνο 2 προβλήματα είχα, ένα ότι σε κάποια φάση που ήταν σε μια ταράτσα ένας συμπαίκτης τον έδειχνε να είναι στον αέρα και να τρέχει επιτόπου! Και το δεύτερο ήταν να βλέπω έναν συμπαίκτη να κάθεται κάτω και να μετακινείται με τον κ..λο :silly: :woohoo:
Last edit: 06 Feb 2017 23:11 by Θοδωρής .

More
07 Feb 2017 11:55 #193508 by Angel

Thodorisss1980 wrote: Εγώ μετά από πολλές ώρες που το έπαιξα (το παιχνίδι) σε ps4, μόνο 2 προβλήματα είχα, ένα ότι σε κάποια φάση που ήταν σε μια ταράτσα ένας συμπαίκτης τον έδειχνε να είναι στον αέρα και να τρέχει επιτόπου! Και το δεύτερο ήταν να βλέπω έναν συμπαίκτη να κάθεται κάτω και να μετακινείται με τον κ..λο :silly: :woohoo:

Γενικά απο streams που είδα, σε κονσόλα τρέχει πάρα πολύ καλύτερα.

More
07 Feb 2017 13:12 #193512 by Angel
Γενικώς νομίζω οτι αν μετονομάσουν την έκδοση για PC σε Ghost Recon Buglands θα πουλήσει περισσότερο.

More
07 Feb 2017 13:37 #193515 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είναι τραγικό να υπάρχουν τέτοια bugs λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Να δούμε τι θα φτιάξουν και πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

More
08 Feb 2017 00:57 #193552 by Μάνος Γρυπάρης
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands preview

Έγραψα αναλυτικά την άποψή μου. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία όπλων, gadgets, το gunfight, τα drones και γενικά ένα skill system που μπορεί να σας κρατήσει για κάποιες ώρες. Βέβαια η εύρεση των resources για τα skills θεωρώ ότι είναι λίγο grinding. Πάντως το A.I. στο θέμα της στόχευσης είναι άκρως ανταγωνιστικό. Στο θέμα αντίληψης το οπτικό πεδίο των εχθρών σας εντοπίζει εύκολα, έχουν καλή αντίληψη αλλά λόγω των bugs/glitches καμιά φορά θα τύχει να είστε σαν ψιλοαόρατοι.

Το σενάριο μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο, κλισέ και χιλιοπαιγμένο. Τα γραφικά στο PS4 δεν ενθουσιάζουν. Στα PC θα δείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά γενικά τα δεκάδες bugs που είδατε στο βίντεο και η έλλειψη ανταγωνιστικού multiplayer εμένα προσωπικά με απομάκρυναν και δεν θα αφιέρωνα χρόνο στην τελική έκδοση. Σε λιγότερο από ένα μήνα δεν πρόκειται να προλάβουν να φτιάξουν όλα αυτά τα bugs ούτε με day one patch. Άντε στην καλύτερη αρκετά από αυτά. Η επιλογή είναι δική σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Feb 2017 09:51 #193637 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έρχεται η open beta

Κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου επενδυτών, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί open beta για το Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

Μετά την beta και το πλήθος προβλημάτων που εντοπίστηκαν, η open beta θα βοηθήσει περισσότερο κόσμο να στείλει feedback για το παιχνίδι και να διορθωθούν τα όποια bugs που αποτελούν βασική προτεραιότητα της Ubisoft.

More
10 Feb 2017 12:08 #193643 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Έρχεται η open beta

Κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου επενδυτών, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί open beta για το Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

Μετά την beta και το πλήθος προβλημάτων που εντοπίστηκαν, η open beta θα βοηθήσει περισσότερο κόσμο να στείλει feedback για το παιχνίδι και να διορθωθούν τα όποια bugs που αποτελούν βασική προτεραιότητα της Ubisoft.

Ποιός θα μπει μετα απο τόσα προβλήματα...