Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

For Honor

More
17 Aug 2016 18:51 #186378 by Παντελής Δασκαλέλος
H Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της closed alpha του For Honor. Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ .

Δείτε επίσης το νέο τρέιλερ του:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2016 13:58 - 15 Dec 2016 17:06 #190979 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Tο επερχόμενο For Honor θα απαιτεί να βρίσκεστε συνεχώς online, ακόμα και για να παίξετε το single-player campaign, σύμφωνα με δήλωση της Ubisoft.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μέσω του επίσημου forum ο εκπρόσωπος της εταιρείας: “Επιβεβαιώνουμε ότι το For Honor θα είναι μια always online εμπειρία. Κάποια στοιχεία που αφορούν το progression φιλοξενούνται σε online servers και είναι κοινά τόσο για το story mode, όσο και για το multiplayer. Λόγω αυτού, θα χρειαστεί να βρίσκεστε συνεχώς online για να παίξετε το For Honor”.

Το For Honor θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 14 Φεβρουαρίου 2017. Ότι πρέπει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή.

Επίσης η Ubisoft χθες ανακοίνωσε την διάθεση της closed beta έκδοσης του παιχνιδιού η οποία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην παρακάτω είδηση.
Last edit: 15 Dec 2016 17:06 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
15 Dec 2016 18:06 - 16 Dec 2016 20:01 #191000 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic For Honor
Η Ubisoft ανακοίνωσε την διεξαγωγή της closed beta του For Honor. Δηλώστε συμμετοχή στο website του παιχνιδιού .

Μαζί με την είδηση, κυκλοφόρησαν και τρία νέα trailers για τους νέους ήρωες που θα προστεθούν στην beta.

Διαβάστε περισσότερα για την είδηση εδώ .
Last edit: 16 Dec 2016 20:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Dec 2016 04:36 #191053 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τα modes και τα maps των DLC του For Honor θα διατίθενται δωρεάν

Η Ubisoft επιβεβαίωσε πως όλοι οι μελλοντικοί χάρτες καθώς και τα modes, θα είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλους τους κατόχους του For Honor.

Ο Game Director του For Honor, Damien Kieken, δήλωσε πως η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην αποφυγή του χωρισμού των παικτών. Ο Kieken επίσης πρόσθεσε: "Οτιδήποτε αφορά τα matches όπως νέα modes και νέα maps, θα δοθούν δωρεάν στους παίκτες. Θα έχουμε επίσης περισσότερο δωρεάν υλικό. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα από developers και θα υποστηρίζουμε το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του".

Καθώς ορισμένα DLC θα είναι δωρεάν, δεν έγινε καμία αναφορά για δωρεάν ήρωες. Εδώ η Ubisoft φαίνεται να ακολουθεί την τακτική του Rainbow Six Siege το οποίο επίσης έλαβε δωρεάν χάρτες, αλλά οι Operators που προστέθηκαν αργότερα ήταν επί πληρωμή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά, αλλά φαίνεται πως η Γαλλική εταιρεία θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και στο For Honor.

More
18 Dec 2016 14:25 #191111 by Παναγιωτης Παπαδοπουλος
Πραγματικά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανυπομωνώ να κυκλοφορήσει. Επίσης ελπίζω να μου φαίνεται ενδιαφέρον και μετά την κυκλοφορία του :P .

More
11 Jan 2017 00:43 #192254 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η beta του For Honor θα διεξαχθεί στο διάστημα 26-29 Ιανουαρίου, για PC, PS4 και Xbox One.

Καθότι πρόκειται για κλειστή beta μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Όσοι λάβετε συμμετοχή στη beta θα κερδίσετε διάφορες ανταμοιβές που θα είναι διαθέσιμες στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού.

More
11 Jan 2017 09:29 #192261 by Angel
Replied by Angel on topic For Honor
Απο τα πολυαναμενόμενα της χρονιάς!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
11 Jan 2017 12:53 #192269 by Αγγελική Γοργορίνη
Έτσι και με δεχτούν στη beta θα πεθάνω απ' τη χαρά μου. Θα είναι ένα πολύ ευχάριστο 3ήμερο διαλείμματος απ' την εξεταστική. Έχω πορωθεί πολύ. :woohoo:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 Jan 2017 14:13 #192272 by Angel
Replied by Angel on topic For Honor

Dovahkiin wrote: Έτσι και με δεχτούν στη beta θα πεθάνω απ' τη χαρά μου. Θα είναι ένα πολύ ευχάριστο 3ήμερο διαλείμματος απ' την εξεταστική. Έχω πορωθεί πολύ. :woohoo:

Έτσι και μας πάρουν και τους δυο,καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
11 Jan 2017 14:25 #192273 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote: Έτσι και με δεχτούν στη beta θα πεθάνω απ' τη χαρά μου. Θα είναι ένα πολύ ευχάριστο 3ήμερο διαλείμματος απ' την εξεταστική. Έχω πορωθεί πολύ. :woohoo:

Έτσι και μας πάρουν και τους δυο,καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει :P

Χαχα ναι. :) Πες μου ότι διάλεξες Samurai...

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”