Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Red Dead Redemption 2

More
26 Nov 2020 19:15 #241627 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Red Dead Redemption 2
Δεν με ενθουσίασε όταν το έπαιξα αλλά επειδή θεωρείται από τα top της γενιάς σκέφτομαι να το ξαναπαίξω κάποια στιγμή γιατί ασχολήθηκα με τα Main Quests κυρίως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2021 23:06 - 09 Feb 2021 23:22 #246071 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Η αλήθεια είναι δεν είμαι μεγάλος fan των western και έτσι έπαιξα με επιφύλαξη το πρώτο μέρος καθώς είχα ακούσει πολυ καλά λόγια και εντέλει μου άρεσε πολύ. Το Red Dead Redemption 2 όμως είναι το κάτι άλλο. Το παιχνίδι πραγματικά δεν υπάρχει εξαιρετικό σε όλους τους τομείς και σε κάνει να εθίζεσαι ακόμα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα fan του είδους. Επίσης μου άρεσε αρκετά και το online mode παρέχοντας ικανοποιητικό και χαλαρωτικό co-op αλλά και αρκετά καλό pvp παρόλο που μερικοί το έκριναν αρνητικά.(λόγω μερικών μικροπροβλημάτων όπως για παράδειγμα στην αντιμετώπιση των ranks όπου δεν υπάρχει ισορροπία δηλαδή ένα πολύ μεγάλο rank έχει πλεονέκτημα έναντι ενός μικρού)Πρόκειται για ολοκληρωμένο τίτλο που αξίζει να έχει ο καθένας στη συλλογή του.

Attachments:

More
10 Feb 2021 00:08 #246072 by Blood Prince
Εγώ το αγόρασα ακριβώς επειδή είναι δημοφιλές.Δεν έχω PS Plus αλλά το story που έπαιξα για μένα ήταν αγγαρεία και το τερμάτισα κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα.Ειλικρινά θα προτιμούσα να αγοράσω άλλο παιχνίδι αντί γι'αυτό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Feb 2021 13:26 - 10 Feb 2021 13:27 #246086 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Red Dead Redemption 2
Μου άρεσε πολύ η ιστορία του παιχνιδιού και οι ανατροπές που είχε. Ωραίο gunplay και wild west simulation. Το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν τα controls στο άλογο, ειδικά για sprinting.
Last edit: 10 Feb 2021 13:27 by Frazzle.

More
10 Feb 2021 20:34 #246092 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Blood Prince πρώτη φορά ακούω άτομο να μην του αρέσει σε μεγάλο βαθμό. Frazzle εγώ δεν έχω θέμα απλά ίσως προτιμούσα γενικά να έχει πιό γρήγορο ρυθμό. Αν και έτσι είναι αρκετά ρεαλιστικό. Επίσης θέλω να βγει και τρίτο μέρος όπου η ιστορία να συνεχίζεται από το τέλος του πρώτου και να παίζεις σαν τον γιο του John. Θα έχει ενδιαφέρον.

More
16 Feb 2021 19:34 - 08 Mar 2021 10:51 #246382 by Giorgos Tsolaridis
Πανεπιστήμιο στην Αμερική χρησιμοποιεί το Red Dead Redemption 2 για το μάθημα ιστορίας
Όπως και τον προκάτοχό του.
Ο καθηγητής ιστορίας Tore Olsson στο Πανεπιστήμιο του Tenesee, συνδυάζει την αγάπη του για την ιστορία και για τα video games, πραγματοποιώντας ένα νέο μάθημα με τίτλο HIUS 383: Red Dead America.
Στο συγκεκριμένο μάθημα χρησιμοποιούνται και οι δύο τίτλοι της σειράς Red Dead Redemption, για να διδαχτεί η χρονική περίοδος 1899-1911 της Αμερικανικής ιστορίας. Ο Olsson μιλώντας για το συγκεκριμένο μάθημα στο Twitter παραδέχτηκε ότι τα παιχνίδια δεν είναι πάντα 100% ακριβή, όμως παρέχουν αρκετά θέματα συζήτησης για την συγκεκριμένη εποχή της ιστορίας. Ο Olsson εμπνεύστηκε για το συγκεκριμένο μάθημα από τον ιστορικό Jonathan S. Jones, ο οποίος είχε γράψει ένα άρθρο στην Slate όπου εξέταζε τον τρόπο με τον οποίο το Red Dead Redemption 2 επέτρεπε στους παίκτες να αλληλεπιδρούν με το ρατσιστικό παρελθόν της Αμερικής.
Ο Olsson δήλωσε ότι το συγκεκριμένο μάθημα δεν θα απαιτεί οι μαθητές να έχουν το Red Dead Redemption 2 σε PC ή κονσόλες, όμως υποθέτει ότι οι περισσότεροι μαθητές το έχουν παίξει. Ο Olsson εξήγησε επίσης ότι με τον ανορθόδοξο αυτό τρόπο ελπίζει να προσελκύσει το ενδιαφέρον μαθητών, οι οποίοι δεν θα ενδιαφέρονταν αλλιώς για την ιστορία, αλλά και να παρακινήσει άλλους καθηγητές να κάνουν το ίδιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 08 Mar 2021 10:51 by Giorgos Tsolaridis.

More
08 Mar 2021 00:25 #247444 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ενδιαφέρουσα κίνηση του καθηγητή που "κρατάει'' και ευχαριστεί τους φοιτητές. Μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα. 

More
05 Jun 2021 15:59 - 05 Jun 2021 16:02 #251965 by Blood Prince
Λένε πως καθώς περνάει ο χρόνος, οι τιμές των videogames πέφτουν.Απ'οτι φαίνεται δεν συμβαίνει πάντα αυτό.

Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε πρίν 2 με 3 χρόνια και στα public πωλείται στα 45 € !  www.public.gr/product/gaming/games/ps4/red-dead-redemption-2-ps4-game/prod8275462pp/

Το παιχνίδι το έχω στην κατοχή μου εδώ και πάνω από χρόνο, αλλά δεν το εκτίμησα όπως πρέπει καθώς ασχολήθηκα με τις βασικές αποστολές και μόνο.

Θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jun 2021 16:02 by Blood Prince.

More
06 Jun 2021 01:57 #251975 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Κάνε τα side και παίξε το ονλινε αν έχεις plus.

More
06 Jun 2021 02:04 #251977 by Blood Prince

Κάνε τα side και παίξε το ονλινε αν έχεις plus.

Δεν έχω PS Plus.Μπορεί να βάλω στο μέλλον.

[IMG

Peter Baylish