Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Yakuza Zero

More
17 Dec 2014 13:58 - 17 Dec 2014 14:18 #154346 by Μάνος Γρυπάρης

H Sega μας "πετάει τα μάτια έξω" παρουσιάζοντας τα παρακάτω screenshots από το Yakuza Zero.

Οι εικόνες δείχνουν ιδιαίτερα αισθησιακές παρουσίες να πολεμούν φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Το gameplay video που θα δείτε ξεπερνάει σε διάρκεια τα 20 λεπτά και μας δείχνει το σύστημα μάχης.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να βγείτε...ραντεβού με τις κυρίες που βλέπετε, να ποντάρετε σε μάχες μεταξύ τους και να ξεκλειδώσετε σέξι βίντεο. Θα υπάρχουν επίσης και minigames...αποπλάνησης.

Το Yakuza Zero αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2015 για PlayStation 4 και PlayStation 3. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα διατεθεί και στην Ευρώπη. Επομένως ο Γιώργος Λόλας μπορεί να ανοίξει από τώρα petition.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό άρθρο για τους sexy χαρακτήρες του Yakuza Zero

Ερχεται την Ανοιξη για PS4 και PS3 αλλα στην Ιαπωνία. Η Ευρώπη θα περιμένει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 17 Dec 2014 14:18 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2016 19:34 #178641 by Τάσος Νικολακόπουλος
Σύμφωνα με την Sega, το Yakuza Zero θα έρθει στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2017. Όσοι ανυπομονούσατε για το νέο Yakuza, θα χρειαστεί να κάνετε μερικούς μήνες ακόμα υπομονή. Διαβάστε περισσότερα στο update της σχετικής ροής ειδήσεων .

Attachments:

More
27 Jul 2016 19:47 #185389 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Yakuza Zero
Η Sega ανακοίνωσε σήμερα ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 24/1/2017.

More
24 Jan 2017 17:07 #192943 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Launch trailer και δωρεάν DLC

Η Sega έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Yakuza 0, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα αποκλειστικά για το PS4. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν DLC κάθε εβδομάδα έως και στις 14 Φεβρουαρίου. Τα συγκεκριμένα DLC θα αφορούν νέα outfits, καινούρια όπλα και αντικείμενα, καθώς και υλικά για το crafting. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω, μέσω του οποίου η Sega σας προσκαλεί στο “Neon Jungle” Τόκιο της δεκαετίας του ’80.

More
10 Feb 2017 18:32 #193664 by Παντελής Δασκαλέλος
Yakuza 0 review
Ομολογώ ότι πριν ασχοληθω με το Yakuza 0 δεν είχα ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, εντούτοις η Sega φρόντισε να με διαψέυσει πανηγυρικά. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι ένα από τα καλύτερα Action-Adventures που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, καθώς διαθέτει ένα πραγματικά συναρπαστικό σενάριο με αλλεπάλληλες ίντριγκες και ανατροπές. Παίζοντας το Yakuza 0 δεν ήξερα ποτέ ποιος είναι ο σύμμαχός μου και ποιος ο εχθρός μου. Ως εκ τούτου λοιπόν έμενα καρφωμένος στην οθόνη μου με αγωνία για να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία.

Το δεύτερο στοιχείο που με κράτησε είναι τα substories ή λεγόμενες προαιρετικές αποστολές που μόνο ως προαιρετικές δεν είναι στα μάτια μου. Είτε παίζοντας ως Kazuma Kiryu, είτε ως Goro Majima ένιωσα ότι αποτελούσα μέρος του κόσμου του παιχνιδιού, ένιωσα ότι πράγματι βρίσκομαι στην Ιαπωνία των ΄80s και συμμετέχω στο προσωπικό δράμα των πρωταγωνιστών.

Τα μόνα αρνητικά που έχω να προσάψω αφορούν τον βαθμό πρόκλησης, καθώς βρήκα το Yakuza 0 εξαιρετικά εύκολο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει μέσα σε 40 ώρες να πέθανα 2-3 φορές. Ο χειρισμός επίσης σε κάποια mini games δεν έχει την απαραίτητη ακρίβεια και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να κάνεις καλό σκορ, αλλά αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει μόνο όσους πάνε για το 100% completion ή το Platinum Trophy.