Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Syndicate

More
04 Dec 2015 19:00 #172314 by Βασίλης Κουστένης
Τερμάτησα πριν λίγες μέρες το παιχνίδι στον υπολογιστή και μπορώ να πω πως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δεν το θεωρώ το καλύτερο της σειράς αλλά σίγουρα είναι πολύ ευχαριστο στο να το παίζεις και δεν κουράζει καθόλου :) . Εγώ είμαι ευχαριστημένος και αυτή την χρονιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2016 18:53 #176507 by Παντελής Δασκαλέλος
Από το Assassin's Creed IV: Black Flag και μετά παίζω ανελιππώς όλα τα story DLC της σειράς. Το Dead Kings για το Assassin's Creed Unity μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, οπότε περίμενα να συμβεί κάτι ανάλογο και με το Jack the Ripper. Όσον αφορά τις βασικές αποστολές το story DLC του Assassin's Creed προσφέρει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία, αφού μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο του Τζακ του Αντεροβγάλτη και να σπείρετε τον τρόμο στους εχθρούς σας. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι κατά κύριο λόγο το Jack the Ripper λαμβάνει χώρα στον ίδιο ακριβώς χάρτη με αυτόν του Assassin's Creed Syndicate και ως εκ τούτου δημιουργείται από πολύ νωρίς ένα έντονο αίσθημα επανάληψης. Νομίζω ότι η τιμή του DLC είναι αρκετά τσουχτερή σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει, παρόλα αυτά το προτείνω ανεπιφύλακτα σε περίπτωση που διατεθεί κάποια στιγμή σε προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του Assassin's Creed Syndicate: Jack the Ripper κάνοντας κλικ εδώ.

More
13 Feb 2016 22:06 #176716 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Ubisoft ανακοίνωσε πως δεν θα κυκλοφορήσει άλλο Assassin's Creed παιχνίδι μέσα στο 2016. Η ομάδα που εργάζεται στην ανάπτυξη των games του Assassin's Creed franchise θέλει να δώσει μια "νέα διάσταση" απο εδώ και πέρα στους επόμενους τίτλους της σειράς. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:

More
11 Feb 2019 00:39 - 11 Feb 2019 00:44 #223080 by Blood Prince
Εγώ έχω την ατυχία να έχω αγοράσει το Assassin's Creed Syndicate για PC σε special edition με όλα τα DLC και να μην μπορώ να το παίξω επειδή δεν έχω καλή κάρτα γραφικών . lol

Ευτυχώς τώρα θα έχω την ευκαιρία να απολαύσω το Assassin's Creed Origin's στο PS4 και η σειρά Assassin's Creed είναι από τους βασικούς λόγους που αγόρασα την κονσόλα.

Απ'οτι έχω καταλάβει,τα τελευταία χρόνια,ποτέ κανείς δεν είναι πλήρως ευχαριστημένος με τα Assassin's Creed καθώς πάντα τα συγκρίνει με αυτά που κυκλοφόρησαν στην αρχή καθώς απέκτησαν μια συγκεκριμένη εικόνα ως πρός το πως αντιλαμβάνονται την σειρά.

Αν διάβαζα όλες τις κριτικές που υπάρχουν είμαι σίγουρος πως δεν θα έμπαινα στον κόπο να αγοράσω ούτε το Syndicate αλλά το είχα αγοράσει επειδή με είχε πωρώσει το περιβάλλον του βικτωριανού Λονδίνου στο οποίο διαδραματίζεται και όταν στο μέλλον αγοράσω ένα καλύτερο PC θα το απολαύσω. (αν και δεν βιάζομαι καθώς αγόρασα κονσόλα και μάλιστα ένα Assassin's Creed βασισμένο σε σύγχρονα γραφικά το οποίο επιτέλους θα μπορέσω να απολαύσω )

Εχω βέβαια αφήσει στην μέση και το Assassin's Creed 3 για PC το οποίο είχα αποκτήσει free μέσα από προσφορά Uplay και θα το συνεχίσω κάποια στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Feb 2019 00:44 by Blood Prince.

More
11 Feb 2019 01:26 #223082 by Κωστας Σουφλακος
Φιλε blood price συμφωνω απολυτα μαζι σου για την αποψη που εχει ο κοσμος για την σειρα . Αλλα για το Syndicate δεν ξερω γιατι , αλλα βαριεμαι πολυ το combat γιατι εχει μια συνεχη επαναληψη . Το εχω ξεκινησει 3 φορες και δεν μου δινει καποιο κινητρο το παιχνιδι για να το συνεχισω , αλλα το setting ειναι αψογο

More
11 Feb 2019 13:12 - 11 Feb 2019 13:14 #223084 by Blood Prince

The Creed wrote: Φιλε blood price συμφωνω απολυτα μαζι σου για την αποψη που εχει ο κοσμος για την σειρα . Αλλα για το Syndicate δεν ξερω γιατι , αλλα βαριεμαι πολυ το combat γιατι εχει μια συνεχη επαναληψη . Το εχω ξεκινησει 3 φορες και δεν μου δινει καποιο κινητρο το παιχνιδι για να το συνεχισω , αλλα το setting ειναι αψογο

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι και δεν μπορώ να κρίνω αυτή την στιγμή αλλά από διάφορες κριτικές που έχω διαβάσει θα συμφωνήσω και θεωρώ πως το AC Unity πρέπει να ήταν καλύτερο.

Παρόλα αυτά αυτή η μονοτονία κατά την προσωπική μου άποψη υπήρχε και στο Witcher 3 με το οποίο έχω ασχοληθεί κάμποσες ώρες.Πέρα από το ενδιαφέρον της κάθε αποστολής,όσον αφορά το gameplay υπήρχε σε μεγάλο βαθμό ή σχεδόν πάντα το ίδιο στύλ το οποίο περιελάμβανε κάποια συγκεκριμένα βήματα τύπου detective ή sherlock holmes π.χ ανάληψη του quest,εξερεύνηση της περιοχής,εκτέλεση του quest,επιστροφή για ολοκλήρωση,κάτι που φυσικά μετά από κάποιες ώρες κουράζει.

Βέβαια η αναφορά που έκανα δεν αφορά το combat τόσο αλλά αφορά και πάλι το gameplay.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Feb 2019 13:14 by Blood Prince.

More
19 Feb 2020 13:06 #231709 by Giorgos Tsolaridis
Δωρεάν το Assassin's Creed Syndicate στο Epic Games Store μέσα στην εβδομάδα
Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το κρατήσετε μόνιμα στο PC σας από την Παρασκευή.

Ένα από τα καλύτερα Assassin’s Creed games θα είναι εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store σε λίγες ημέρες.

Η Epic Games έχει ανακοινώσει το δεύτερο δωρεάν video game για την εβδομάδα. Το Assassin’s Creed Syndicate, με τα αδέρφια Jacob και Evie Frye που διαδραματίζεται στην βιομηχανική επανάσταση.

Επειδή βέβαια είναι της Ubisoft θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα Uplay account προκειμένου να παίξετε. Το Assassin’s Creed Syndicate θα είναι δωρεάν μαζί με το Faeria από την Παρασκευή που μας έρχεται στις 21 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα Kingdom Come: Deliverance και Aztez που θα είναι δωρεάν μέχρι την Παρασκευή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
26 Feb 2020 13:04 #231830 by Giorgos Tsolaridis
Δωρεάν τα Assassin's Creed Syndicate και Faeria στο Epic Games Store
Μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα κρατήσετε μόνιμα στο PC σας.

Τα Assasin’s Creed: Syndicate και Faeria είναι δωρεάν από σήμερα στο Epic Games Store.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Faeria.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Assassin’s Creed: Syndicate.

Θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου ενώ την επόμενη εβδομάδα θα είναι δωρεάν το InnerSpace.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
10 Feb 2021 21:32 - 10 Feb 2021 21:37 #246097 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Περίοδο καραντίνας και έπαιξα ξανά το συγκεκριμένο καθώς είχα αφήσει αρκετά side quests τα οποία ήθελα να ολοκληρώσω. Μου άφησε γενικά μια μέτρια προς καλή γεύση, ούτε επιπέδου Οdyssey αλλά ούτε και Unity το οποίο θεωρώ από τα τελευταία στη λίστα όμως έχω αδυναμία στο Λονδίνο και στην ιστορία που είχε. Η μάχη αν και λίγο επαναλαμβανόμενη δεν είναι καθόλου άσχημη και μου άρεσε που είχες να αντιμετωπίσεις Templars. Επίσης από το Origins και μετά η σειρά έχει αλλάξει λίγο πράγμα το οποίο δίνει στα παλαιότερα Assassin's διαφορετική χάρη.
Attachments: