The Creed wrote: Φιλε blood price συμφωνω απολυτα μαζι σου για την αποψη που εχει ο κοσμος για την σειρα . Αλλα για το Syndicate δεν ξερω γιατι , αλλα βαριεμαι πολυ το combat γιατι εχει μια συνεχη επαναληψη . Το εχω ξεκινησει 3 φορες και δεν μου δινει καποιο κινητρο το παιχνιδι για να το συνεχισω , αλλα το setting ειναι αψογο
Δεν έχω παίξει το παιχνίδι και δεν μπορώ να κρίνω αυτή την στιγμή αλλά από διάφορες κριτικές που έχω διαβάσει θα συμφωνήσω και θεωρώ πως το AC Unity πρέπει να ήταν καλύτερο.
Παρόλα αυτά αυτή η μονοτονία κατά την προσωπική μου άποψη υπήρχε και στο Witcher 3 με το οποίο έχω ασχοληθεί κάμποσες ώρες.Πέρα από το ενδιαφέρον της κάθε αποστολής,όσον αφορά το gameplay υπήρχε σε μεγάλο βαθμό ή σχεδόν πάντα το ίδιο στύλ το οποίο περιελάμβανε κάποια συγκεκριμένα βήματα τύπου detective ή sherlock holmes π.χ ανάληψη του quest,εξερεύνηση της περιοχής,εκτέλεση του quest,επιστροφή για ολοκλήρωση,κάτι που φυσικά μετά από κάποιες ώρες κουράζει.
Βέβαια η αναφορά που έκανα δεν αφορά το combat τόσο αλλά αφορά και πάλι το gameplay.