Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alienation

More
12 Aug 2014 23:31 - 15 May 2016 19:06 #147898 by Μάνος Γρυπάρης
Η Housemarque, developer του Resogun, ενός 2D Shooter που είχε κυκλοφορήσει στο λανσάρισμα του PS4, ανακοίνωσε ένα ακόμη exclusive, το Alienation.

Πρόκειται για ένα Arcade Shooter που παίζεται από 1-4 παίκτες και στο οποίο μια ομάδα στρατιωτών θα πρέπει να επιβιώσει ενάντια σε εξωγήινες απειλές.

Δείτε το gameplay video.

Το Alienation θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4 χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 May 2016 19:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2016 22:19 #181299 by Παντελής Δασκαλέλος
Alienation review

H Housemarque είναι μια από τις εταιρείες που έχω σε υψηλή εκτίμηση και ως εκ τούτου όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Alienation, ήμουν περίεργος να δω αν θα καταφέρει να μας παρουσιάσει μια ακόμη αξιόλογη δημιουργία. Είχα αρκετούς μήνες να κολλήσω με κάποιο game του PS4 (δεν έχω παίξει ακόμη Uncharted 4), αλλά το Alienation με πόρωσε απίστευτα. Βρήκα το gameplay του εξαιρετικά εθιστικό, ενώ οι Action RPG μηχανισμοί του δένουν υπέροχα με το top-down shooter ύφος του. Πίστευω μάλιστα ακράδαντα ότι σε αυτό τον χώρο αποτελεί μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Αν στο μάλλον προστεθεί και ένα couch co-op και δοθούν περισσότερα κίνητρα σε όσους θέλουν να παίξουν PvP τότε θα έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό indie διαμάντι.

More
02 Jul 2016 21:01 #183429 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Alienation
Co-op και leagues για το Alienation

Co-op και leagues θα προστεθούν με τη μορφή δωρεάν update στις 5 Ιουλίου.To co-op θα υποστηρίζει πάνω από 4 παίκτες, οι οποίοι θα ανταγωνίζονται για loot crates. Επίσης θα υπάρξουν leagues με 5 ranks και ο κύκλος τους θα διαρκεί 1 βδομάδα. Αυτο θα επιτρέψει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν νέα χρώματα για τις σφαίρες. Επιπλέον θα μπουν 2 νέα επίπεδα δυσκολίας το Expert και το Master καθώς και ένα ανασχεδιασμένο Arkship με νέα δωμάτια και καλύτερα loots. Θα προστεθούν και νέα hero levels και trophies.