Έχοντας αφιερώσει πολλές ώρες στο Splatoon, αποφάσισα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας. Ξεκινώντας, θέλω να ξεκαθαρίσω πως το Splatoon είναι εθιστικό! Το gameplay του είναι πολύ απλό και σχεδόν αμέσως σας επιτρέπει να παίξετε χωρίς περιορισμούς είτε από τον χειρισμό, είτε γιατί χρειάζεστε χρόνο για να εγκληματιστείτε. Αντιθέτως, πολύ γρήγορα θα μάθετε τον χειρισμό και από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα της φαντασίας σας το πως θα παίξετε. Η Nintendo ξέρει να δημιουργεί games και το απέδειξε με το Splatoon γι'άλλη μία φορά. Δυστυχώς όμως, κατάφερε και απογοήτευσε κυρίως στο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Ένα game που επικεντρώνεται στην multiplayer εμπειρία, είναι απαράδεκτο να έχει μόλις 1 mode και 5 χάρτες όταν κυκλοφορεί. Πόσο μάλλον όταν τα υπόλοιπα modes και χάρτες θα προστεθούν σε 1-2 μήνες. Η Nintendo δεν μας έχει συνηθίσει στο να κυκλοφορεί μισοτελειωμένα games και πραγματικά ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη αυτό που έκανε με το Splatoon. Είναι ακόμη πιο απογοητευτικό αν αναλογιστούμε πως στην ουσία "χαντάκωσε" το νέο της game χωρίς λόγο. Όπως και να έχει, όταν προστεθούν και όλοι οι χάρτες αλλά και τα modes στο Splatoon, θα μπορέσετε να το απολαύσετε στο έπακρο. Είναι ένα συμπαθητικό και διασκεδαστικό Third-person shooter που έχει προοπτικές για το μέλλον.
Διαβάστε την ολοκληρωμένη μου άποψη
στο review του Splatoon
.