Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rise of The Tomb Raider

More
30 Nov 2015 15:01 #171877 by Marios Ntallaris
Υποθέτω ρωτάς για την έκδοση Ps4, που στο amazon to δίνει 7/12/15, κατά πάσα πιθανότητα είναι λάθος γιατί αν δεις στο review λέει τέλη 2016 η κυκλοφορία αυτής της έκδοσης. Συγκεκριμένα έχουν ανακοινώσει πως θα βγει για PS4 στις διακοπές του 16, μάλλον σε κάποια αντίστοιχη ημερομηνία με το amazon αλλά 1 χρόνο μετά :P .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2015 07:55 #171978 by Αλέξανδρος Τζινούδης
Ωραια. Σε ευχαριστώ

More
04 Dec 2015 22:21 - 04 Dec 2015 22:22 #172385 by Στέφανος Λέγος
Το Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο story DLC για το Rise of Tomb Raider για Xbox One και Xbox 360.
Θα ονομάζεται Baba Yaga: Temple of the Witch και οι κάτοχοι του Season Pass του παιχνιδιού μπορούν να το κατεβάσουν εντελώς δωρεάν.
Δείτε το τρέιλερ:

.
Last edit: 04 Dec 2015 22:22 by Στέφανος Λέγος.

More
21 Dec 2015 13:45 - 21 Dec 2015 13:46 #173822 by Τάσος Νικολακόπουλος
Όσοι έχετε Xbox One και δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να αγοράσετε το νέο Rise of the Tomb Raider ή όχι, μπορείτε να το δοκιμάσετε μέσω της free trial έκδοσης που κυκλοφορεί απο σήμερα στο Xbox Store. Με αυτό τον τρόπο, Microsoft και Square Enix ίσως ελπίζουν να τραβήξουν περισσότερους gamers στο παιχνίδι που πραγματικά αξίζει. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:
Last edit: 21 Dec 2015 13:46 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
More
14 Feb 2016 07:40 - 24 Mar 2016 12:37 #176730 by Μάνος Γρυπάρης
Rise of the Tomb Raider PC review

Παίζοντας το Rise of the Tomb Raider στα PC πάντοτε είχα την απορία: Ήταν τόσο καλό όσο το περιέγραφε ο Παντελής στο review του? Θα μπορούσα να δανειστώ το αντίτυπό του για Xbox One, αλλά περίμενα ώστε να το παίξω με την GTX 980 στο PC μου. Οπτικά είναι από τα καλύτερα games της αγοράς, με την Lara Croft πιο...ερωτεύσιμη από ποτέ. Ακολουθώντας την συνταγή του reboot του 2013, έχει δράση μέσω σημείων κάλυψης και πολύ απλούς γρίφους. Ειδικά το πλήκτρο "Q" που κάνει την οθόνη ασπόμαυρη και σας δίνει hint διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Στα του gameplay έχουμε περισσότερα skills, όπλα και μεγαλύτερη διάρκεια. Το σενάριο παρουσιάζει ενδιαφέρον, περισσότερο συγκριτικά με άλλες εκδόσεις της σειράς. Γενικά μου άρεσε και πιστεύω ότι αν γουστάρετε...Third-Person Shooters τότε θα σας ενθουσιάσει. Πλέον όπως έχω ξαναπεί, αφού αυτό το στυλ πουλάει, η Square Enix αποφάσισε δικαίως να γυρίσει την σειρά προς πιο Action κατεύθυνση.

Δείτε και ορισμένα Live μας σε επίπεδο δυσκολίας Survivor. Το ανώτερο δηλαδή. Είναι σχετικά εύκολο σε σύγκριση με ανώτερα επίπεδα δυσκολίας άλλων games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Mar 2016 12:37 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Feb 2016 08:05 #176733 by Βασίλης
μπραβο Μανο..
επιτελους τα αυτονοητα για το παιχνιδι..
εχω βαρεθει να διαβαζω αφορισμους απο gamers της πλακας (gamers της τελευταιας 5ετιας ουσιαστικα)..

More
14 Feb 2016 13:05 #176739 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κι εμένα μάρεσε και το προηγούμενο και αυτό το παιχνίδι όμως διαφωνώ με την απόφαση να το κάνουν κλασικό shooter. Θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στα παλιά Tomb Raider του PS1 τα οποία είναι παιχνιδάρες. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι καλό το Rise, είναι σίγουρα από τα κορυφαία στο είδος του games.

More
14 Feb 2016 17:41 #176747 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολυ καλη η Λαρα αλλα και εγω θα την προτιμουσα να ειναι στα παλια καλα λημερια της να ψαχνει ταφους και σπηλιες για να βρισκει φυλαχτα η αλλα μυστικα και καπως λιγοτερο action. Σαν το πρωτο μερος που ηταν αριστουργηματικο.

More
04 May 2016 00:42 #180876 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ανέβασα και το 5ο και τελευταίο Part του Rise of the Tomb Raider walkthrough σε Survivor επίπεδο δυσκολίας.

Μία φοβερή περιπέτεια που πρέπει να ζήσετε. Εχει κάνα δυο ψιλοδύσκολους γρίφους, αλλά η δυσκολία τους είναι ένα πολύ μικρό κλικ πιο πάνω απ' το Tomb Raider του 2013. Γενικά η δράση έχει τον πρώτο ρόλο. Επίσης όσοι το δοκιμάσετε σε Survivor επίπεδο φροντίστε να κάνετε πολύ καλή εξοικονόμιση των healing που έχετε διαθέσιμα για να μπορέσετε να την βγάλετε μέχρι το τέλος. Όταν πηγαίνετε σε camp κάνει πάντοτε full healing. Είχε 2-3 σκηνές μάχης που με ζόρισαν πάρα πολύ, επειδή έπρεπε να αντιμετωπίσω αντιπάλους σε κλειστό χώρο.

Warning: Spoiler!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)