Rise of the Tomb Raider PC review
Παίζοντας το Rise of the Tomb Raider στα PC πάντοτε είχα την απορία: Ήταν τόσο καλό όσο το περιέγραφε ο Παντελής στο review του? Θα μπορούσα να δανειστώ το αντίτυπό του για Xbox One, αλλά περίμενα ώστε να το παίξω με την GTX 980 στο PC μου. Οπτικά είναι από τα καλύτερα games της αγοράς, με την Lara Croft πιο...ερωτεύσιμη από ποτέ. Ακολουθώντας την συνταγή του reboot του 2013, έχει δράση μέσω σημείων κάλυψης και πολύ απλούς γρίφους. Ειδικά το πλήκτρο "Q" που κάνει την οθόνη ασπόμαυρη και σας δίνει hint διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Στα του gameplay έχουμε περισσότερα skills, όπλα και μεγαλύτερη διάρκεια. Το σενάριο παρουσιάζει ενδιαφέρον, περισσότερο συγκριτικά με άλλες εκδόσεις της σειράς. Γενικά μου άρεσε και πιστεύω ότι αν γουστάρετε...Third-Person Shooters τότε θα σας ενθουσιάσει. Πλέον όπως έχω ξαναπεί, αφού αυτό το στυλ πουλάει, η Square Enix αποφάσισε δικαίως να γυρίσει την σειρά προς πιο Action κατεύθυνση.
Δείτε και ορισμένα Live μας σε επίπεδο δυσκολίας Survivor. Το ανώτερο δηλαδή. Είναι σχετικά εύκολο σε σύγκριση με ανώτερα επίπεδα δυσκολίας άλλων games.