Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gears of War 4

More
12 Jan 2017 21:59 #192336 by Μάνος Γρυπάρης
Μήνυση του Lenwood Hamilton σε Epic Games και Microsoft

Ισχυρίζεται ότι αντέγραψαν το προφίλ του για τον Augustus Cole.

Δείτε εδώ .

fits79 wrote: Τι χαζο σχεδιασμο εχουν κανει στο horde?

Γιατι δεν σε αφηνει να φυγεις απο το παιχνιδι την ωρα που διαλεγεις χαρακτηρα, καρτες κ.τ.λ. και πρεπει να ξεκινησει το παιχνιδι για να μπορεις να φυγεις απο το horde?

Δηλαδη ποσο χαλια ειναι το σημειο το οποιο σε αφηνει να φυγεις απο το horde?

Δεν θα ηταν ποιο σωστο να σε αφηνει να φυγεις στην οθονη που διαλεγεις χαρακτηρα κ.τ.λ. και να βρει αλλον απο το να πρεπει να ξεκινησει το horde?

Τουλαχιστον να σε μπλοκαρε στο να φυγεις στα τελευταια 20-30 δευτερολεπτα αντιστροφης μετρησης οχι οπως το εχουν κανει τωρα που ειναι ενα ματσο χαλια σημειο.

Το προώθησα στον Παντελή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2017 09:13 #192383 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Gears of War 4
Τι θα κανει ο Παντελης δηλαδη?

Δεν νομιζω να μπορει να κανει τιποτα μιας και δεν δουλευει στην ms παρολο που ειναι οπαδος της(Θα ελεγα κατι αλλο αλλα θα μου κανατε ολοι μαζι επιθεση).

More
14 Jan 2017 12:43 #192386 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν υπάρχει κανένα οπαδιλίκι. Μην βλέπεις φαντάσματα. Όταν ο Παντελής έβαζε στο Killzone: Shadow Fall 8αράκι, πολύ πιο πάνω από τα περισσότερα reviews παγκοσμίως ή όταν έχει γράψει ένα σωρό PS4 και PS3 exclusives με games όπως JRPG που ελάχιστοι reviewers έχουν κάτσει να αφιερώσουν δεκάδες ώρες στην Ελλάδα και να τα τερματίσουν δεν έχεις να πεις τίποτα για την αντικειμενικότητά του. Ειδικά όταν τεκμηριώνει απόλυτα όσα γράφει σε κάθε review. Το ποια κονσόλα παίζει ο καθένας μας περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο του δεν σου πέφτει λόγος.

Και ξαναγύρνα το on-topic στο Gears of War 4 γιατί αν ξαναβγείς off-topic ξέρεις καλά τι θα ακολουθήσει, ειδικότερα για τέτοια θέματα βάση του κανόνα 6.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
14 Jan 2017 13:17 #192388 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Τι θα κανει ο Παντελης δηλαδη?

Δεν νομιζω να μπορει να κανει τιποτα μιας και δεν δουλευει στην ms παρολο που ειναι οπαδος της(Θα ελεγα κατι αλλο αλλα θα μου κανατε ολοι μαζι επιθεση).

Τίποτα τι να κάνω :P
Είναι κουτό όντως να μην μπορείς να βγεις πριν ξεκινήσει το ματς δεν αντιλέγω, αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα κάνε ένα support ticket μπας και το διορθώσουν σε κάποιο patch. Αν και άλλοι παίκτες επισημάνουν το πρόβλημα το πιο πιθανό είναι να λυθεί.

Δεν κατάλαβα γιατί είναι έγκλημα να γουστάρω να παίζω Xbox One και Xbox 360. Αν ήμουν οπαδός θα φρόντιζα να εκθειάζω κάθε κυκλοφορία της Microsoft και να θάβω ότι βγαίνει στο PS4. Και δεν είναι μόνο το Killzone που λέει ο Μάνος και στο Knack είχα βάλει ψηλότερη βαθμολογία από τα ξένα sites και το Shadow of the Beast το καραγούσταρα και αν είχα κάνει εγώ review θα έβαζα 8αράκι και εν πάσει περίπτωση αμά αρχίζουν να βγαίνουν games που μου αρέσουν θα κάτσω να τα παίξω στο PS4.

More
14 Jan 2017 16:03 - 15 Jan 2017 12:42 #192396 by Grigoris
Δεν παει καθολου, μα καθολου ετσι.

Επομενως απλα ο καθε ενας πιστευει οτι θελει και τελειωνει εδω το θεμα.
Last edit: 15 Jan 2017 12:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Jan 2017 01:15 #192406 by Πιέρρος Φουστέρης
Φεύγεις τελείως off-topic, φίλε fits79. Τα παιδιά, πάντως, τα είπαν όλα κι εκεί θα 'πρεπε να 'χει τελειώσει το θέμα. Επίσης, όσες φορές έχεις δεχθεί ban ή προειδοποίηση, ήταν απολύτως δικαιολογημένες, βάσει των κανονισμών και της συμπεριφοράς σου. Δεν χρειάζεται να έχουμε επαναλήψεις. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ή έχεις κάποια απορία για κάποιο παιχνίδι, ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις να συζητήσεις για κάποιο παιχνίδι, κονσόλα ή οτιδήποτε έχει σχέση με το gaming και την τεχνολογία (τα 2 βασικότερα θέματα του forum μας), ευχαρίστως να πούμε τα πάντα γι' αυτά. Αν, όμως, θέλεις να προσβάλεις κάποιον, πόσο μάλλον κάποιο μέλος του Community Support ή της συντακτικής μας ομάδας, τότε γνωρίζεις τις συνέπειες και θα σε παρακαλούσα να μην απορήσεις για ό,τι θ' ακολουθήσεις. Εδώ τελειώνει το θέμα. Ο Παντελής σου απάντησε σε ό,τι έχει σχέση με το Gears of War 4 και το horde, οπότε πρέπει να 'σαι καλυμμένος. Καλή συνέχεια!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
15 Jan 2017 12:45 #192416 by Μάνος Γρυπάρης
Επιτρέπεται να πεις την γνώμη σου αν δεν θίγεις την αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κάτι που μειώνει την προσωπικότητα του ατόμου.

Επομένως, για όλα τα reviews που έχει γράψει ο Παντελής, αν έχεις παράπονο πήγαινε στα ανάλογα topics και πες σε ποια σημεία έχει κάνει λάθος και για ποιο λόγο, τεκμηριώνοντας την γνώμη σου εφόσον έχεις παίξει αυτά τα games.

Κάνουμε κριτική επί των άρθρων χωρίς να προσβάλουμε αυτόν που τα γράφει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Apr 2017 20:05 #196892 by Angel
Replied by Angel on topic Gears of War 4
Ranked Matches

H Coalition ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός update για το Gears of War 4, το οποίο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να υπάρχουν περισσότερα ranked matches στην έκδοση για τα PC. Αυτή η κίνηση συμπεριλαμβάνει και την δυνατότητα αυτά τα ranked matches να γίνονται απέναντι σε παίκτες του Xbox One. Έτσι, για πρώτη φορά θα έχουμε απάντηση στο ερώτημα του τι θα γινόταν σε μια μάχη ανάμεσα σε ποντίκι/πληκτρολόγιο και controller.

Από την άλλη, θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπιστούν πιθανά cheats όπως τα aimbots από την πλευρά των PC. Παράλληλα, αναμένουμε να δούμε αν θα χρειαστούν patches εξισορρόπησης λόγω της ακρίβειας του ποντικιού. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία διάθεσης του update, αλλά η Coalition υπόσχεται ότι πλησιάζει.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
05 Jun 2017 08:07 #199373 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gears of War 4: Δωρεάν trial 10 ωρών

Ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στα PC και Xbox One.

Αρχής γενομένης την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν για 10 ώρες το Gears of War 4 στα PC και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
06 Jun 2017 17:45 #199459 by Grigoris
Το rise of the horde στα νεα του παιχνιδιου λενε οτι θα κυκλοφορησει σημερα αλλα δεν βλεπω να μου εχει βγαλει καποιο μυνημα για κατεβασμα update του παιχνιδιου παρολο που εχω και το season pass.