Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hitman Blood Money: Επιτέλους είναι εδώ!

Poll: Ποια είναι η γνώμη σας για το Hitman Blood Money; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

TBGE (The Best Game Ever)
1 33.3%
Πολύ καλό
2 66.7%
Μέτριο
No votes 0%
Δεν μου γεμίζει το μάτι
No votes 0%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
01 Jun 2006 20:58 #13901 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Ναι λοιπόν κυκλοφόρησαν στις 30 Μαϊου οι νεες περιπέτειες του Agent 47!
Με νέες δυνατότητες και μεγάλη ποικιλία όπλων που όμως δεν είναι και ο μόνος τρόπος για να κάνεις τη δουλεια. Στη διάθεσή μας δηλητήρια, εκρηκτικά και μαχαίρια, μας δίνουν την δυνατότητα να γίνουμε πραγματικά ύπουλοι!! Χι-Χι!
Και αυτό μου με έκανε να ανυπομονώ να πέσει στα χέρια μου, είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι εξοικιωμένος με την σειρά για να μπεις στο κλίμα!

Δείτε το trailer να πάρετε μια γεύση..

Και συντονιστείτε κάθε Κυριακή 19:00-20:00 για πολύ Action και Adventure!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2006 21:17 #13903 by Σπύρος Κλαουδάτος
ειναι εκπληκτικο, το καλυτερο χιτμαν που εχει βγει ποτε, και ενα απο τα καλυτερα action adventures. μιλαμε για κυριολεκτικα απειρους τροπους να εκτελεσεις την αποστολη.
ασε,εχω κολλησει ασχημα με αυτη την παιχνιδαρα.

More
02 Jun 2006 19:46 #13967 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Τα προηγούμενα δεν τα έχω παίξει καθόλου αλλά το συγκεκριμένο μ'έχει βάλει σε τριπάκι.

Μήπως να μαζέψω και τα υπόλοιπα??

More
02 Jun 2006 20:57 #13974 by Σπύρος Κλαουδάτος
οπωσδηποτε. λιγες σειρες προσφερουν αυτο το ειδος ελευθεριας που προσφερει το hitman.

More
03 Jun 2006 15:50 #14032 by Μάνος Νικολόπουλος
Prepei oposdipote na mazepseis kai ta proigoumena!!ego exo kollisei me to Conracts alla to Bloodmoney sigoura tha to allksei ayto!!

Οτιδήποτε για Action-Adventures Κάθε Κυριακή 19.00-20.00

More
04 Jun 2006 20:57 #14122 by Σπύρος Κλαουδάτος
λοιπον το τελειωσα σημερα, μιλαμε για τρομερη εμπειρια. ειδικα το τελευταιο επιπεδο ειναι κατι το οποιο δεν το εχω δει να γινεται πολλες φορες, αν μαλιστα εχει ξαναγινει. προκειται για μια πανεξυπνη ιδεα. δε λεω περισσοτερα, απλα πρεπει να παιξετε αυτο το παιχνιδι, και φυσικα να το τελειωσετε.

More
27 Jun 2006 19:41 #15872 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Πάντως ομολογώ πως σε site για παιχνίδια είναι αδιανόητο να μην έχει διατυπώσει κανείς άποψη για το νέο παιχνίδι της σειράς Hitman.

More
27 Jun 2006 22:51 #15888 by Αντώνης Κατρής
Το μόνο μελανό σημείο στο χειρισμό είναι ότι δε μπορείς να κάνεις εκείνο το κλασσικό βήμα στο πλάι για να αιφνιδιάσεις τον εχθρό!!! Εμένα προσωπικά με βόλευε ιδιαίτερα, ήταν η αγαπημένη μου κίνηση. Κατά τα άλλα του παιχνίδι δείχνει ότι το Contracts ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

More
28 Jun 2006 11:09 #15920 by Σπύρος Κλαουδάτος
τελικα ειμαι ο μονος που του αρεσε το contracts?