Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Middle-earth: Shadow of Mordor

More
01 Mar 2015 15:25 #157457 by Γιάννης
Κρίμα με τα spec που έχω δεν πρόκειται να το παίξω καν!!!!
Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!!!!
The following user(s) said Thank You: Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2015 16:05 #157459 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

amiga500fan wrote: Κρίμα με τα spec που έχω δεν πρόκειται να το παίξω καν!!!!
Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!!!!

Βγαίνει πολύ πράγμα στην αγορά τους ερχόμενους μήνες! Ξεκίνα το Upgrade!

More
01 Mar 2015 16:26 #157464 by Γιάννης
Εχεις δίκο!!!!!

More
03 Jul 2015 09:12 #163786 by ippo
Replied by ippo on topic Middle-earth: Shadow of Mordor
Γεια σας, ειμαι καινουργιος στην παρεα...Θελω να παρω για δωρο στον αδερφο μου ενα απο τα δυο skyrim ή Shadow of mordor και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας γι αυτα.Επισης, μπορειτε να μου πειτε αν παιζονται με το turbo X pc gamepad wired ή χρειαζεται να παρω αλλο??

ευχαριστω..

More
03 Jul 2015 09:23 #163787 by Tony
Replied by Tony on topic Middle-earth: Shadow of Mordor

ippo wrote: Γεια σας, ειμαι καινουργιος στην παρεα...Θελω να παρω για δωρο στον αδερφο μου ενα απο τα δυο skyrim ή Shadow of mordor και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας γι αυτα.Επισης, μπορειτε να μου πειτε αν παιζονται με το turbo X pc gamepad wired ή χρειαζεται να παρω αλλο??

ευχαριστω..

Καλυτερα να του παρεις το middle-earth .Το skyrim θελει τρελο καψιμο και για δωρο τετοια παιχνιδια συνηθως δεν δινονται.

More
01 Dec 2016 17:34 - 02 Dec 2016 05:27 #189929 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Παίδες, να πω την αμαρτία μου, προσωπικά δεν κατάφερα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι, για αρκετούς λόγους. Κυρίως όμως γιατί αυτό που είδα δεν είναι ούτε Middle-Earth ούτε, πολύ περισσότερο, Mordor. Δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του Tolkien ως προς τον τρόπο υλοποίησής του. Οι ανακρίβειες και οι παραποιήσεις του κανόνα του συγγραφέα είναι τεράστιες, οι "παραχωρήσεις" που έχουν γίνει, ανεπίτρεπτες για τα βιβλία, ενώ βρήκα την ιστορία καθ' αυτήν ασύνδετη και εντελώς επίπεδη (παράτυπη και εντελώς ανούσια, με βάση τα βιβλία).

Εν προκειμένω θα αποφύγω να μακρηγορήσω και θα προσθέσω απλά ότι το παιχνίδι θα το απολαύσουν σίγουρα όσοι δεν είναι ιδιαίτερα φανατικοί με το πραγματικό setting της Μέσης-Γης και απλά θέλουν να γουστάρουν με έναν τίτλο που τους προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκοτώσουν στην πορεία εκατοντάδες Uruks και άλλα διαβολικά τέρατα, με χαρακτηριστική ευκολία.

Όσοι έχουν παίξει Assassin's Creed και Batman: Arkham γνωρίζουν ήδη 100% το gameplay που θα συναντήσουν στο Shadow of Mordor, καθώς οι αντιγραφές είναι αυταπόδεικτες. Τη μόνη, αλλά μεγάλη διαφορά κάνει το Nemesis System που υλοποιείται με σπουδαίο και πολύ απολαυστικό τρόπο, αναφορικά με τον έλεγχο των Uruks και τη "διαχείριση" της ιεραρχικής τους δομής.

Προσωπικά, το Lord of the Rings: War in the North (2011) που ήταν σαφώς κατώτερο ποιοτικά, το απόλαυσα πολύ περισσότερο, γιατί έμεινε πιστό στον κανόνα των βιβλίων του Tolkien δημιουργώντας μια περιπέτεια εκεί που είχε τα περιθώρια να το πράξει.

Edit: Έπαιξα και τα δύο story DLC, όπου στο πρώτο, το Lord of the Hunt, καλείσαι ουσιαστικά να βγεις για... κυνήγι μαζί με τον νάνο, Torvin, προκειμένου να στρέψεις διάφορα beasts εναντίον των δυνάμεων του Sauron. Είχε το ενδιαφέρον του, δε μπορώ να πω, απαιτώντας 2.5-3 ώρες για την ολοκλήρωσή του.

Στο δεύτερο DLC, το The Bright Lord, αναλαμβάνεις το ρόλο του Celebrimbor ο οποίος έχοντας στην κατοχή του το Ένα Δαχτυλίδι, προσπαθεί να στρέψει τις δυνάμεις του Sauron εναντίον του. Εδώ βρέθηκα αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη αποστολή όλου του παιχνιδιού, καθώς σε μια φάση έπρεπε αφενός να δημιουργήσω "στρατό" 15 μονάδων, αφετέρου να τον διατηρήσω με τουλάχιστον 10 Uruks για δύο λεπτά.
Last edit: 02 Dec 2016 05:27 by Παναγιώτης Τσιάτσος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
08 May 2017 22:27 #198087 by Νικηφόρος Μητράκος

Best. Screenshot. Ever.
Attachments:

More
09 May 2017 00:13 #198097 by Νικολής Ασημάκης

Professor_Severus_Snape wrote: Προσωπικά, το Lord of the Rings: War in the North (2011) που ήταν σαφώς κατώτερο ποιοτικά, το απόλαυσα πολύ περισσότερο, γιατί έμεινε πιστό στον κανόνα των βιβλίων του Tolkien δημιουργώντας μια περιπέτεια εκεί που είχε τα περιθώρια να το πράξει.

Έπαιξα το War in the North σε co-op με φίλο και έψαχνα αφορμές να το παρατήσω. Βαρέθηκα πολύ μαζί του. Αντιθέτως το SoM ήταν γρήγορο και ικανοποιητικό ανά σημεία και πολύ καλό ανά άλλα σημεία. Και θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο φαν του Άρχοντα, αλλά όχι πιουρίστα του στυλ τα βιβλία είναι και άλλα δεν είναι. Και αν εξαιρέσεις την καθαρά anticlimactic τελική μάχη, ήταν ωραίο παιχνίδι, ακόμα και στα πλαίσια σεναρίου what-if.

More
09 May 2017 00:44 #198100 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προσωπικά κόλλησα πάρα πολύ στο lore του War in the North, απολαμβάνοντας ίσως περισσότερο απ' όλα το κεφάλαιο στο Rivendell που είχε όλες αυτές τις ομιλίες, ενώ μόλις η Συντροφιά είχε ξεκινήσει το ταξίδι. Το Shadow of Mordor το απόλαυσα ως παιχνίδι καθ' αυτό, αφήνοντας απ' έξω οτιδήποτε έχει σχέση με τον κανόνα του LotR.

More
06 Jul 2017 21:34 - 07 Jul 2017 00:14 #201227 by Angel
Διατίθεται Δωρεάν

Στα πλαίσια ανακοίνωσης του Forge update, η Monolith και η Warner Bros. ανακοίνωσαν ότι το Middle-Earth: Shadow of Mordor θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι και τις 9 Ιουλίου.

Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να το κατεβάσετε από το Steam ή το Xbox Live αντίστοιχα, καθώς η προσφορά αφορά τους κατόχους PC και Xbox One.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το Nemesis Forge update, το οποίο θα σας επιτρέπει να μεταφέρετε τον μεγαλύτερο εχθρό σας από το Shadow of Mordor. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Ένα δωρεάν update στο Shadow of Mordor που θα ονομάζεται Nemesis Forge και θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One, θα ανιχνεύει αυτόματα τον μεγαλύτερο υψηλόβαθμο orc nemesis και θα τον μεταφέρει στο Middle-Earth: Shadow of War το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το update δεν θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε μόνο τον μεγαλύτερο εχθρό σας αλλά και τον πιο πιστό σας orc follower, για να βοηθήσετε τον Talion και τον Celebrimbor, στη μάχη τους στη Μέση Γη. Με αφορμή αυτό το update, το Middle-earth: Shadow of Mordor είναι διαθέσιμο δωρεάν στο PC και στο Xbox One μέχρι τις 9 Ιουλίου. Το νέο αυτό update είναι μια έξυπνη κίνηση, καθώς το nemesis system ήταν ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Middle-earth: Shadow of Mordor.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 07 Jul 2017 00:14 by Πιέρρος Φουστέρης.