Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Order: 1886 (PS4)

More
23 Jan 2015 11:09 #155814 by Πιέρρος Φουστέρης
Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα story trailer!

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer του The Order: 1886 διάρκειας δύο λεπτών με τίτλο "The Conspiracy", που αποκαλύπτει απειροελάχιστα πράγματα για την ιστορία του παιχνιδιού.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2015 01:13 #156908 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτή τη στιγμή παίζω το The Order: 1886 .

Το review θα ανέβει την Πέμπτη στις 15:00 . Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα, υπάρχει embargo.

Δείτε το τρέιλερ με τους ηθοποιούς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
19 Feb 2015 15:33 #156971 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανέβηκε το review του The Order: 1886

Το τερμάτισα στο Medium επίπεδο μέσα σε 6,5 ώρες. Είναι ένα οπτικοακουστικό αριστούργημα που στοχεύει κυρίως σε όσους αποζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία. Αλλά η διάρκειά του είναι πολύ μικρή ενώ καλύπτεται κατά 39% από cutscenes. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός της δράσης είναι αργός. Τα cutscenes δεν γίνονται skip και πάνω που θα έχετε..."ζεσταθεί" από το πιστολίδι, θα έρχεται διαρκώς ένα cutscene κι ένα quick-time event για να σας διακόψει. Περιττό να αναφέρω ότι υπάρχει μόνο single-player mode.

Κατά τα άλλα το Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής όπως και η steampunk αισθητική με τα σύγχρονα όπλα και gadgets φτιαγμένα από ξύλο, δέρμα και μέταλλο είναι το κάτι άλλο. Όποιος το παίξει θα έχει κάτι να θυμάται. Κατ' εμέ όμως θα έπρεπε να διαρκεί πάνω από 10 ώρες και με λίγο καλύτερο φινάλε.

www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=993086&page=57

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Feb 2015 17:38 #156978 by Παντελής Δασκαλέλος
Όταν είχα γράψει για τα προβλήματα του The Order: 1886 αρκετοί είχαν διατυπώσει αμφιβολίες για την ορθότητα της κριτικής μου. Πλέον νομίζω ότι δικαιώνομαι. Το ολοκληρωμένο game δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά υπάρχουν ζητήματα που ήταν εμφανέστατα από τον preview κώδικα. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν σε απίστευτο βαθμό τα μαύρα πλαίσια και το εκνευριστικό texture blur στους εχθρούς. Είναι το πρώτο Third-Person Shooter που παίζω στην ζωή μου που οι εχθροί είναι θολοί, αν δεν κάνεις zoom με το όπλο σου. Καλύτερα να είχε χρησιμοποιηθεί ένα πιο ελαφρύ post process anti-aliasing γιατί με το 4x MSAA οτιδήποτε υπάρχει στο background θολώνει. Περισσότερα μόλις το πιάσω και εγώ στα χέρια μου να δω και εγώ τι παίζει με την διάρκεια, αν υπάρχουν collectables, κάποια αξιολόγηση ενδεχομένως στο τέλος κάθε level, ώστε να δω αν έχει ένα υποτυπώδες replayability.

More
19 Feb 2015 19:29 #156980 by Grigoris Ginos
τα ελεγε ο Παντελαρος αλλα δεν τον ακουγατε :P

More
20 Feb 2015 01:18 #156988 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic The Order: 1886 (PS4)
Ρε παιδιά η μπάρα κάτω δεξιά εκεί που είναι τα όπλα για τι είναι ακριβώς;

Την είδα στο gameplay που έπαιξε ο Μάνος.

More
20 Feb 2015 19:02 #157010 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Ρε παιδιά η μπάρα κάτω δεξιά εκεί που είναι τα όπλα για τι είναι ακριβώς;

Την είδα στο gameplay που έπαιξε ο Μάνος.

Λέει τις διαθέσιμες σφαίρες και το secondary fire.
Όταν θα παίξεις το παιχνίδι θα τα δεις στην πράξη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Feb 2015 22:39 #157019 by Dimi
Replied by Dimi on topic The Order: 1886 (PS4)
Απ'οτι καταλαβαίνω και απο το review, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο sale γιατί δεν βλέπω να τα αξίζει τα 60 ευρώ.

More
22 Feb 2015 01:01 #157047 by Δημήτρης Έξαρχος
Τελειώνοντας την εξεταστική έψαχνα να βρω κάποιο game για το ps4...πριν λίγες μέρες έμαθα το The Order...διάβασα το review είδα και το livestreaming του Μάνου και αποφάσισα να πάρω το παιχνίδι!!! Ναι σίγουρα είναι μικρο 6,5 ώρες... Το gameplay μου φάνηκε πολύ κακό στο livestream άλλα παίζοντας το παιχνίδι το συνήθισα!!!Από γραφικά(λες και βλέπω ταινία), ατμοσφαίρα, πιστολίδι, ιστορία και ότι βρίσκετε στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης για μένα αξίζει!!!
Tώρα τα 60 euro όντως είναι πολλά άλλα λύσεις υπάρχουν αν κάποιος θέλει να το παίξει...
Παίδες εγώ το ps4 το έχω ένα χρόνο με τα games (gta 5,tomb raider,black flag,diablo 3)
με το The Order ένιωσα ότι έχω κονσόλα next generation!!!Σίγουρα θα κυνηγήσω τα trophies για να το παίξω και 2-3 φόρες ακόμη άλλα γενικά πάνω από 10 ώρες δεν το κόβω να τραβάει...

More
23 Feb 2015 23:02 #157118 by Πιέρρος Φουστέρης
Παρακολουθήστε το Walkthrough για το The Order:1886, όπως το παίξαμε εμείς στο Hard Mode!

Part 1 (live walkthrough) :

Part 2 (HD, +Ending) :

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Έξαρχος