Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Order: 1886 (PS4)

More
06 Dec 2014 19:26 - 06 Dec 2014 19:27 #153512 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια των Game Awards, η Sony παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το The Order: 1886. Περισσότερα θα μάθουμε από σήμερα το βράδυ στο PlayStation Experience event! Διαβάστε περισσότερα για τα Game Awards στο σχετικό άρθρο και συντονιστείτε μαζί μας, στις 20:00, όπου θα υπάρχει live update για το PlayStation Experience 2014!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 06 Dec 2014 19:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2014 20:27 - 07 Dec 2014 20:28 #153692 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε το gameplay video του The Order 1886 που παρουσιάστηκε στο PlayStation Experience.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Last edit: 07 Dec 2014 20:28 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Dec 2014 20:05 #153923 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε αρκετές συζητήσεις που είχα στο παρελθόν με διάφορους φίλους και αναγνώστες του GameWorld είχα πεί ότι το The Order: 1886 θα είναι ένας καλός ή κακώς κλώνος του Gears of War. Παίζοντας την preview έκδοση έπεσα μέσα, αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε ένα spineless Gears of War χωρίς ταυτότητα και με προφανή έλλειψη προσανατολισμού. Θέλω να παραθέσω τα ακριβή λεγόμενα της Dana Jane στο CVG σχετικά με την κατέυθυνση των developers όσον αφορά το gameplay, καθώς νομίζω ότι ξεκαθαρίζει απόλυτα το τοπίο: "Gameplay is something that... it's a game, we make games, we can't get around it. We love games, but we also love telling stories, so I think story is always going to be at the top because it's what we start with." Όταν λοιπόν το σενάριο περνά σε τρίτη μοίρα πίσω από τεχνικό τομέα και story από την ίδια την Ready at Dawn τότε δύσκολα θα διατηρήσουμε τις όποιες προσδοκίες μας για το The Order: 1886.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό preview κάνοντας κλικ εδώ.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Jan 2015 04:59 - 01 Jan 2015 05:00 #155044 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα το The Order: 1886 και μπορώ να πω ότι πέρασα ευχάριστα στο μισάωρο που κράτησε το preview.

Στα θετικά: Εκπληκτική απεικόνιση χαρακτήρων και voice acting. Σου δινει την αισθητη οτι εισαι μερος μιας ταινιας. Επισης ευχάριστο gunfight και γενικά χειρισμός που ανταποκρίνεται άψογα στις προσδοκίες. Τα minigames του στυλ "εγκλώβισε τις μπάλες ηλεκτρισμού και προκάλεσε βραχυκύκλωμα" ή "Κανε Lockpick με L2 , περιστρέφεις analog stick και στο κατάλληλο σημείο R2" επίσης ευχάριστα.

Στα αρνητικά: Τα δύο μαύρα πλαίσια στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης που περιορίζουν το οπτικό πεδίο ενώ επιπρόσθετα όταν καλύπτεστε δεν έχετε καθόλου οπτική του χώρου από πίσω! Συνεπώς κομμένο οπτικό πεδίο x2. Ένα ακόμη αρνητικό οι stealth μηχανισμοί όπου θα πρέπει να πατήσετε το Δ για κλάσματα δευτερόλεπτου (μισό δευτερόλεπτο) κι αν κάνετε λάθος απλά...ξανά στο checkpoint. Αυτά τα trial and error είναι πραγματικά περιττά γιατί απλά εκνευρίζουν τον χρήστη. Επίσης το A.I. ήθελε λίγο περισσότερη δουλειά. Οι εχθροί μένουν συχνά εκτεθιμένοι, δεν πετούν βόμβες κτλ.

Σεναριακά πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Διαβάστε αναλυτικά το preview

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 01 Jan 2015 05:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Jan 2015 18:18 #155180 by Dimitris Barlas
Πολυ καλο το preview, Μανο. Εγω περιμενω την κανονικη εκδοση για να το απολαυσω στο επακρο.

More
23 Jan 2015 11:09 #155814 by Πιέρρος Φουστέρης
Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα story trailer!

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το story trailer του The Order: 1886 διάρκειας δύο λεπτών με τίτλο "The Conspiracy", που αποκαλύπτει απειροελάχιστα πράγματα για την ιστορία του παιχνιδιού.

- Tyrion Lannister

More
18 Feb 2015 01:13 #156908 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτή τη στιγμή παίζω το The Order: 1886 .

Το review θα ανέβει την Πέμπτη στις 15:00 . Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα, υπάρχει embargo.

Δείτε το τρέιλερ με τους ηθοποιούς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
19 Feb 2015 15:33 #156971 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανέβηκε το review του The Order: 1886

Το τερμάτισα στο Medium επίπεδο μέσα σε 6,5 ώρες. Είναι ένα οπτικοακουστικό αριστούργημα που στοχεύει κυρίως σε όσους αποζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία. Αλλά η διάρκειά του είναι πολύ μικρή ενώ καλύπτεται κατά 39% από cutscenes. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός της δράσης είναι αργός. Τα cutscenes δεν γίνονται skip και πάνω που θα έχετε..."ζεσταθεί" από το πιστολίδι, θα έρχεται διαρκώς ένα cutscene κι ένα quick-time event για να σας διακόψει. Περιττό να αναφέρω ότι υπάρχει μόνο single-player mode.

Κατά τα άλλα το Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής όπως και η steampunk αισθητική με τα σύγχρονα όπλα και gadgets φτιαγμένα από ξύλο, δέρμα και μέταλλο είναι το κάτι άλλο. Όποιος το παίξει θα έχει κάτι να θυμάται. Κατ' εμέ όμως θα έπρεπε να διαρκεί πάνω από 10 ώρες και με λίγο καλύτερο φινάλε.

www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=993086&page=57

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Feb 2015 17:38 #156978 by Παντελής Δασκαλέλος
Όταν είχα γράψει για τα προβλήματα του The Order: 1886 αρκετοί είχαν διατυπώσει αμφιβολίες για την ορθότητα της κριτικής μου. Πλέον νομίζω ότι δικαιώνομαι. Το ολοκληρωμένο game δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά υπάρχουν ζητήματα που ήταν εμφανέστατα από τον preview κώδικα. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν σε απίστευτο βαθμό τα μαύρα πλαίσια και το εκνευριστικό texture blur στους εχθρούς. Είναι το πρώτο Third-Person Shooter που παίζω στην ζωή μου που οι εχθροί είναι θολοί, αν δεν κάνεις zoom με το όπλο σου. Καλύτερα να είχε χρησιμοποιηθεί ένα πιο ελαφρύ post process anti-aliasing γιατί με το 4x MSAA οτιδήποτε υπάρχει στο background θολώνει. Περισσότερα μόλις το πιάσω και εγώ στα χέρια μου να δω και εγώ τι παίζει με την διάρκεια, αν υπάρχουν collectables, κάποια αξιολόγηση ενδεχομένως στο τέλος κάθε level, ώστε να δω αν έχει ένα υποτυπώδες replayability.

More
19 Feb 2015 19:29 #156980 by Grigoris Ginos
τα ελεγε ο Παντελαρος αλλα δεν τον ακουγατε :P