Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Quantum Break

More
01 Apr 2016 18:53 #179158 by Παντελής Δασκαλέλος
Quantum Break review

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής το Quantum Break έφτασε επιτέλους, αλλά το βασικό ερώτημα είναι αν είναι τόσο καλό όσο θα θέλαμε. Προσωπικά το θεωρώ κατώτερο από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της Remedy Entertainment, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί του. Το αντίθετο μάλιστα αφού προσφέρει μια άκρως cinematic εμπειρία, χωρίς να υστερεί σε δράση. Εγώ το χαρακτηρίζω ως μια μίξη του Alan Wake με το Max Payne. Αυτό που με κράτησε ήταν το σενάριο, καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος αισθάνθηκα καθηλωμένος στην καρέκλα μου. Παραδόξως η τηλεοπτική σειρά μου άρεσε, καθώς είχε πειστικές ερμηνείες χωρίς να γίνεται πότε cheesy.

Οι όποιες ενστάσεις μου εντοπίζονται στον οπτικό τομέα, καθώς περιμένα πολύ περισσότερα πράγματα. Το Quantum Break δεν κάνει διαφήμιση των δυνατοτήτων του Xbox One και πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη φέρουν οι developers, οι οποίοι αποφάσισαν παράλληλα να αναπτύξουν και την PC έκδοση. Νομίζω ότι αν είχαν επικεντρωθεί πρώτα στην console έκδοση θα έβγαινε σε αμιγώς 1080p χωρίς τεχνάσματα τύπου temporal reconstruction κτλ. Είμαι εξαιρετικά περίεργος να δω το game στο PC μου πάντως και ελπίζω να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2016 09:33 #179209 by Christos
Replied by Christos on topic Quantum Break
Μου έστειλαν σήμερα μήνυμα πως το έχουν δρομολογήσει το steel book. Και όπως φαίνεται στην παραγγελία περιέχει 2 πράγματα. Το steel book και preorder bonus(δεν διευκρινίζει). Άρα πιθανόν Παντελή να είναι το Alan wake American nightmare γιατι στο Email δεν μου έχει έρθει τίποτα

More
03 Jul 2016 02:26 - 03 Jul 2016 17:26 #183448 by Priest
Replied by Priest on topic Quantum Break
Εγω παιδια παντως χθες το τερματισα το game στο xbox one και το καταευχαριστηθηκα οσο δεν παει!και απο θεμα γραφικων,gameplay,cutscenes,σεναριου!για τα γραφικα π.χ εγω δεν βρηκα κατι μειον παντως,ισα ισα δλδ!και τα επεισοδια που ειχε με τους ηθοποιους μεσα το βρηκα γαματο!ειχα διαβασει οτι εχει δυσκολο χειρισμο γενικα αλλα ουτε καν εμενα μ φανηκε πολυ κομπλε!το μονο ας πουμε μειον για μενα ειναι ο χρονος gameplay,μου φανηκε σχετικα λιγος,ηθελε παραπανω!προσωπικη μου γνωμη αξιζει το game :) B)
Last edit: 03 Jul 2016 17:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
03 Jul 2016 08:52 - 03 Jul 2016 17:29 #183451 by A
Replied by A on topic Quantum Break

Papanastasiou wrote: Εγω παιδια παντως χθες το τερματισα το game στο xbox one και το καταευχαριστηθηκα οσο δεν παει!και απο θεμα γραφικων,gameplay,cutscenes,σεναριου!για τα γραφικα π.χ εγω δεν βρηκα κατι μειον παντως,ισα ισα δλδ!και τα επεισοδια που ειχε με τους ηθοποιους μεσα το βρηκα γαματο!ειχα διαβασει οτι εχει δυσκολο χειρισμο γενικα αλλα ουτε καν εμενα μ φανηκε πολυ κομπλε!το μονο ας πουμε μειον για μενα ειναι ο χρονος gameplay,μου φανηκε σχετικα λιγος,ηθελε παραπανω!προσωπικη μου γνωμη αξιζει το game :) B)

Με βρίσκει σύμφωνο η γνώμη σου για το game. Ήθελα και εγώ περισσότερη διάρκεια, αλλά δεν είναι και τραγική όπως την παρουσίαζαν αλλα sites. Έχω δει και βαθμολογία 6, έλεος με το hate σε ότι αναφέρεται στο one.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 03 Jul 2016 17:29 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
03 Jul 2016 14:40 - 03 Jul 2016 17:26 #183457 by Priest
Replied by Priest on topic Quantum Break
Ισχυει αυτο με το 6 το εχω δει και εγω απο ξενο review!καλα το hate πραγματικα δεν το καταλαβαινω σε μια κονσολα,το θεωρω τουλαχιστον κομπλεξικο το ολο θεμα!
Last edit: 03 Jul 2016 17:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
11 Apr 2023 02:51 #270612 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Quantum Break
Το Quantum Break αφαιρέθηκε από το Steam αλλά σας βρήκαμε keys με 5-7 ευρώ

Η Remedy το απέσυρε...ίσως προσωρινά.

Το Quantum Break δεν είναι διαθέσιμο για αγορά στο Steam τις τελευταίες ώρες.

Το Action-Adventure / Third-Person Shooter της Remedy Entertainment που έχει ως publisher την Microsoft, δεν είναι διαθέσιμο ούτε στο Steam, αλλά ούτε και στο Microsoft Store. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Remedy, το πρόβλημα είναι ότι κάποιες άδειες δικαιωμάτων έχουν λήξει και θα πρέπει να ανανεωθούν. Απ' ότι φαίνεται κάποιοι από το νομικό τμήμα της εταιρείας...ξεχάστηκαν. 

Εμείς όμως σας βρήκαμε keys στο AllKeyShop  που είναι το...Skroutz.gr των digital games. Στα PC υπάρχουν keys από 5€ για το Windows Store και από 7€ για το Steam!

Δείτε αναλυτικά τι παίζει στην καλύτερη τιμή:
- Αποκτήστε το για PC από 5€
- Αποκτήστε το για Xbox από 11€

Το Quantum Break αφαιρέθηκε προσωρινά και από το Xbox Game Pass.