Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassins creed: Νέος τίτλος κάθε χρόνο

More
29 Mar 2013 10:54 #122216 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Πλέον οι τίτλοι της σειράς Assassins Creed εμφανίζονται κάθε χρόνο, ακριβώς την ίδια περίοδο. έχει σταματήσει να αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση ενός νέου τίτλου. Θα πρέπει να να σταματήσουν να μας παρέχουν κάθε χρόνο με μια νέα προσθήκη ή είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που πηγαίνει η σειρά; θα θέλατε να πάρει λιγο αέρα η σειρά και να μας παρουσιάσουν ενα ακομα ποιο ολοκληρωμένο τίτλο με μεγαλύτερη ακομα προσοχή στα γραφικά;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2013 11:05 #122218 by Νικολής Ασημάκης
Η σειρά πρέπει να τελειώσει πια. Ξεκίνησε ως τριλογία και μετρά ήδη 5 παιχνίδια και πάει στο έκτο. Σοβαρά; Θέλω να ολοκληρωθεί η ιστορία του Desmond επιτέλους, να κλείσει η σειρά και να ασχοληθεί η Ubisoft με κάτι άλλο.

More
29 Mar 2013 11:49 #122219 by Κώστας Λάβαρης
Το καινούριο το ακούσατε; Η Ubisoft δουλεύει ήδη το sequel του Black Flag. χαχαχαχα Ποιοι από εσάς έχετε σοκαριστεί; Όπως και να έχει εγώ δεν βλέπω το λόγο να τελειώσει σύντομα. Η σειρά είναι το πιο δυνατό χαρτί που κρατάει η εταιρεία στα χέρια της και έχει δείξει πως μπορεί να το διαχειριστεί τέλεια. Πείτε μου έναν τίτλο που ήταν μέτριος. Έναν που ήταν κακός... Δύσκολο να βρεις. Έχουν βγει 5 games και τα 5 με βαθμολογία άνω του 8! Πρόκειται για σειρά από το πάνω ράφι, και μακάρι και άλλες εταιρείες να διαχειρίζονταν τα franchise τους με το ίδιο τρόπο. Κάθε καινούριο AC έχει να δώσει κάτι στη σειρά, είτε μικρό, είτε μεγάλο. Και δεν μπορώ να ακούω παράπονα για το σενάριο, ή το περιβάλλον. Το σενάριο είναι φανταστικό, και το περιβάλλον αλλάζει όπως πρέπει (από τις Σταυροφορίες, στην Αναγεννησιακή Ιταλία κ.ο.κ.). Ας βγουν και 1000 sequels αρκεί να είναι το ίδιο καλά! Πιο πολύ με ανησυχεί το CoD, που σταμάτησα να παίζω από το 3, γιατί από το Stalingrand που πυροβολούσες ναζί, φτάσαμε να πυροβολούμε ζόμπι...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 12:34 #122222 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
κοιτα, ναι μας έχει δώσει όντως κάθε φορά κάτι καινούριο. είτε είναι αυτό από πλευράς gameplay είτε απο πλευράς εποχής και τρόπου που σκοτώνεις. Αλλά για να είμαι ειλικρινείς μου έχει λείψει το να περιμένω εναν τίτλο με αγωνία και του πότε θα ανακοινωθεί. Ας πούμε έχω ξενερώσει με το γεγονός του Halo, που μέσα σε 3 χρόνια έχουν βγει 3 τίτλοι. Κάποτε απλά περίμενες να ανακοινωθεί και με αγωνία περίμενες νέες πληροφορίες. τώρα όλα βγαίνουν στην φόρα. Κοίτα τη κάνει η Bungie με το Destiny. το έχει στα σκαρία πολλά χρόνια και όμως τώρα μάθαμε λεπτομέριες γι'αυτο. Εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει αυτο το πράγμα.

More
29 Mar 2013 12:39 #122223 by Κώστας Λάβαρης
Το να παραταθούν οι χρόνοι κυκλοφορίας είναι σωστό. Το Bioshock Infinite ανακοινώθηκε πριν 3 χρόνια, βγήκε προχτές και πολλά διάσημα ξένα sites του βάλανε 10! Και η κυκλοφορία του έπαιρνε συνέχεια παράταση. Δεν διαφωνώ να περιμένει η Ubisoft, λίγο περισσότερο να κυκλοφορήσει, να το ελέγξει καλύτερα και να το βελτιστοποιήσει, αλλά διαφωνώ στο να τελειώσει η σειρά και στο ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 12:45 #122224 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Οχι στο να τελειώσει η σειρά ούτε εγώ συμφωνώ, εάν δεν φθάσουμε στην σημερινή εποχή δεν θα ικανοποιήθω.. αλλά αμα σκεφτείς τα άλματα που έγιναν απο το πρώτο παιχνίδι στους επόμενους τίτλους, τα χρονικά διαστήματα όσο πάνε και μειώνονται.. οπότε έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας.

More
29 Mar 2013 13:02 #122225 by Νικολής Ασημάκης
Τη σημερινή εποχή την περιμέναμε από το τέλος του 2. Στο Brotherhood (το οποίο πριν ένα μήνα κατάφερα να παίξω) δεν προχώρησε πολύ η ιστορία και ανοίγει και νέα μέτωπα. Το Revelations με περιμένει να το παίξω (έχω άλλα να παίξω στο εντωμεταξύ), το τρία κάαααποια στιγμή θα το παίξω. Το τέσσερα που θα είναι και πριν τα γεγονότα του τρία μου φαίνεται πισωγύρισμα. Γενικά η ιστορία του Desmond μπορούσε κάλλιστα να έχει τελειώσει εδώ και καιρό και να σταματήσει να αρμέγεται η αγελάδα που ακούει στο όνομα Assassin's Creed. Και μιλάει ένας τύπος που περίμενε σαν τρελός το 1 οταν είχε ανακοινωθεί, τερμάτισε και θεωρούσε ΚΟΡΥΦΗ το 2 και περίμενε το 3 που θα ολοκλήρωνε την ιστορία το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Αντ'αυτού ήρθαν άλλα τρία παιχνίδια. Γενικά δεν είμαι φίλος των ιστοριών που διαρκούν πάρα πολύ. Καλές οι τριλογίες, αλλά αυτό έχει γίνει ήδη επταλογία. Προσωπικά με έχει κουράσει. Και δεν θα έπαιζα τα Brotherhood/Revelations αλλά τα βρήκα public σε πακέτο με τιμή-σκότωμα 7 ευρώ και το θεώρησα ξεφτίλα να μην τα πάρω.

More
29 Mar 2013 13:10 #122226 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
το revelations αξιζει να το παιξεις.. θα ικανοποιηθεις πολυ με το κλεισιμο της ιστοριας του Ezzio.. να ειμαι ειλικρινεις θα προτιμουσα να δω games με τον τροπο που λειτουργησε το AC 2, AC:B και AC:R.. Μια ολοκληρωμενη ιστορια απο την αρχη μεχρι το τελος... το AC:3 και AC:4, δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο..

More
29 Mar 2013 13:14 #122227 by Κώστας Λάβαρης
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλείστε από το AC και όχι από το Pro και το Fifa που βγαίνουν κάθε χρόνο. :P χαχαχαχα Πέρα από την πλάκα (είναι το μοναστηράκι), η Ubisoft έχει δηλώσει πως το Black Flag θα είναι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα, και θα ωριμάσει το AC ως σειρά. Περιμένουμε να το δούμε. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα κρίνει πολύ τη συνέχεια της σειράς.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Mar 2013 13:21 #122228 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Δεν λέω οτι ενοχλειθηκαμε αλλα τι θα προτιμουσαμε να δουμε.. καλα το PRO και το Fifa δεν χρειαάζονται καν σχολιασμο..