Ο director του Bayonetta 2 φεύγει από την PlatinumGames
Ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω Twitter.
Ο Yusuke Hashimoto αποτελεί παρελθόν από την PlatinumGames.
Μέσω το προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, o director του Bayonetta 2 και παραγωγός του πρώτου παιχνιδιού ανακοίνωσε πως φεύγει από την PlatinumGames, δίνοντας τέλος στα 12 χρόνια εργασίας του στην εταιρεία. Ο ίδιος εντάχθηκε στο προσωπικό της από την αρχή της ίδρυσής της το 2007 λαμβάνοντας πολύ σημαντικούς ρόλους στα projects της, ιδίως στην σειρά Bayonetta.
Invalid consumer key/secret in configuration
Στο παραπάνω Twitter post αναφέρει τα εξής: “Αυτό το tweet θα είναι λίγο πιο προσωπικό απ’ ότι συνήθως. Η 31η του Ιανουαρίου ήταν η τελευταία μου μέρα στην PlatinumGames. Οι αναμνήσεις που είχα κατά την διάρκεια της 13χρονης θητείας μου στην Platinum, δουλεύοντας με δεκάδες ταλαντούχα άτομα στα Bayonetta, Bayonetta 2 και Star Fox Zero, είναι ανεκτίμητες για μένα. Επιτρέψτε μου να λάβω αυτή την ευκαιρία για να μοιραστώ τις ευχαριστίες μου με όλους όσους δούλεψαν μαζί μου, με υποστήριξαν ή έπαιξαν τα games μου. Ελπίζω να πάρω τις εμπειρίες που έλαβα στην Platinum και να τις χρησιμοποιήσω σε οτιδήποτε δουλέψω στο μέλλον. Ευχαριστώ ξανά”.
Πολύ συγκινητικά λόγια από έναν άνθρωπο που έχει βαρύ ιστορικό την βιομηχανία των games. Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της PlatinumGames, ο Hashimoto δούλευε για την Capcom, έχοντας συνεισφέρει στην ανάπτυξη των Devil May Cry και Resident Evil. Δεν αποκαλύφθηκε ο λόγος της αποχώρησής του και για την ώρα δεν γνωρίζουμε ούτε τι θα κάνει στο μέλλον, ωστόσο του ευχόμαστε τα καλύτερα.